Fix: Kunne ikke indlæse præferenceruden til internetkonti

Denne fejl generer normalt de mac-brugere, der for nylig har opgraderet til Yosemite eller Sierra. Når du er færdig med hele opgraderingsprocessen, kan du have nogle problemer med Mailen og dens præferencer. Når du går til Mail "Konti" -indstillinger, vil du se en fejl "Indstillingsfejl Kunne ikke indlæse Internetkonti-præferenceruden". Dette problem kommer også med, men ikke altid, også problemet med iCloud-systemindstillinger. Hvis du går til Apple-menuen> Systemindstillinger og derefter vælger iCloud, vises der muligvis en fejl som "Indstillingsfejl kunne ikke indlæse præferenceruden til iCloud-konti". Selvom det ikke altid behøver at være sandt, men de fleste af brugerne så begge disse fejl sammen. Du kan muligvis også få adgang til disse indstillinger, mens du er logget ind som gæstebruger, hvilket betyder, at denne fejl kun vises, hvis du er logget ind med din egen konto. Dette kan være et stort problem, fordi denne fejl ikke giver dig mulighed for at bruge din Mail korrekt, hvilket kan være en stor ting for mange mennesker.

Hovedproblemet opstår på grund af opgraderingen. Når du opgraderer til Yosemite / Sierra, er der nogle filer, der bliver ødelagt, som derefter skaber disse problemer for brugerne. Derfor drejer de fleste løsninger sig om at slette eller omdøbe bestemte mapper eller filer. Den type fil eller mappe, du skal fjerne, afhænger af typen af ​​problem, du står over for. Så prøv hver eneste metode, der er angivet nedenfor, indtil problemet er løst. Og hvis intet virker, så er din sidste udvej at geninstallere operativsystemet, som helt sikkert løser problemet på trods af at det virkelig er tidskrævende.

Men inden du prøver nedenstående metoder, skal du først prøve nedenstående tip.

 1. Mange brugere har sagt, at lukning og genåbning af systemindstillinger løser problemet. Så inden du dykker dybt ned i nedenstående løsninger, skal du prøve at afslutte Systemindstillinger og åbne dem igen.
 2. For nogle brugere løste blot genstart af systemet også problemet, så prøv det også. Det koster dig ikke noget, men hvis det løser dit problem, behøver du ikke gennemgå en enorm proces.

Metode 1: Log ud og log ind igen

For mange brugere bliver problemet løst, hvis du logger ud af din iCloud og derefter logger ind igen. Dette har noget at gøre med opdateringsforbindelsen med iCloud, men den nøjagtige årsag til, at dette fungerer, vides ikke. Den gode ting er dog, at det fungerer for mange mennesker.

Her er trinene til at logge ud og derefter logge ind på iCloud igen

 1. Åben Apple-menu
 2. Vælg Systemindstillinger
 3. Vælg iCloud
 4. Vælg Log ud
 5. Når du er logget ud, skal du logge ind igen ved at følge trinene 1-3 og derefter indtaste dine legitimationsoplysninger.

Når du er logget ind igen, skal du prøve at kontrollere mailindstillingerne igen og se om problemet er der eller ikke.

Metode 2: Sletning af mapper

Problemet løses også ved at fjerne nogle af mapperne på bestemte stier. Årsagen til dette virker er, at der muligvis er et par dårlige filer i de mapper, der muligvis forårsager dette problem. Så at slette dem løser problemet, fordi når du genstarter din computer, vil dit system automatisk erstatte disse filer med nye.

Her er de filer, du skal slette, og de trin, der er involveret i denne procedure

 1. For det første, tæt præferencepanelet. Sørg for, at det ikke kun minimeres, det skal være lukket. Du skal bare lukke systemindstillingerne. Bare for at være på den sikre side skal du lukke alle applikationer
 2. Gå til denne adresse/ Bibliotek / Præferencer / Beholdere.
 3. Find den navngivne mappe apple.internetkonti
 4. Vælg mappen apple.internetkonti, holde Kommando-tast og tryk på Slet (Kommando + Slet)
 5. Gå nu til denne adresse /Bibliotek / præferencer.
 6. Find den navngivne mappe apple.internetaccounts.plist
 7. Vælg mappen apple.internetaccounts.plist, holde Kommando-tast og tryk på Slet (Kommando + Slet)
 8. Genstart nu

Når dit system er genstartet, skal dit problem løses. Dette er ikke et hack, men en permanent løsning, så du behøver ikke længere bekymre dig om dette problem.

Metode 3: Sletning af NotesV2-filer

Denne metode svarer til metode 2 ovenfor, men du bliver nødt til at slette nogle specifikke filer i denne metode. Metoden er målrettet til at slette de NotesV2-filer, der muligvis forårsager iCloud-problemet. Dette skyldes, at disse filer låser databasen, hvilket forhindrer, at noter åbnes og derfor forårsager disse problemer med iCloud. De fleste af brugerne har løst deres problem med "kunne ikke indlæse præferencer" ved at slette disse filer.

