Fix: Windows kan ikke installere påkrævede filer Fejl 0x80070570

Fejl 0x80070570 opstår normalt, når du installerer Windows 7. Der er adskillige forslag over hele internettet til løsning af dette problem, nogle er stille tidskrævende, såsom at køre memtest der tager et par timer - Bare rolig, hvis du ikke ved hvad memtest er, vi kommer til det. I denne vejledning starter jeg med de nemmeste metoder, du starter fra metode 1 og stopper ved den, der fungerede for dig.

Metode 1: Prøv at installere igen (0x80070570)

Mens installationen er i gang, og du får denne fejl “0x80070570”Tryk på OK og gå tilbage til det forrige skærmbillede, start installationsprocessen igen og udfør installationsprocessen igen uden at genstarte. Prøv dette som 3-4 gange, da jeg ved, det fungerede for nogle. Hvis fejlen ikke dukker op igen, kan du stoppe ved denne metode.

Metode 2: Træk din RAM

Hvis du kun har en memory stick, skal du fortsætte til METODE 3 - men hvis du har mere end en, så prøv at trække en af ​​den en efter en. EG: Hvis du har 4 DDR2 STICKS, træk 1, test derefter, træk derefter den anden og test, træk derefter den anden og test, indtil den fungerer, hvis intet af det fungerer, skal du lægge det hele tilbage og gå videre til METODE 3 - Hvis det virker, er den, uden hvilken den fungerede, defekt. Du skal dog have en 2 GB hele tiden. Hvis du har 1 GB sticks, så test med 2 in - målet her er at finde den defekte ram, hvis der er nogen.

Metode 3: MEM-TEST

Kør nu//www.memtest.org/ -Derefter kan du finde forudkompileret ISO, der kan startes. Du kan simpelthen downloade og starte fra det ved at skrive det til et USB-drev eller et CD-drev. Du bliver nødt til at ændre din opstartsrækkefølge.

Når du kører memtest, her er hvad skærmen viser. Hvis testen mislykkes, får du vist en besked på skærmen.

Hvis det rapporterer en fejl i hukommelsen, er den ene pind, du har brugt, defekt og skal udskiftes. Hvis det ikke gør det, skal du fortsætte til Metode nr. 4

Metode 4: (Genskriv ISO)

Download Windows 7 ISO-filen på en anden computer, og skriv den til et USB-drev. Jeg har skrevet en artikel om dette om, hvordan man gør det - Opret bootbar Windows 7 USB Når dette er gjort, kan du starte fra USB og prøve at installere det.

Metode 5: Oprettelse af konto via kommandoprompt

Når du bliver bedt om fejlen, skal du udføre nedenstående trin.

 1. Holde FLYTTE og tryk på F10 (FLYTTE + F10) for at åbne Kommandoprompt.
 2. Type CD C: \ windows \ system32 \ oobe og tryk på Gå ind (Hvis du allerede er i C: \ windows \ system32, eller hvis der er en fejl, skal du skrive CD oobe kun)
 3. Type msoobe og tryk på Gå ind

Nu skal en guide til oprettelse af en Windows-konto være åben foran dig. Følg instruktionerne på skærmen for at oprette en generisk brugerkonto og derefter genstarte systemet. Dette skal løse fejlen.

Metode 6: Brug af MMC

 1. Holde FLYTTE og tryk på F10 (FLYTTE + F10) for at åbne Kommandoprompt.
 2. Type MMC
 3. Klik på Fil vælg derefter Tilføj / fjern snap-in ...
 4. Klik på Computeradministration
 5. Klik på Tilføje
 6. Klik på Lokal computer
 7. Klik på Afslut tryk derefter på Okay
 8. Klik på Computeradministration
 9. Vælg Systemværktøjer
 10. Vælg Lokale brugere og grupper
 11. Vælg Brugere
 12. Dobbeltklik Administrator
 13. Fjern markeringen Kontoen er deaktiveret og vælg Okay
 14. Højreklik Administrator og vælg Indstil adgangskode ...
 15. Vælg den adgangskode, du ønsker

Genstart nu din computer, og det skal løse problemet.

Metode 7: Brug op og ned-tasterne

En hurtig løsning på dette er at bruge op og ned taster. Når du ser den første sorte skærm under genstart af din pc, skal du trykke på pil op og pil ned på tastaturet.

Dette fungerer ikke altid, men er kendt for at løse problemet for et betydeligt antal brugere, så det er værd at prøve.

Metode 8: Aktivering af standardadministratorkonto

Hvis ovenstående metoder ikke løste dit problem, eller hvis du ikke kan se indstillingen "Lokale brugere og grupper" i metode 2, skal dette løse problemet. Indstillingen "Lokale brugere og grupper" er ikke tilgængelig i nogle versioner af Windows, især Windows 7 Home-versionen.

Så nedenstående trin er en alternativ måde at aktivere standardadministratorkontoen på

 1. Holde FLYTTE og tryk på F10 (FLYTTE + F10) for at åbne Kommandoprompt.
 2. Type netbrugeradministrator / aktiv: ja og tryk på Gå ind
 3. Type netbrugeradministratoradgangskode / aktiv: ja og tryk på Gå ind (Bemærk: udskift "adgangskoden" med den aktuelle adgangskode, som du vil indstille til standardadministratorkontoen) (IKKE SIKKER PÅ DETTE TRINKONTROL FØR UDGIVELSE)
 4. Genstart computeren