Fix: Outlook ukendt fejl 0x800cce05

Det fejl 0x800cce05 er forbundet med Outlook. Denne fejl angiver Opgave 'Hotmail - Sending' rapporterede fejl (0x800cce05): 'Ukendt fejl0x800cce05 '. Et flertal af mennesker har problemer med at sende og modtage e-mails ved hjælp af Outlook.

Specifikt lader denne fejl ikke brugerne sende e-mails. Selvom brugere kan modtage e-mails, men de kan ikke sende til andre. Denne ting forhindrer brugerne, da dette problem også forekommer i Windows 10, der er den nyeste OS-opbygning fra Microsoft. Geninstallation af stikket og sletning af Outlook-kontoen fungerer ikke i dette tilfælde.

Outlook er en af ​​de meget anvendte e-mailshåndteringssoftware udviklet af Microsoft. Det er en selvstændig pakke med kalender, kontaktadministrator, task manager osv. Så det reducerer hindringen ved at gå frem og tilbage for at sende og se e-mails, administrere møder og håndtere de opgaver, der skal udføres. Så for de brugere, der stoler på dette, er det vigtigt at rette denne fejl.

Årsag bag fejlen 0x800cce05:

Denne fejl kan skyldes beskadigede systemfiler skabe konflikter med nogle softwareprogrammer som Outlook. internetsikkerhed software installeret på pc'en kan også være synderen bag denne fejl.

Løsninger til løsning af fejlen 0x800cce05:

Der kan udføres en række løsninger for at slippe af med denne irriterende fejlmeddelelse. Følg nedenstående metoder for at få det gjort.

Metode nr. 1: Reparer korrupte filer

Download og kør Restoro for at scanne og gendanne korrupte og manglende filer fra her, og se om fejlen er forsvundet. Hvis ikke, gå til metode 2

Metode nr.2: Kørsel af systemfilkontrolscanning (SFC Scan)

Den mest autentiske løsning til at få afsendelse af e-mail-funktionalitet tilbage til din Outlook er at køre Kontrol af systemfilkontrol for at lade det finde og løse problemet. Følg trinene nedenfor for at køre SFC Scan på din computer.

1. Åbn Kommandoprompt (administrator) ved at trykke på Vind + X på tastaturet og vælg Kommandoprompt (administrator) fra listen.

2. Inde i Kommandoprompt, type sfc / scannow og ramte Gå ind tast for at lade den udføre kommandoen. Det ville begynde at scanne og verificere systemet for beskadigede filer, og det ville også rette dem automatisk. Vær tålmodig, da det kan tage op til 15 minutter at finde og løse problemet. Når processen er udført, skal du kontrollere Outlook ved at sende en e-mail.

Metode nr. 3: Rettelse af softwares til internetsikkerhed

Internetsikkerhedssoftware kan også forårsage denne proces ved blokerende kalender og andre tjenester i Outlook. Så Outlook forstyrres som følge heraf. I dette tilfælde skal du give lov til kalenderen eller andre Outlook-tjenester blokeret af internetsikkerhedssoftware for at få det sendende e-mail-problem løst. Hvis du ikke ved, hvordan du tillader dem, vil en nulstilling eller afinstallation og geninstallation nulstille reglerne. Hvis det fungerer efter afinstallation; så kan du installere en anden antivirus som AVG Free.

Den mest almindelige AV, der vides at forårsage dette, er avast!