Sådan rettes Xbox One fejl 0x87e107e4

Flere Xbox One-brugere har fået 0x87e107e4fejlkode under forsøg på at åbne et spil på deres Xbox One-konsol. Mens nogle brugere rapporterer, at problemet er eksklusivt for et spil, siger andre, at hele deres bibliotek er blevet afspillet, siden fejlkoden begyndte at dukke op.

Hvad forårsager 0x87e107e4fejl?

Vi undersøgte dette særlige problem ved at undersøge forskellige brugerrapporter og fejlfindingsvejledningerne, de fulgte for at komme til bunden af ​​problemet og løse problemet. I henhold til vores analyse er der flere forskellige scenarier med potentialet for at udløse denne fejlmeddelelse. Her er en liste over potentielle synder:

 • Xbox Live vedligeholdelse / afbrydelse - I de fleste tilfælde viste problemet sig at være forårsaget af en annonceret vedligeholdelsesperiode eller et uventet serverafbrydelsesproblem. Det senere skyldes sandsynligvis et DDoS-angreb på Microsofts servere. Hvis dette er årsagen til problemet, kan du ikke selv løse problemet, fordi det er uden for din kontrol. Alt du kan gøre, når du har bekræftet serverproblemet, er at vente på, at det løses af Microsofts ingeniører.
 • Firmwarefejl - En anden sandsynlig synder i tilfælde, hvor problemet bekræftes at forekomme lokalt, er en firmwarefejl. Flere Xbox One-brugere, der også kæmpede for at løse dette, kunne endelig rette det ved at cykle deres konsol. En anden levedygtig løsning til at udføre en soft reset.
 • Netværksproblem - Som det viser sig, kan din netværkskonfiguration også være ansvarlig for netop denne fejlkode. Hvis dette scenarie er relevant, skal du være i stand til at rette fejlkoden og få adgang til dine spil igen ved at nulstille dit modem eller din router.

Hvis du også støder på 0x87e107e4 fejl, og du søgte efter en løsning online, denne artikel giver dig en komplet liste over trin til fejlfinding. Nedenunder finder du en samling af metoder, som andre berørte brugere med succes har brugt til at løse denne fejlmeddelelse.

For at forblive så effektiv som muligt opfordrer vi dig til at følge nedenstående potentielle rettelser i samme rækkefølge som vi arrangerede dem i. Vi forsøgte at bestille metoderne efter deres effektivitet og sværhedsgrad.

Lad os begynde!

Metode 1: Bekræftelse af Xbox-serveres status

Inden du prøver andre rettelser, opfordrer vi dig til at starte med at kontrollere, om problemet ikke er uden for din kontrol. Den mest almindelige årsag til 0x87e107e4 fejl er et problem med Xbox Live-tjenesterne. Det er sandsynligt, at du prøver at få adgang til dit bibliotek midt i en planlagt vedligeholdelse.

En anden mulighed er, at Microsofts servere oplever et DDoS-angreb. Dette er sket et par gange før.

I tilfælde af et serverproblem skal du dog have problemer med at få adgang til alle dine spiltitler, ikke kun et spil eller deromkring.

For at kontrollere, om der er et problem med Xbox Live-kernetjenesterne, skal du få adgang til dette link (her) og kontroller, om nogen tjenester i øjeblikket ikke er tilgængelige.

Hvis din undersøgelse har afsløret, at problemet er bredt spredt, er det klart, at problemet ikke er begrænset til din konsol. I dette tilfælde er det ikke værd at følge nogen af ​​de andre reparationsstrategier nedenfor, fordi de ikke er effektive. Vent i stedet et par timer og kontroller status for tjenesterne igen om et par timer for at se, om problemet er løst.

Hvis du har bestemt, at der ikke er nogen problemer med Xbox Live-tjenesterne, skal du gå ned til den næste metode nedenfor for at prøve et par andre reparationsstrategier, der blev brugt af andre Xbox One-brugere til at rette op på 0x87e107e4fejl.

Metode 2: Udførelse af en magtcirkel

Hvis du brugte metode 1 til at bestemme, at problemet ikke skyldes et alvorligt problem, ville det næste logiske trin være at prøve at løse 0x87e107e4fejl ved at udføre en strømcyklus på din konsol. Nogle brugere, der også har forsøgt dette, har rapporteret, at problemet blev løst, efter at de fulgte nedenstående procedure.

