Fix: Fejl 138 ERR_NETWORK_ACCESS_DENIED

FejlenERR_NETWORK_ACCESS_DENIED er en Google Chrome-fejl, og det indikerer, at det websted, du forsøger at få adgang til, ikke kan åbnes, fordi det er blevet nægtet. Generelt kommer dette problem normalt op, når en software eller en app blokerer forbindelsen. Giv dig selv en hurtig tilbagekaldelse nu; og tænk på de apps, du kører, som muligvis blokerer for webstedet.

Dette kan også ske som et resultat af din antivirussoftware eller en firewall, der blokerer for webstedet. For at løse problemet følg disse trin.

Metode 1: Tjek softwaren, der kører på dit system

Prøv at åbne websteder i en anden browser, såsom Internet Explorer / Firefox. Hvis de åbner fint; Kontroller derefter, om Google Chrome blokeres af en firewall, sørg for at den er tilføjet for at tillade liste og undtagelser i firewalltabellen.

Hvis du ikke ved, hvordan du gør dette; nulstil derefter din firewall, i Norton gøres dette fra fanen Indstillinger -> Firewall, hvor du får mulighed for at nulstille til standardindstillinger ELLER du kan simpelthen afinstallere Norton eller ethvert andet antivirusprogram / firewall og geninstallere det senere. Dette nulstiller automatisk indstillingerne.

Hvis du kører PeerBlock, skal du også deaktivere det også.

Test nu, om du kan åbne siderne; hvis det stadig ikke åbner, skal du lave en ren boot.

Metode 2: Kontroller netværk / router

Hvis siderne åbnede i Internet Explorer / Firefox, behøver du ikke kontrollere routeren, fordi vi har internetforbindelsen; flytte til Metode 3.

Hvis webstederne ikke åbnede, skal du genstarte din router og din computer.

Metode 3: Slet Chrome-profil

1. Hold Windows-tasten nede, og tryk på R

2. Skriv i køredialogen, der åbnes

Hvis du kører Windows XP

% USERPROFILE% \ Local Settings \ Application Data \ Google \ Chrome \ User Data \

Hvis du kører Windows 7 / Vista / 8 / 8.1 / 10

% LOCALAPPDATA% \ Google \ Chrome \ Brugerdata \

Klik på OK. Dette åbner Windows Stifinder med en masse mapper, højreklik på standardmappen og vælg omdøb, omdøb denne mappe til standard.old. Hvis det fortæller dig, at Chrome allerede er i brug, skal du gemme disse trin, genstarte din computer og uden at prøve at åbne Chrome udføre disse trin.

Efter Standard mappen er omdøbt til standard.old