Sådan bruges Steam i hjemmestreaming

Steam har en funktion kaldet In-Home Streaming. Det giver dig mulighed for at spille et spil på en computer, mens den faktiske proces sker et andet sted (en anden computer i dit hjem). Gennem Steam fanges spillyd og -video på din fjerncomputer og overføres til den computer, hvor du vil spille det. Oplysninger om spilinput (mus, tastatur og controller) sendes fra din computer til fjerncomputeren.

Denne funktion har fået en masse popularitet, da du dybest set kan køre Steam fra en hvilken som helst af din fjerncomputer, som har meget høje specifikationer, mens du kan spille på en mere behagelig gave i dit soveværelse. Denne funktion lover let adgang og tilgængelighed på sit bedste; noget, som andre spilklienter ikke har leveret.

Enhver to computere i et hjem kan bruges til at streame en gameplay-session. Denne funktion kan gøre det muligt at spille spil på systemer, som traditionelt ikke kan køre disse spil. For eksempel kan et Windows-spil, der kun kan spilles i et Windows OS, streames fra en Windows-pc til en maskine, der kører Steam OS i din stue. Et grafisk intensivt spil kan streames fra en bøf computer på dit kontor til din bærbare computer i dit soveværelse.

Hvad har jeg brug for til intern streaming?

Mens du streamer, kører du et spil på din pc, som du normalt gør. Det vises på din skærm og kan let styres via tastatur og mus. Nu fanger Steam lyden og videoen og overfører den til en anden pc. Ved hjælp af hjemmestreaming kan du køre Windows-spil på Mac eller Linux, køre krævende spil på en ældre bærbar computer eller blot overføre dataene til LCD'et i din stue.

De grundlæggende enheder, du har brug for:

 • En værts-pc, der kører Steam (kun på Windows OS).
 • Et netværk, der kan give forbindelse.
 • En Steam Link eller klient-pc, der kører på ethvert operativsystem (Windows, OS X, Linux).

Lad os forkæle os med detaljerne. Hvad er det grundlæggende krav til hardware og software?

Værts-pc'en

Værts-pc'en skal være kraftig nok til at køre et spil, mens den samtidig koder videosignalerne og videresender den. Nogle af de optimale krav ville være:

 • En quad core CPU (helst en i5 eller i7 med modellen nyere end 2011).
 • En grafisk processorenhed fra NVIDIA 600-serien eller en AMD 7000-serie GPU.

Hvorfor har vi brug for disse kort? Fordi In-Home Streaming nu understøtter hardwarekodning på begge GPU'erne. NVIDIA GTX 650 understøtter hardwarekodning ganske glimrende, mens AMD også følger. Du kan også tjekke vores valg for de bedste capture-kort til streaming.

Selvfølgelig kan du også bruge In-Home Streaming ved hjælp af den indbyggede GPU som Intel-HD Graphics. Jeg bruger streaming uden nedbrud eller forsinkelse ved hjælp af en i5 2500k CPU. Jeg var nødt til at overklokke processoren lidt, men oplevelsen viste sig fint. Bemærk, at hvis du bruger Intel-HD-grafik, skal du aktivere hurtig synkronisering for at undgå nedbrud eller forsinkelser undervejs.

Klient-pc'en eller Steam Link

Valves Steam Link er et let valg, hvis du vil streame på dit LED- eller LCD-tv. Det er overkommeligt ($ 50), det er tilgængeligt og det er lille. Det kan også tilslutte flere Steam-controllere trådløst på et øjeblik. Selvom vi anbefaler, at du altid forbinder dem ved hjælp af ledninger for at undgå pakketab eller nedbrud.

Hovedideen bag Steam In-Home Streaming er, at din værts-pc laver alt muskelarbejde. Ideelt set kan vi nemt streame til enhver gammel bærbar computer eller enhed uden at gå på kompromis med kvaliteten af ​​spillet. Men maskinen skal stadig være kødfuld nok til at håndtere al afkodning, der kører hurtigt, så der ikke er nogen forsinkelser.

Valve anbefaler ideelt en klient med en GPU, der kan afkode en H.264-video. Igen kan du gøre brug af Intel HD-grafik efter at have aktiveret hurtig synkronisering. Du har muligvis ikke engang brug for en dedikeret GPU som AMD eller NVIDIA.