Denne procedure er mere effektiv end en regelmæssig genstart, fordi den tømmer strømkondensatorerne på din Xbox One-konsol helt. Dette ender med at løse en masse firmware-relaterede problemer, der kan opstå på Xbox One.

Her er en hurtig guide til at udføre en strømcirkel på din Xbox One-konsol:

 1. Når din konsol er tændt, skal du trykke på og holde Xbox-knappen nede (placeret på forsiden af ​​din konsol). Hold den nede i ca. 10 sekunder. Når du først ser den forreste LED blinke med mellemrum, kan du slippe knappen.
 2. Nu hvor lukningen er udført med succes, skal du vente et minut eller deromkring, før du tænder den igen. Når denne periode er gået, skal du trykke på tænd / sluk-knappen igen (hold den ikke nede) og vær opmærksom på, om du ser Xbox's grønne animationslogo. Hvis du ser det vises, er det en bekræftelse på, at proceduren til at cykle din konsol har været vellykket.
 3. Når opstartsprocessen er afsluttet, skal du prøve at starte en spiltitel, der tidligere svigtede med 0x87e107e4fejlkode, og se om problemet nu er løst.

  Bemærk: Hvis du ser nogen opdateringer afventer, skal du først gøre dem, før du starter det pågældende spil.

Hvis denne metode ikke tillod dig at løse problemet, skal du gå ned til den næste metode nedenfor.

Metode 3: Udfør en soft reset

Hvis motorcyklen ikke lykkedes, lad os tage de passende skridt til at løse enhver firmwarefejl, der muligvis ender med at forårsage 0x87e107e4fejl. Mindst et dusin af berørte brugere har bekræftet, at de var i stand til at få adgang til alle deres spiltitler efter at have udført en soft reset.

Denne metode ender med at nulstille alle filer, der tilhører dit operativsystem, hvilket også ender med at slette eventuelle beskadigede data. Men rolig med at se dataene på din HDD / SSD, nulstillingen gælder kun for firmwarefiler - alle dine installerede applikationer, spil og medier forbliver intakte.

Her er en hurtig guide til udførelse af en soft reset på din Xbox One-konsol:

 1. Når din konsol er tændt, skal du trykke på Xbox-knappen (på din controller) for at åbne guide-menuen. Når du er der, skal du gå til System> Indstillinger> System> Konsolinfo.
 2. Når du ankommer til menuen Konsolinfo, skal du åbne Nulstil konsol knap.
 3. Inde i Nulstil konsol menu, vælg Nulstil og behold mine spil og apps.
 4. Vent tålmodigt, indtil processen er afsluttet. Når operationen er afsluttet, genstarter din konsol automatisk.
 5. Når den næste opstartssekvens er afsluttet, skal du prøve at få adgang til dit spilbibliotek igen og se om problemet er løst.

Hvis du stadig støder på 0x87e107e4 fejl, gå ned til den sidste metode nedenfor.

Metode 4: Nulstil din router / modem

Hvis ingen af ​​metoderne ovenfor har tilladt dig at løse problemet, er chancerne for, at du støder på 0x87e107e4 fejl på grund af problemer med et modem / router. Nogle brugere, som vi også kæmper for at løse dette problem, formåede at gendanne den normale funktionalitet på deres konsol ved at tvinge netværksforbindelsen til at blive opdateret.

Den ideelle måde at starte denne proces på er at udføre en simpel genstart af netværket, da det er meget mindre påtrængende, og det ikke vil give nogen anden effekt på dine netværksoplysninger. For at udføre en simpel router eller netværksgenstart er alt, hvad du skal gøre, at trykke på tænd / sluk-knappen en gang, vente 20 sekunder eller mere og derefter trykke på knappen igen for at genstarte.

Derudover kan du blot frakoble strømkablet fysisk.

Hvis du allerede har gjort dette, og det ikke løste problemet for dig, ville det næste skridt være at nulstille en router / modem. Men inden du gør dette, skal du huske på, at ved at gøre det vil du også nulstille de brugerdefinerede legitimationsoplysninger, som du tidligere har angivet til dit login - de vil blive vendt tilbage til standardværdierne. Hos de fleste producenter vender dit login tilbage til admin (for bot-brugernavn og adgangskode).

For at udføre en nulstilling af router / modem skal du blot trykke på Nulstil og hold den nede i mere end 10 sekunder. I de fleste tilfælde vil du bemærke, at lysdioderne blinker, når nulstillingen er afsluttet. Men husk at med de fleste modeller i dag har du brug for en nål eller et tandstikker for at trykke på Reset-knappen.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found