Fix: Canon Scan-fejlkode 2.140,21

Dette er den fejlkode, som jeg modtog, da jeg konfigurerede en kundes scanner. Løsningen og løsningen, der fungerede mig, er meget let og enkel, men inden jeg diskuterer løsningen, vil jeg gerne informere læserne om baggrunden for dette emne.

Kunden havde til hensigt at indstille sin scanner, så han kunne bruge scanneren til at scanne flere dokumenter til en enkelt PDF.

Dette var en canon multifunktionel printer, oprindeligt tilsluttet via USB. Og for at gøre tingene lettere ville jeg have kunden til at bruge Canon IJ Scan-hjælpeprogram fordi det havde gode funktioner til at opnå det, kunden ønskede.

Så jeg instruerede kunden om at forbinde printeren til sin trådløse router, hvilket var en succes.

Derefter kørte vi printersoftwaren fra Canon-webstedet for at downloade og indstille printeren på pc'en. (Windows 8.1 / 64-bit).

Derefter downloadede vi IJ Scan Utility og forsøgte at scanne flere dokumenter, hvilket resulterede i fejl2,140,21, 2,140,21

Så hvad vi gjorde for at løse problemet var at holde stopknappen på printeren nede i 10 sekunder og derefter frigive den, som straks løste problemet.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found