Sådan løses Outlook-fejl 0x8004210B på Windows?

Flere Windows-brugere har nået os med spørgsmål efter at være ude af stand til at sende e-mails. Efter adskillige forsøg igen forsøger operationen, og følgende fejl vises: “(0x8004210B) Handlingen blev afbrudt og ventede på et svar fra den afsendende (SMTP / POP3) server ”. Efter at have undersøgt problemet rapporterer de berørte brugere, at e-mailen forbliver fast i udbakken. Nogle brugere rapporterer, at hvis de klikker på Send igen, bliver e-mailen sendt uden problemer. Problemet er ikke eksklusivt for en bestemt Windows-version, da det er bekræftet, at det forekommer i Windows 7, Windows 8.1 og Windows 10.

Hvad forårsager (0x8004210B) Outlook-fejlkode?

Vi undersøgte denne særlige fejlkode ved at undersøge forskellige brugerrapporter og prøve forskellige reparationsstrategier, der anbefales af berørte brugere. Som det viser sig, er der flere forskellige scenarier, der kan udløse denne fejlmeddelelse. Her er en kortliste med potentielle synder:

 • Ødelagt Outlook-profil - Det er muligt, at du ser denne fejlmeddelelse på grund af en beskadiget Outlook-e-mail-konto. Hvis filer fra din Outlook-profil bliver beskadiget, kan Outlook ikke etablere kontakt med serveren. I dette tilfælde skal du være i stand til at løse problemet ved at tilføje e-mail-kontoen igen via Mail-vinduet, hvilket tvinger applikationen til at oprette en ny profil.
 • E-mailen sidder fast i afsendelsestilstand - Et andet scenarie, hvor denne fejlkode vil forekomme, er når operationen timeout på grund af en beskadiget eller stor vedhæftet fil, der ikke kan behandles ordentligt. Hvis dette scenarie er anvendeligt, er den eneste bæredygtige løsning at indstille applikationen i Work offline-tilstand og slette den e-mail, der sidder fast i udbakken.
 • Læst kvittering - På ældre Outlook-versioner kan denne opførsel også have forårsaget b en fast læsekvittering. Da kvitteringer er usynlige i Outlook, er der ingen måde at slette dem konventionelt. I dette tilfælde kan du løse problemet ved hjælp af et lavt niveau udviklerværktøj som MFCMAPI for at få adgang til din Outlook-datalager og slette den fastlæst kvittering manuelt.
 • Tredjeparts AV-interferens - Som det viser sig, kan dette problem også være forårsaget af en overbeskyttende AV-pakke, der blokerer Outlook for at kommunikere med e-mail-serveren på grund af mistanke om sikkerhedsmæssige årsager. For at forhindre, at dette sker, skal du afinstallere tredjepartspakken helt og gå efter en mindre påtrængende AV-suite.

Hvis du i øjeblikket kæmper for at løse denne Outlook-fejlkode (0x8004210B), vil denne artikel give dig flere forskellige fejlfindingsstrategier, der i de fleste tilfælde skal løse problemet. Nedenfor finder du en samling af metoder, som andre berørte brugere med succes har brugt til at løse fejlen sammen med fejlmeddelelsen “Handlingen blev afbrudt og ventede på et svar fra den afsendende (SMTP / POP3) server ”.

Hvis du vil forblive effektiv og minimere indtrængen, råder vi dig til at følge nedenstående metoder i samme rækkefølge som vi arrangerede dem i. Da de er ordnet efter effektivitet og sværhedsgrad, skal du til sidst snuble over en løsning, der løser problemet uanset af den skyldige, der forårsager problemet.

Lad os begynde!

Metode 1: Tilføj e-mail-konto igen

Som det viser sig, er et af de mest almindelige scenarier, der vil udløse (0x8004210B)er en beskadiget Outlook-e-mail-konto. Nogle filer, der hører til e-mail-kontoen, kan blive beskadiget, så Outlook er ikke længere i stand til at bruge det korrekt.