Netværket

Det foretrækkes, at du får en stabil router, som ikke går ned hele tiden. Det foreslås, at den har Gigabyte-porte (ikke 100 MB). Selvom Steam Link har 100 MB-porte, anbefales det, at du bruger Gigabyte-porte. Dette er for at sikre, at du har minimalt pakketab og næsten nul forsinkelser, mens du spiller spillet

Sådan aktiveres streaming i hjemmet

Lad os nu komme til den virkelige del. Sådan aktiveres din intern streaming. Processen tager ikke lang tid, alt hvad du skal gøre er at følge trinene omhyggeligt.

 1. Åbn din Steam-klient, og naviger til dens Indstillinger (klik på Steam øverst til venstre på skærmen og klik på Indstillinger).
 2. Klik på Fanen In-Home Streaming til stede i venstre side af skærmen. Marker afkrydsningsfeltet, der siger “Aktivér streaming”.

 1. Klik nu på den mulighed, der siger “Avancerede værtindstillinger”. Når den nye menu vises, skal du markere alle de felter, der aktivere hardwarekodning.

 1. Nu skal du også forbinde din modtagercomputer på det samme netværk og log ind med den samme konto (den samme konto som på den samme Steam-konto, der bruges på værts-pc'en).
 2. Naviger til fanen In-Home Streaming i Indstillinger. Hvis din værts-pc er klar og konfigureret korrekt, skal dens navn vises på listen over tilgængelige enheder. Hvis din streaming er aktiveret, skal den vise status på Online. Vælg det og automatisk vil din Stream-klient gå ind i Big Picture-tilstand.

Du er klar til at streame.

Hvordan styrer jeg min klient-pc?

In-Home Streaming er udviklet til at køre i Big Picture-tilstand, og der er mange måder at kontrollere det på. Men det er slet ikke nødvendigt at bruge det store billede. For eksempel streamer du til en bærbar computer, du skal kun vælge spillet fra dit Steam-bibliotek. Hvis det ikke er installeret lokalt, viser det "Steam" i stedet for standardafspilningen. Du kan også bruge rullelisten ved siden af ​​den til at installere et spil på din værts-pc.

På Steam-linket kan du tilslutte Xbox / Steam-controllerne, vedhæfte et tastatur og en mus trådløst via Bluetooth eller via USB-porte. Vi anbefaler, at du altid bruger USB-forbindelse under streaming for at minimere alle ulemper.

Din In-Home Streaming-klient kan automatisk registrere enhver XInput-enhed, der er tilsluttet den. En Xbox 360-controller eller Steam-controller er den nemmeste at konfigurere.

På din pc kan du også tilslutte DualShock-controllere, hvis du har installeret de korrekte drivere til dem. På din bærbare computer kan du vedhæfte et tastatur og en mus, men på det store billede skal du sandsynligvis holde dig til controllerne, da det er optimeret til det.

Hvordan tilslutter jeg en Steam-controller?

Hvis du bruger Steam Link-enheden, skal du tænde den. Nu på din controller skal du trykke på “X” -knappen og derefter på Steam-knappen for at tænde den. Dette får controlleren til at gå i parringstilstand. Det er ikke nødvendigt at bruge en dongle til at gå ind i parringstilstand, selvom du kan, hvis den trådløse metode giver dig problemer.

For at slutte Steam-controlleren til en pc, skal du tilslutte USB-donglen. Tænd derefter din Steam-controller ved at trykke på Steam-knappen, der findes på den. Følg derefter instruktionerne, der vises på skærmen til parringsprocessen. Bemærk, at du bliver nødt til at starte i Steam Big Picture-metoden for at konfigurere Steam-controlleren og bruge den korrekt.

Tilpasning af Steam-hjemmestreamingindstillinger

Vi ændrer dine Steam In-Home-indstillinger for at sikre, at du får den bedste ydelse på din klient og værts-pc'er.

 • Vi skal indstille klientens ydeevne som afbalanceret da det afbalancerer gameplayet med de visuelle effekter. Dette er den optimale indstilling, da du ikke får meget forsinkelse, samtidig med at du ikke går på kompromis med detalje i spillet.

