Fix: iCloud Outlook Sync MAPI APLZOD.DLL fejl

Outlook-synkroniseringsfunktionen med iCloud har vist sig at være en god tilføjelse for brugerne. De kan nemt synkronisere al deres e-mail, kalender og kontakter til deres iCloud-konto. Når du har data i din iCloud, kan du nemt synkronisere dem på tværs af alle dine Apple-enheder.

Men for nylig begyndte mange brugere at klage over, at de to applikationer ikke blev synkroniseret. Det begyndte at få en fejlmeddelelse, der sagde “Mappesættet kan ikke åbnes. Der opstod en uventet fejl. MAPI kunne ikke indlæse informationstjenesten C: \ PROGRAM ~ 2 \ COMMON ~ 1 \ Apple \ INTERN ~ 1 \ APLZOD.DLL ”

De sædvanlige rettelser til denne type problemer er at logge ud eller geninstallere iCloud, men dette fungerede ikke for nogen af ​​brugerne. Efter noget grave blev det bestemt, at denne fejl skyldtes en sikkerhedsopdatering til Microsoft Office Outlook 2007 (KB3191898). Vi har angivet et par løsninger til at løse dette problem. Start fra toppen og arbejd dig ned.

Løsning 1: Skift 'Tillad ikke-registreretMapiServices' registreringsværdi til 1

Vi kan prøve at ændre nogle registreringsdatabaseværdier på din computer for at løse dette problem. Bemærk, at Windows Registreringseditor er et kraftfuldt værktøj, og at ændre nøgler, som du ikke kender til, kan hæmme din maskine. Følg instruktionerne nøje.

 1. Trykke Windows + R for at starte applikationen Kør. Skriv “regedit”I dialogboksen, og tryk på Enter. Dette starter registreringseditoren på din computer.

 1. Når du er i registreringseditoren, skal du navigere til følgende sti ved hjælp af navigationsruden til venstre på skærmen:

HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Microsoft \ Office \ 12.0 \ Outlook \ Security \

 1. Her finder du et DWORD navngivet som “Tillad uregistreretMapiServices”. Dobbeltklik på den for at ændre dens værdi.

 1. Lave om dens værdi fra 0 til 1. Tryk på OK for at gemme ændringer og afslutte.
 2. En genstart kan være påkrævet, før ændringerne finder sted.
 3. Efter genstart skal du opdatere din Outlook og iCloud og prøve at synkronisere dem igen.

hvis du finder ikke den specifikke registerværdi, du kan tilføje og indstil dens værdi i overensstemmelse hermed. Følg nedenstående trin.

 1. Højreklik på et tomt rum i højre side af vinduet, og vælg Ny> DWORD (32-bit) værdi.

 1. Navngiv den nye nøgle som “Tillad uregistreretMapiServices”. Dobbeltklik på den for at ændre dens værdi og sæt den til “1”.

 1. Trykke Okay for at gemme ændringer og afslutte. Genstart din computer, og efter at have opdateret Outlook og iCloud, skal du prøve at synkronisere dem igen.

For brugere, der ikke bruger gruppepolitikker, skal de navigere til det her adresse snarere end den, der er angivet i trin 2.

HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Microsoft \ Office \ 12.0 \ Outlook \ Security

Løsning 2: Oprettelse af den korrekte fil ved hjælp af cmd

Årsagen til, at vi har dette problem, er, at DLL-filen efter opdateringen ikke er den samme som den var før. Vi kan løse dette ved at kopiere DLL-filen korrekt.

 1. Trykke Windows + S for at starte søgefeltet i din startmenu. Skriv “kommandoprompt”I dialogboksen. Højreklik på det første resultat, der kommer frem, og vælg “Kør som administrator”.

 1. En gang i kommandoprompten skal du køre følgende kommando:

cd C: \ PROGRA ~ 2 \ FÆLLES ~ 1 \ Apple \ INTERN ~ 1

Dette ændrer den aktuelle mappe med kommandoprompten til det sted, hvor vi prøver at implementere ændringerne.

 1. Kør nu denne kommando for at oprette en kopi af DLL-filen med det rigtige navn

kopier APLZOD32.dll APLZOD.dll

 

 1. Genstart din computer for, at ændringerne træder i kraft korrekt, og kontroller, om problemet løses.

Løsning 3: Afinstallation af opdateringerne

Hvis alle ovenstående løsninger ikke virker for dig, kan vi prøve at rulle opdateringen tilbage, som begyndte at skabe problemer for dig. Disse trin er målrettet mod Outlook 2010.

 1. Trykke Windows + S for at starte søgefeltet i din startmenu. Skriv “opdateringer”I dialogboksen, og vælg det første resultat, der kommer frem.

 1. Vælg indstillingen "Opdater historik”Til stede under knappen Check for Updates.

 1. Nu kommer et nyt vindue frem. Fortsæt med muligheden for “Afinstaller opdateringer”.

 1. Nu Højreklik på den Sikkerhedsopdatering til Office Outlook og vælg Afinstaller. Dette afinstallerer sikkerhedsopdateringen fra din computer.
 2. Gå nu tilbage til opdateringsvinduet, og vælg “Avancerede indstillinger”Findes under overskriften Opdateringsindstillinger.

 1. Rul ned, indtil du finder overskriften til Sæt opdateringer på pause. Aktivér denne indstilling og genstart din computer for at ændringerne skal træde i kraft.

 1. Kontroller, om fejlmeddelelsen forsvinder, og applikationerne begyndte at synkronisere igen.