Sådan løses Windows 10 fryser og nedbrud efter jubilæumsopdatering

Den længe ventede opdatering, kendt somJubilæumsopdateringtil Windows 10 har åbnet Pandora Box med fejl, fryser og systemnedbrud for et stort antal Windows 10-brugere. Jeg har lyst til at henvise tilJubilæumsopdateringsom denDeath Anniversary Updatepå grund af antallet af problemer, det har. Microsoft burde have testet det igen og igen, før det blev frigivet til offentligheden. En Reddit-bruger siger, det følgende opsummerer stort set det

Hej! Netop opdateret mit primære skrivebord. Alt gik fint, ingen problemer, men hele mit system fryser efter opstart. Efter at have logget ind fungerer alt som 20 sekunder. Efter det, hvis jeg kun holder musen over Start-området, proceslinjen, den sorte del ganske enkelt, fryser den, og jeg får en besked om, at Microsoft Windows ikke reagerer. Efter et par ninja-opstart og genstarter deaktiverede jeg hvert 3. parts program startende med windows. Så det er ikke det. Jeg er håbløs og har ikke råd til at formatere denne pc. Hjælp mig med reddit, du er mit eneste håb ...

I denne vejledning gennemgår vi et par metoder til at prøve at løse nedbrud og frysninger i forbindelse med jubilæumsopdateringen. Jeg vil foreslå at prøveMetode 4, 5 og 6først da de ser ud til at have arbejdet for mange brugere.

Metode 1: Gå tilbage til forrige version

Ved at gå tilbage til den forrige version eller foretage en systemgendannelse, udsætter du opdateringen. At tage Windows 10 tilbage til punktet førJubilæumsopdateringblev installeret, slipper du opdateringen. Chancerne er, at Microsoft om nogle få dage frigiver programrettelser og yderligere opdateringer for at imødegå dette problem, så hvis du foretager en systemgendannelse eller går tilbage til den forrige build, kan du vente et par dage, indtil yderligere nyheder fra Microsoft og forhåbentlig inden da en opdatering eller en patch skal være tilgængelig for at løse problemet og beholde AU.

For at gøre dette ved login-skærmen HOLDE det FLYTTE og klik på tænd / sluk-knappen(ikon)placeret i nederste højre hjørne. Mens du stadig holder FLYTTE vælg nøgle Genstart.

Når systemet starter op iAvanceret tilstand,vælgeFejlfindingog vælg derefterAvancerede indstillinger.FraAvancerede indstillinger,vælg indstillingen med titlenGå tilbage til tidligere build.

Efter et par sekunder bliver du bedt om at vælge din brugerkonto. Klik på brugerkontoen, indtast din adgangskode, og vælgBlive ved.Når du er færdig, skal du vælge indstillingenGå tilbage til tidligere opbygningigen.

Metode 2: Gør en systemgendannelse

At foretage en systemgendannelseHOLDE det FLYTTE og klik på tænd / sluk-knappen(ikon)placeret i nederste højre hjørne. Mens du stadig holder FLYTTE vælg nøgle Genstart. (se gifen ovenfor for trin).

Når systemet starter op iAvanceret tilstand,vælgeFejlfindingog vælg derefterAvancerede indstillinger.FraAvancerede indstillinger,vælg indstillingen med titlenSystemgendannelseog vælg derefterGendan punktinden opgraderingen. Når systemgendannelsen er afsluttet, skal du teste / kontrollere, om problemet nu er løst. Hvis du ikke har enSYSTEMGENDANNELSEpunkt tilgængeligt, eller hvis systemgendannelsen er deaktiveret / ikke konfigureret, skal du aktivere det til fremtiden. Klik på (her) for at se trinnene. Systemgendannelsen hjælper ikke på dette tidspunkt, hvis der ikke er nogen systemgendannelsespunkter.

