Fix: Høj CPU-brug af Razer Synapse

Razer Synapse er en skybaseret driversoftware, der giver dig mulighed for at genindbinde kontroller eller tildele makroer til enhver af dine Razer-perifere enheder og gemmer alle dine indstillinger i skyen. Nogle Windows-brugere, der har Synapse installeret, har bemærket virkelig høj CPU-brug forbundet med softwaren.

Dette problem kommer som et resultat af visse applikationer som Razer SDK installeret på computeren, og for nogle andre brugere porten, hvor Razer-headsettet var tilsluttet. Vi finder ud af i denne artikel, hvordan vi løser disse problemer og reducerer Synapses CPU-tidsforbrug.

Metode 1: Fjern Microsoft XNA Redistributable

Microsoft XNA Framework Redistributable giver udviklere den XNA-ramme, de kan medtage i deres produkter. Denne applikation tager meget CPU-belastning og får Synapse til at have en høj CPU-brug. Fjern denne applikation ved at følge disse trin.

  1. Tryk på Windows-tast + R,  appwiz.cpl og tryk derefter på Gå ind.
  2. Find Microsoft XNA Framework Redistributable på listen over installerede applikationer.
  3. Vælg hver forekomst, og klik derefter på Afinstaller.
  4. Genstart din pc og overvåg Synapse for at se, om CPU-brugen er reduceret.

Metode 2: Fjernelse af Razer SDK

Razer installerer Synapse med sin SDK. Hvis du ikke planlægger programmering med SDK, skal du fjerne det, og Synapse fungerer stadig fint uden det. Sådan får du det gjort.

  1. Tryk på Windows-nøgle + R,  appwiz.cpl og tryk derefter på Gå ind.
  2. Find Razer SDK på listen over installerede applikationer. Vælg posten, og klik derefter på Afinstaller.
  3. Genstart din pc og overvåg Synapse for at se, om CPU-brugen er reduceret.

Metode 3: Skift USB-porte

Hvis du har nogen Razer-produkter, især headsettet tilsluttet din USB-port, skal du fjerne det og sætte det i en anden port. Du kan også prøve at genindsætte headsettet.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found