Trinene til lokalisering af sletning af disse filer er angivet nedenfor

 1. For det første, tæt præferencepanelet. Sørg for, at det ikke kun minimeres, det skal være lukket. Du skal bare lukke systemindstillingerne. Bare for at være på den sikre side skal du lukke alle applikationer
 2. Gå til denne adresse / Bibliotek / Præferencer / Beholdere/com.apple.Notes/Data/Library/Notes/.
 3. Find den fil, der hedder storageata-shm
 4. Vælg filen storageata-shm, holde Kommando-tast og tryk på Slet (Kommando + Slet)
 5. Find den fil, der hedder storageata-wal
 6. Vælg filen storageata-wal, holde Kommando-tast og tryk på Slet (Kommando + Slet)

Hvis det ikke virker, skal du gøre dette

 1. Gå til denne adresse / Bibliotek / Præferencer / Beholdere.
 2. Find den navngivne mappe æble. bemærkninger
 3. Vælg mappen æble. bemærkninger, holde Kommando-tast og tryk på Slet (Kommando + Slet)

Genstart nu og kontroller, om problemet er løst eller ej.

Metode 4: Flyt V2-mappe og konti

En anden løsning, der muligvis fungerer for dig, er at flytte din V2-mappe, der findes i din mailmappe og derefter slette den konto, der forårsager problemet. På denne måde opretter dit system automatisk en ny mappe med nye data. Du kan derefter flytte din V2-mappe tilbage til sin oprindelige placering, og det er det. Dette løser problemet for mange brugere.

Her er trinene til denne procedure

 1. Tæt Post bare for at sikre, at systemindstillingerne ikke er åbne
 2. Gå til dette sted / Bibliotek / Mail /
 3. Find en mappe med navnet V2
 4. Vælg den navngivne mappe V2, hold musen eller pegefeltknappen nede, og træk musen til skrivebordet. Slip nu knappen.
 5. Nu skal du være i stand til at åbne Internetkonti-præference rude ind Systemindstillinger
 6. Genstart Post og det skal fungere fint nu.
 7. Nu vil der være en ny kopi af det V2 mappe på plads og din Post fungerer fint nu. Du kan enten fortsætte med at bruge det, men hvis du vil have dine indstillinger og e-mail tilbage, skal du vælge V2-mappen (som du lige er flyttet til skrivebordet), holde musen eller trackpad-knappen nede og trække musen til denne placering / Bibliotek / Mail. Slip nu knappen.
 8. Luk Post og genåbn den. Dine gamle meddelelser og indstillinger skal være tilbage, og du skal heller ikke have nogen problemer med systemindstillingerne

Hvis det spørger, skal du udskifte filerne i destinationen, og du skal have det godt.

Hvis dette ikke virker for dig, skal du gøre følgende

 1. Tæt Post bare for at sikre, at systemindstillingerne ikke er åbne
 2. Gå til dette sted / Bibliotek / Mail
 3. Find en mappe med navnet V2
 4. Vælg den navngivne mappe V2, hold musen eller pegefeltknappen nede, og træk musen til skrivebordet. Slip nu knappen.
 5. Gå til Post ved at klikke på Mail-ikonet fra Dock nederst på skærmen
 6. Vælg Præferencer vælg derefter Konti
 7. Klik på den konto, du har problemer med
 8. Klik på minus (-) nederst til venstre. Dette fjerner alle data fra disse konti.
 9. Klik på Fjerne
 10. Gentag trin 7 og 8 for alle konti med problemet
 11. Når du er færdig, skal du lukke vinduet og genstarte Post.

Dit problem skal løses nu. Du kan konfigurere din Mail med dine konti, ligesom du gjorde før.

Metode 5: Rengør installation

Desværre er din sidste løsning at foretage en ren installation af Yosemite / Sierra. Dette kan være en tidskrævende procedure, men det løser problemet. Glem ikke at sikkerhedskopiere dine data med Time Machine, før du foretager en ren installation.

Der er også et par ting, du skal huske på, når du laver en ren installation af operativsystemet.

Gør ikke noget, når dit operativsystem er installeret. Brug ikke FindMyMac eller iCloudKeyChain. Brug heller IKKE Time Machine til at gendanne dine data, når du er færdig med den rene installation. Brugere har rapporteret at opleve problemer, når de bruger disse. Start Yosemite / Sierra, når den er installeret, og brug derefter Migration Assistant til at importere dine gamle filer og indstillinger.

Når du er færdig med at importere dine data, skal du have det godt, og problemerne skal være væk.