Sådan fjernes forældrekontrol fra en konto på Windows 7/8 og 10

Microsoft tilbyder forældrekontrol i alle deres enheder og operativsystemer for at sikre, at børn ikke får adgang til ting, der ikke passer til deres alder. Det er en meget nyttig funktion, men det kan generer brugerne meget, hvis den konstant er tændt. Det ville heller ikke lade en voksen, der har ret til at bruge alle funktioner, få adgang til alt. Således er det lige så vigtigt at slukke for det som at tænde det.

Forskellige versioner af Windows har forskellige programmer, der opretholder familiesikkerhed. Derfor er der forskellige metoder til at slå dem fra. Denne artikel viser alle metoder, der kan vedtages for at fortryde familiesikkerhed i Windows XP, Windows 7, Windows Vista og Windows 10.

Til Windows 7 med Forældrekontrol til

Hit på Start knap yderst til venstre på proceslinjen. I kolonnen til højre finder du Kontrolpanel. Klik på overskriften, der siger Brugerkonti og familiesikkerhed. Når du er i det, vil du se Forældrekontrol. Klik på den, og indstil den til af. Dette slukker forældrekontrol, der muligvis er aktiveret for enhver brugerkonto.

Til Windows 7, Vista og XP med Windows Essentials

Gå til Kontrolpanel som førnævnte og klik Afinstaller et program det ville være under overskriften af Programmer. Søg efter på listen over befolkede programmer Windows Essentials. Vælg det, og klik Afinstaller / skift. Denne mulighed er øverst på listen ved siden af Organisere. Fjern derefter afkrydsningsfeltet ud for Familiesikkerhed og fortsæt. Følg resten af ​​de viste instruktioner.

Nu hvor dette er gjort, har du afsluttet halvdelen af ​​opgaven. Genstart dit system for at få din maskine til at tilpasse de ændringer, du har foretaget. Herefter skal du åbne en webbrowser og skrive //account.microsoft.com/family og logge ind med den konto, der blev brugt til at oprette familien. For at fjerne dig selv fra sikkerhed skal du først fjerne alle børnene. Klik på dette for at få dette Vælg et barn for at fjerne eller redigere deres indstillinger. Når du er her, skal du vælge børn en efter en og fjerne dem. Det bliver du nu nødt til vende tilbage til familiens vigtigste webside og vælg fjerne skrevet over det navngivne afsnit Voksne. Vælg dig selv og slå fjerne. Din konto er nu endelig fri for forældrekontrol.

Til Windows 10

Åbn en webbrowser, og skriv //account.microsoft.com/family i adresselinjen. Log ind med din konto på den webside, der åbnes. Du har nu to sektioner, voksne og børn. Vælg den, du vil fjerne fra privatlivets fred. Hvis du vil fjerne dig selv, vil du være i sektionen for voksne. Du bliver dog nødt til at fjerne alle børnene, før du fjerner dig selv. Gå ind i en af ​​sektionerne, vælg den konto, du vil fjerne fra privatlivets fred, og klik Fjerne.

Mærker forældrekontrol