iPhone 8 vs. Samsung Galaxy S8: Hvilken skal du købe?

Sidste måned afslørede Apple to forskellige iPhone-koncepter for offentligheden. Den ene er iPhone X, som de kalder "smartphones for fremtiden." Og den anden er iPhone 8, som designmæssigt ikke adskiller sig meget fra sin forgænger. Så hvis iPhone X er den bedste fra Apple, betyder det så, at iPhone 8 ikke er god nok til at konkurrere med sin største rival Samsung Galaxy S8? Lad os finde ud af det.

I denne artikel sammenligner vi iPhone 8 vs. Samsung Galaxy S8. Vi undersøger alle deres fordele og svagheder for at besvare dig spørgsmålet, hvilken du skal købe.

Sammenligning mellem iPhone 8 og Samsung Galaxy S8

Apple vendte i år tilbage til at bruge et bageste glaspanel til iPhone 8. Det svarer til Galaxy S8. De har begge glas- og metal sandwich-design, og nu understøtter de begge trådløs opladning. Lad os nu starte med forskellene.

Design

iPhone 8 er et ekstraordinært stykke hardware, men de enorme rammer ser meget forældede ud i forhold til den buede skærm med næsten ingen rammer på Galaxy S8. En ting, som mange brugere vil finde bedre på iPhone 8, sammenlignet med Galaxy S8, er imidlertid placeringen af ​​fingeraftryksscanneren. iPhone 8 har stadig sit Touch ID på forsiden, mens Galaxy S8 har flyttet det til akavet position ved siden af ​​det bageste kamera.

Begge enheder er vandtætte og støvtætte. Men Galaxy S8 har en højere IP68-vurdering, mens iPhone 8 har IP67.

Skærm

I displayafdelingen dominerer Galaxy S8. Den forbløffende Infinity-skærm får den til at skille sig ud fra mængden og efterlade iPhone 8 miles bagved. Samsung Galaxy S8 har en 5,8-tommer Super AMOLED-skærm med buede kanter, afrundede hjørner og en opløsning på 1440 x 2960 pixels.

iPhone 8 holder sig til 4,7 '' LCD Retina-skærmen med en opløsning på 750 x 1334 pixels. Imidlertid understøtter iPhone 8 nu True Tone, som giver automatisk justering af hvidbalance og et bredere farveskala.

specifikationer

I specifikationerne er historien lidt anderledes. iPhone 8 har opgraderet interner sammenlignet med iPhone 7. Den har en ny A11 Bionic-processor med seks kerner. Derudover har iPhone 8 en ny tre-core GPU og 2 GB RAM.

Samsung Galaxy S8 har en octa-core Exynos 8895 eller Snapdragon 835 afhængigt af regionen. Det har 4 GB RAM, og i modsætning til iPhone 8 har det udvideligt internt lager. Uanset hvordan disse tal ser ud til Galaxy S8, skal du huske, at de begge kører forskellige operativsystemer.

Kamera

I kameraafdelingen er funktionerne på begge disse enheder ens. Både iPhone 8 og Samsung Galaxy S8 har 12 MP bagkameraer. De har begge begge optisk billedstabilisering (OIS). Men Galaxy S8-kameraet har en bedre ydelse i svagt lys med en f1.7 blænde, mens iPhone 8-kameraet har en f1.8 blænde. Forrest har iPhone 8 et 7 MP kamera, og Samsung Galaxy S8 har et 8 MP kamera.

iPhone 8 skinner virkelig, når vi taler om en videoproduktion. Det er i stand til at optage 4K-videoer op til 60 fps og FullHD-videoer med 240 fps. Samsung Galaxy S8 kan optage 4K-videoer med 30 fps og FullHD-videoer op til 60 fps.

Software

Som med enhver anden sammenligning af en iPhone mod en Android-enhed er softwaren en enorm forskel. Du skal vælge mellem Android på Galaxy S8 og iOS på iPhone 8. Begge er gode på deres egen måde.

Hvorfor skal du købe Samsung Galaxy S8?

  • For enhver af jer, der leder efter en Android-telefon, skal du sandsynligvis bare stoppe med at læse lige nu. Samsung Galaxy S8 er den rigtige smartphone til dig. Det er den eneste enhed i vores nutidige sammenligning, der kører Android. Den kører ikke den nyeste version, men Samsung lovede, at de snart ville levere opdateringerne.
  • Hvis du er forelsket i store skærme, er Samsung Galaxy S8 igen et oplagt valg for dig. Med den krystalklare 5,8 tommer skærm er det bestemt den, der passer dig meget bedre end iPhone 8.
  • Endelig har Samsung Galaxy S8 en lavere pris end iPhone 8. Så hvis du leder efter den billigere variant, er dette den for dig.

Hvorfor skal du købe iPhone 8?

  • Først og mest tydeligt, hvis du er vant til Apple-økosystemet, er iPhone 8 en bedre mulighed for dig end Galaxy S8. For eksempel, hvis du ejer en MacBook, Apple Watch, iPad eller iMac, og du bruger FaceTime, vil det være meget mere nyttigt for dig, hvis du griber iPhone 8.
  • Hvis du leder efter en enhed til et højere sikkerhedsniveau, skal du købe iPhone. Den sikre enklave i iPhone-chipsættene, der bruges til at gemme fingeraftryksoplysninger til Touch ID-sensoren, er blevet hyldet af mange sikkerhedseksperter. Derudover giver hele iOS et højere sikkerhedsniveau end Android.
  • iPhone 8 er et bedre valg for alle jer, der er førstegangs-smartphone-brugere. Det har et intuitivt operativsystem uden masser af tilpasninger, hvilket gør det lettere og enklere at bruge sammenlignet med Android.

Pak ind

iPhone 8 og Samsung Galaxy S8, begge er fremragende telefoner. De har dog begge fordele og svagheder. Der er ingen perfekt smartphone derude. Den ene kan være bedre for dig end den anden, og det er meningen i nutidens teknologiske verden. Du skal altid vælge den, der passer til dine behov. Tag dine vaner i betragtning hver gang du køber en smartphone, og undersøge, hvad du har brug for, og hvad du ikke har brug for. Det er den eneste måde, hvorpå du vil være sikker på, hvilken du skal købe.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found