Metode 3: Afinstaller antivirussoftware og aktiver Windows Defender

Windows Defender er indbygget i Windows og leveres som en del af Windows 10. Brugerne har rapporteret, at afinstallation af tredjeparts AV-software og aktivering af Windows Defender og opdatering til de nyeste definitioner har løst problemet for nogle af brugerne. Efter min mening giver dette mening, da det kan være muligt, at tredjepartssoftware under eller efter opgraderingen deaktiverede visse funktioner eller politikker, der forhindrede jubilæumsopdatering i at fungere. Hvis denne metode ikke virker for dig, kan du deaktivere Defender og geninstallere din AV-software, når problemet er løst. For at gøre dette skal du følge nedenstående trin.

Start din Windows 10 i fejlsikret tilstand. For at gøre dette ved login-skærmen HOLDE det FLYTTE og klik på tænd / sluk-knappen(ikon)placeret i nederste højre hjørne. Mens du stadig holder FLYTTE vælg nøgle Genstart.

Når systemet starter iAvanceret tilstand,vælgeFejlfindingog vælg derefterOpstartsindstillingerog klikGenstartog vælg derefterMulighed 5ved at trykke på 5.

Når du er logget ind i fejlsikret tilstand, skal du oprette en Lokal brugerkonto. HoldWindows-nøgle ogTryk på X.VælgeKommandoprompt (administrator).

I det sorte kommandopromptvindue skal du skrive følgende to kommandoer og erstattebrugernavnmed dit brugernavn (skal være anderledes) end det aktuelle brugernavn.

netbruger / tilføj adgangskode til brugernavn net lokalgruppeadministratorer brugernavn / tilføj

Når brugerkontoen er oprettet,Holde det Windows-nøgle og Tryk på R. Typeappwiz.cpl og klik Okay. Afinstaller din AV-software, og genstart derefter din pc. Log ind på den nyoprettede brugerkonto i normal tilstand, og c mister alt åbent Windows og Tryk på Windows + A. Nøgler, vælg Alle indstillinger og vælg derefter Opdatering og sikkerhed. Vælge Windows Defender fra venstre rude, AKTIVER DET.SlukAutomatisk indsendelse af prøve.Rul ned til bunden, og vælgÅbn Windows Defenderog gå derefter tilOpdateringfanen og opdatere den. Når dette er gjort, skal du genstarte din pc og logge ind på din normale konto og teste for at se, om problemet nu er løst, hvis ikke prøv den næsteMetode.

Metode 4: Skift startværdi for AppXsvc

Start dit system tilbage i fejlsikret tilstand. (se trin ovenfor). Efter at have logget ind i fejlsikret tilstand, hold nede Windows-nøgle og Tryk på R. TyperegeditogKlik på OK.

Gå til følgende sti iRegistreringseditorog ændre værdien forStarttil4

HKEY_LOCAL_MACHINE \ SYSTEM \ ControlSet001 \ Services \ AppXSvc

Når du er færdig, skal du genstarte pc'en i normal tilstand og derefter teste.

Metode 5: Skift appinstallationsplacering

Denne metode har også været populær og har efter sigende fungeret for et stort antal brugere. Hold Windows-tasten nede, og tryk på A. Vælg Alle indstillinger, og vælg derefterSystem.Vælg fra venstre rudeOpbevaringog skift derefter placeringen fra under Gem placeringer. Hvis det ikke er C: \ sæt det til C: \ hvis det er C: \ skift det til dit sekundære drev.

Metode 6: Opdater / installer Intel Rapid Storage Technology

Download den nyeste Intel Rapid Storage Technology herfra. Genstart derefter pc'en, og se om problemet er løst eller ej.

De fleste af metoderne formodes at blive udført i fejlsikret tilstand, fordi login til normal tilstand uden anvendelse af rettelserne ikke giver dig mulighed for at foretage disse ændringer. Da dette er et nyligt problem, hvis jer kan kommentere i afsnittet nedenfor for at fortælle os, hvad der har fungeret, og de problemer, du har haft, så vil det hjælpe os med at forbedre denne vejledning yderligere.

Hvis denne artikel ikke løste problemet for dig, så læs vores tidligere adressering Sådan repareres Windows 10 Frysning tilfældigt