Fix: Afinstaller SkypeHost.exe på Windows 10

Med udgivelsen af ​​den helt nye Windows 10 fulgte alle nye funktioner og applikationer med den. Blandt dem var integrationen af ​​Messaging-appen og Skype Video-appen i Windows 10. Skype Video-appen giver her indbyggede funktioner til videochat. Processen, der er tale om her, skypehost.exe, er den proces, der bruges af den indbyggede Skype App og Skype Video App i Windows 10.

Da Windows 10 stadig er en ny udgivelse, vil bugs sandsynligvis blive opdaget. En af dem er den høje CPU-brug af skypehost.exe og mange fejl forårsaget af det i baggrunden (kan kontrolleres gennem Event Viewer). Ethvert forsøg på at stoppe det eller deaktivere det gennem mainstream-procedurer kan stoppe det midlertidigt, men det starter automatisk automatisk, medmindre det er blevet afinstalleret korrekt.

Her er noget, du skal forstå. Skype, hvis det kører som en app på Windows 10, vil resultere i høj CPU-brug og andre fejl. Men hvis du kører desktopversionen af ​​Skype, der downloades direkte fra Skype-webstedet, har du ikke sådanne problemer. Så først skal vi afinstallere appen, og så kan du downloade og installere Skype-skrivebordet (hvis det er nødvendigt).

For at forhindre Skype App i at køre i baggrunden er alt, hvad du skal gøre, at afinstallere den indbyggede Messaging spp, Skype Video App og Skype-appen fra din Windows 10. Der er 4 metoder anført i denne vejledning, start med den første og følg alt, indtil SkypeHost er blevet fjernet fuldstændigt. I de fleste tilfælde er metode 1 klar.

Metode 1: Fjern det gennem apps og funktioner

  1. HoldeWindows Nøgle og Trykkejeg. Klik på System. Klik derefter på Apps og funktioner i venstre rude.
  2. Søge efter Beskeder, Skype Video App og Skype app. Vælg dem klik Afinstaller.

Metode 2: Fjern den via PowerShell

  1. Tryk på Windows-nøgle. Type PowerShell i søgefeltet.
  2. RetklikWindows PowerShell i søgeresultaterne og klik Kør som administrator.
  3. I Windows PowerShell-vinduet type følgende kommandoer og tryk på Gå ind efter hver:Get-AppxPackage * Beskeder * | Fjern-AppxPackageGet-AppxPackage * skypeapp * | Fjern-AppxPackage
  4. Genstart dit system og test.

Metode 3: Fjern Skype-appen gennem det fulde pakkenavn:

  1. Åben PowerShell gennem metoden ovenfor. I den type Get-AppxPackage | Vælg Navn, PackageFullName og tryk på Gå ind.
  2. Find på listen over viste resultaterMicrosoft.SkypeAppog noter værdien PackageFullName.
  3. Dereftertype følgende kommando, og udskiftPackageFullNamemed den værdi, du bemærkede.Get-AppxPackage PackageFullName | Fjern-AppxPackage
  4. Tryk derefter på ENTER. Hvis Microsoft.SkypeApp ikke vises, er appen allerede fjernet.

Metode 4: Slet Skypehost.exe-filen manuelt

Denne metode bør kun bruges som en sidste udvej. I denne løsning bruger vi en batchfil for at fjerne denne fejl. Opret en batchfil (.bat) med følgende kode Gem filen. Når filen er gemt / downloads, skal du højreklikke på den downloadede fil “DelSkypeHost.bat” og vælgeKør som administrator.

@ECHO OFF ECHO takeown / f "C: \ Program Files \ WindowsApps \ *" icacls "C: \ Program Files \ WindowsApps \ *" / grant administrators: f move "C: \ Program Files \ WindowsApps \ *" "% userprofile % \ desktop "ren"% userprofile% \ desktop \ SkypeHost.exe "" SkypeHost3.exe "del"% userprofile% \ desktop \ SkypeHost3.exe "pause

Skypehost.exe skal slettes og komme ud af dit hår nu. Hvis du af en eller anden grund får det Adgang nægtet fejl i sort kommandovindue, bare genstart Windows og slet skypehost fra dit skrivebord manuelt.

Installation af Skype Desktop på Windows 10

Når du har afinstalleret Skype-appen ved at følge en af ​​metoderne ovenfor; du kan derefter downloade Skype Desktop til Windows 10 herfra og installer det. Når installationsfilen er downloadet, skal du køre den. Når Skype er installeret, skal du se det sædvanlige ikon for det (som det du havde med tidligere versioner af Windows).