Hvis dette scenarie er anvendeligt, skal du være i stand til at løse problemet ved at genskabe e-mail-kontoen igen fra postindstillingen i Kontrolpanel. Flere brugere, der også stødte på dette problem, har rapporteret, at problemet blev løst fuldstændigt, efter at de fulgte instruktionerne om at tilføje e-mail-kontoen igen.

Her er hvad du skal gøre:

 1. Trykke Windows-tast + R at åbne en Løb dialog boks. Skriv derefter "styring" og tryk på Gå ind for at åbne det klassiske kontrolpanel-interface.
 2. Når du er inde i den klassiske kontrolpanelgrænseflade, skal du bruge søgefunktionen i øverste højre hjørne af skærmen til at søge efter "mail".
 3. Når du har gjort det, skal du klikke på Post (Microsoft Outlook) til listen over resultater.
 4. I Kontoindstillinger vindue skal du vælge E-mail fanen og klik på Ny…
 5. Inde i Tilføj konto vindue, indsæt navnet, e-mail-adressen og adgangskoden, og klik derefter på Næste for at tilføje kontoen.
 6. Vent, indtil operationen er afsluttet. Afhængigt af din e-mail-klient bliver du muligvis bedt om at oprette kontoen manuelt.
 7. Når den nye e-mail-konto er konfigureret, skal du vende tilbage til Kontoindstillinger> E-mail og slet den gamle konto (den der er beskadiget) ved at vælge den og klikke på Fjerne.
 8. Vælg derefter den nyoprettede e-mail, og klik derefter på Indstillet som standard.

Hvis det samme (0x8004210B)Der opstår stadig en fejlkode, selv efter at den nye e-mail-konto er konfigureret, gå ned til den næste metode nedenfor.

Metode 2: Sletning af den fastlagte e-mail

På nyere Outlook-versioner er den mest almindelige årsag, der udløser “(0x8004210B) Handlingen blev afbrudt og ventede på et svar fra den sendende (SMTP / POP3) server ”-fejl er en situation, hvor e-mailen indeholder en vedhæftet fil, der indeholder filer, der ikke understøttes, eller den simpelthen er for stor i størrelse.

Hvis dette scenario er relevant, skal du være i stand til at løse problemet ved at skifte Outlook-tilstand til “Arbejd offline”og fjerne den e-mail, der sidder fast i afsendelsestilstand. Efter at have gjort det og behandlet den vedhæftede fil, der havde problemer med at sende, har berørte brugere rapporteret, at problemet var løst helt.

Her er en hurtig guide til sletning af en fast e-mail i Outlook:

 1. Åbn din Outlook-version, og vælg Send / modtag fanen fra båndlinjen øverst på skærmen.
 2. Naviger derefter nedenunder til underindstillingerne og klik på Arbejd offline én gang for at afbryde din Outlook-applikation fra Internettet.
 3. Når Internettet er afskåret fra Outlook, skal du navigere til den meddelelse, der tidligere udløste fejlmeddelelsen, højreklikke på den og vælge Sletfra genvejsmenuen for at fjerne det fra din e-mail-klient.
 4. Håndter vedhæftet fil, genstart derefter applikationen, og deaktiver arbejdstilstand.
 5. Prøv at sende e-mailen igen, og se om problemet nu er løst.

Hvis du stadig støder på "Handlingen blev afbrudt og ventede på svar fra den afsendende (SMTP / POP3) server fejl, gå ned til næste metode nedenfor.

Metode 3: Sletning af fastlæst kvittering

Et andet scenario, der vil forårsage(0x8004210B) Handlingen blev afbrudt og ventede på et svar fra den afsendende (SMTP / POP3) server ”-fejl er en fastlæst kvittering. Men det med kvitteringer i Outlook er, at de er helt usynlige i udbakken, så det er vanskeligt at slette dem.

Flere Windows-brugere, der også stødte på dette problem, har rapporteret, at de formåede at slette den kvittering, der sidder fast, ved hjælp af et Microsoft-supportværktøj kaldet MFCMAPI. Selvom dette er et værktøj, der oprindeligt var rettet mod at yde 'lavt niveau' support til udviklere, så de kan få adgang til Outlook-datalagre, er det også et praktisk værktøj til almindelige brugere, der ønsker at gøre nogle avancerede fejlfinding.