 • Ved aktivering af hardwarekodning, får vi GPU'en på din værtscomputer til at gøre ekstra arbejde for at gengive det spil, du streamer.
 • Ved muliggør netværksprioritering, kan vi forbedre din båndbreddetildeling. Denne funktion giver dig mulighed for at få meget hurtigere hastigheder og mindre forsinkelse ved at give din prioritet end andre tjenester såsom Netflix.

 • Indstilling automatisk båndbredde betyder, at Steam bestemmer selve båndbredden og bruger den. Det er de anbefalede indstillinger, og dette fungerer med de fleste spil. Men den med bevægelse i realtid og de spil, der er hurtige, vil det resultere i nogle komprimeringsartefakter. På den anden side kan den ubegrænsede båndbredde øge din ventetid ifølge Steam-udviklere. Men du kan stadig prøve det og kontrollere, om du bliver tilfreds med billedkvaliteten.

 • Du kan vælge løsning dig selv afhængigt af din klient-pc eller maskine. Tv'et understøtter generelt 1080p, så du kan skifte til det. Hvis du har en avanceret skærm, der understøtter 1440p, kan du også skifte til den for at få high-end opløsning under streaming.
 • Ved at aktivere hardwarekodning, vil GPU på klientcomputeren hjælpe med hurtigt at afkode H.264-videosignalet. Ellers skal din CPU gøre alt det hårde arbejde, der kan påvirke ydeevnen. Hvis du oplever dårlige præstationsproblemer, kan du fjerne markeringen fra denne erklæring og prøve at opdatere din forbindelse.

 • Hvis du oplever noget inputforsinkelse, kan du prøve at skifte fra afbalanceret tilstand til hurtig. Dette kan reducere kvaliteten af ​​billeder eller grafik, men reducerer din inputforsinkelse drastisk. For de fleste os er dette en fair trade off, men det afhænger af din præference.

Hvilken type router og hjemmenetværk har jeg brug for til intern streaming?

Kort sagt, jo hurtigere routeren er, jo bedre er ydelsen.

For optimal ydelse skal du bruge et kablet gigabit Ethernet. Begge enheder skal forbindes med en ledning til netværket i stedet for en trådløs forbindelse. Dette sikrer, at du ikke oplever tab af pakker eller forsinkelser på grund af nogen form for interferens.

Problemer med fejlfinding

Computere ser ikke hinanden

Sørg for, at begge computere er forbundet til det samme netværk. Husk også, at streamingprocessen kræver UDP-porte 27031 og 27036 og TCP-porte 27036 27037. Hvis du har et problem med, at Windows Firewall blokerer adgang til disse porte, skal du først deaktivere din firewall.

Hvis du har en Mac-klient, skal du genstarte systemet, hvis der var en Steam-opdatering tilgængelig. Det er også muligt, at tredjepartsapplikationer og antivirus også blokerer adgangen til disse porte. Sørg for, at der ikke er nogen interferens eller konflikt.

Jeg har grafiske fejl under streaming

Sørg for, at du har opdateret dine GPU-drivere. Mange opdateringer indeholder rettelserne til disse problemer, og fejlene forsvinder ikke, medmindre du har den nyeste software og drivere installeret på begge værter og klient-pc'er.

Damp er meget lille på værts-pc'en efter streaming

Dette kan være muligt på grund af forkerte kompatibilitetsindstillinger. Luk din Steam helt efter afslutning af Steamclientbootstrapper-processen fra task manager. Højreklik nu på din Steam-klient, og vælg Egenskaber. Gå til fanen Kompatibilitet, og fjern markeringen i linjen, der siger "Deaktiver skærmskalering ved høje DPI-indstillinger". Gem ændringer og genstart Steam for at effekterne skal finde sted.

Jeg har en sort skærm, når jeg streamer et spil

Du bør prøve følgende metoder.

 • Opdater video- og grafikdrivere på begge computere. Specifikt på klientcomputeren.
 • Deaktiver hardwarekodning i værtsindstillingerne.

 • Hvis det stadig ikke virker, kan du prøve at deaktivere hardwarekodningen på din klientcomputer og kontrollere, om det medfører ændringer.

Hvis du stadig oplever et problem, skal du kontrollere din netværksforbindelse med yderligere detaljer.

Bemærk: Selvom du ideelt set kan bruge Steam In-Home Streaming på enhver computer, men det tilrådes, at du opfylder minimumskrav til hardware. Manglende overholdelse kan medføre problemer i spillet.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found