Sådan rodfædes Sony Xperia Z

Root er strømbrugeren med fulde administrative rettigheder. At rodfæste din enhed betyder at give dig selv uid = 0 (administratoradgang). Når du har det, kan du Flash brugerdefineret ROMBrugerdefineret gendannelse, og gør brug af Xposed-moduler for yderligere at forbedre ydeevnen, udseendet og funktionerne på din Android.

Ulempen ved rooting er imidlertid, at det vil deaktivere OTA-opdateringerne, hvilket betyder, at du ikke kan få opdateringer automatisk, MEN du kan altid vende tilbage til den originale firmware ved at søge og downloade den herfra

Før du fortsætter med de trin, der er anført i denne vejledning; du anerkender og accepterer, at enhver skade på din telefon forårsaget af dine forsøg på at rodfæste din telefon er dit eget ansvar. Appuals, (forfatteren) og vores tilknyttede selskaber er ikke ansvarlige for en muret enhed, et dødt SD-kort eller noget, der har med din telefon at gøre. Hvis du ikke ved, hvad du laver; bedes du undersøge, og hvis du ikke har det godt med trinnene, såFORTSÆT IKKE.

Xperia Z er Sonys flagskibsenhed i begyndelsen af ​​2013. Enheden er lagdelt af en 5 ″ 1080p skærm med en høj pixeltæthed på 441 ppi. Enheden som en Qualcomm S4 Pro-processor og en hurtig Adreno 320 GPU. Xperia Z har også 2 GB RAM og 16 GB internt lager, et microSD-kortspor, der kan tage op til 32 GB lagerplads. Den tynde enhed, der kun måler ca. 7,9 mm, blev ikke kun lavet til at være et kraftværk, men også en sikkerhedsjunky med IP55- og IP57-vandmodstandsklasser, hævder Sony, at den er i stand til at modstå lavt nedsænket i op til 30 minutter. Og i denne tråd vil vi rodfæste det for dig.

Rooting Sony Xperia Z er en nem proces, og vi vil bruge King Root at gøre dette. At begynde,

Gå til Indstillinger -> Sikkerhed -> Ukendte applikationer og læg en kontrol. Brug derefter din telefon til at downloadeKing Root applikation herfra, når du har downloadet, skal du åbne applikationen og trykke på installationen, det vil tage lidt tid at installere, men ingen bekymringer, når installationen er færdig, skal du trykke på åben og du skal se en applikationsgrænseflade som denne, klik på prøv at rod og vente for at det skal gennemføres, skal du downloade denne applikation herfra, installere den, og når den beder om tilladelse, skal du åbne den SuperSU applikation og opdatere dens binære filer, skal du trykke på Normal, når den spørger normal eller TWRP / CWM

Når du er færdig, skal du afinstallere kongens rod applikation og genstart din telefon, hvis du efter genstart finder du king root, der beder om tilladelse, næg det og afinstaller det igen.

Din telefon skal derefter fungere og rodfæstes, installer rodkontrollen fra Google Play Store for at kontrollere, om rodfæstningen blev gennemført med succes, hvis ikke lad os vide det i kommentarfeltet nedenfor.

Bemærk: hvis King Root mislykkedes med at udrydde din telefon. Prøv at bruge denne version, download den her


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found