Her er en hurtig guide til brug af MFCMAPI til at slette den fastlæst kvittering, der forårsager fejlmeddelelsen:

 1. Besøg dette GritHub-link (her) og download den nyeste version af MFCMAPI-eksekverbar. Hent den første version, hvis du bruger 32-bit, eller få den anden, hvis du bruger en 64-bit Windows-version.
 2. Når download er afsluttet, skal du bruge et ekstraktionsværktøj som WinZip eller WinRar til at udtrække den eksekverbare fil, der skal køres.
 3. Dobbeltklik på den eksekverbare fil, du lige har udpakket.
 4. Når du er inde i MFCMAPI-applikationen, skal du gå til Session> Logon fra båndstangen øverst.
 5. På den næste skærm skal du vælge den Outlook-profil, du vil redigere, og klikke på Okay.
 6. Dobbeltklik på den database, der har Standardbutik indstillet til Rigtigt.
 7. Når du er inde i Root- Postkasse, højreklik på mappen på øverste niveau, og vælg Åbn indholdstabellen fra den nyligt viste kontekstmenu.
 8. Inde i Læs-instansen skal du se et element med et emne, der er forud for "Læs:“. Vælg Læs instans, og klik derefter på Handlinger fanen fra båndlinjen øverst, og vælg Send> Afbryd indsendelse.

  Bemærk: Hvis du ikke kan se dette, betyder det, at problemet ikke skyldes en fast læstekvittering. I dette tilfælde skal du gå direkte ned til den næste metode nedenfor.

 9. Når du har gjort dette, skal du sørge for, at den samme post er valgt, og derefter gå til Handlinger> Slet besked. Vælg derefter indstillingen siger Permanent sletning, der passerer DELETE_HARD_DELETEog vælg Okay for at gemme ændringerne.
 10. Luk alle vinduer, som du tidligere har navigeret igennem, og som tilhører MFCMAPI, genstart computeren, og åbn Outlook for at se, om problemet er løst ved næste systemstart.

Når denne procedure er udført, skal du gentage den adfærd, der tidligere udløste “Handlingen blev afbrudt og ventede på svar fra den afsendende (SMTP / POP3) serverfejl, og se om problemet nu er løst.

Hvis du stadig støder på det samme problem, skal du gå ned til den næste metode nedenfor.

Metode 4: Afinstallation af tredjeparts interferens (hvis relevant)

Baseret på forskellige brugerrapporter kan dette problem også opstå på grund af en overbeskyttende tredjeparts AV-suite, der forhindrer Outlook i at kommunikere med e-mail-serveren. Som det viser sig, er der flere tredjepartspakker, der vides at forårsage dette problem på Windows 10 (inklusive McAfee og Kaspersky).

Hvis dette scenarie er anvendeligt, skal du være i stand til at løse “Handlingen blev afbrudt og ventede på svar fra den afsendende (SMTP / POP3) server fejl ved at afinstallere 3. parts sikkerhed og sikre, at alle restfiler fjernes.

Her er en hurtig guide til afinstallation af sikkerhedspakken uden at efterlade nogen resterende filer, der kan fortsætte med at producere denne fejl:

 1. Åbn en Kør-dialogboks ved at trykke på Windows-tast + R. Når du er inde i feltet Kør, skal du skrive “Appwiz.cpl” og tryk på Gå ind at åbne op for Programmer og funktioner menu.
 2. Inde i Programmer og funktioner på skærmen, rul ned gennem listen over applikationer og find AV-pakken fra 3. part, som du vil afinstallere. Når du har fundet det, skal du højreklikke på det og vælge Afinstallerfra den nyligt viste kontekstmenu.
 3. Når afinstallationen er afsluttet, skal du følge denne artikel (her) for at sikre, at du ikke efterlader nogen resterende fil, der kan udløse den samme fejl i fremtiden.