Sådan låses Bootloader af Verizon Pixel XL op med ADB

Google Pixel (og Pixel XL) er en af ​​de bedste Android-telefoner rundt omkring i betragtning af Android er et Google-projekt. Desværre er nogle telekommunikationer som Verizon berygtede for at låse bootloaderne af deres versioner af den populære Android-enhed.

En låst bootloader er en frygtelig ting for en Android-telefon - med en låst bootloader er du ikke i stand til at installere nogen form for brugerdefineret gendannelse som TWRP, hvilket gør det lettere at rodfæste enheden, og du er heller ikke i stand til at installere brugerdefinerede ROM'er .

I denne vejledning viser vi dig, hvordan du nemt låser op bootloaderen til en Verizon Pixel / XL-enhed.

Advarsel: Denne vejledning involverer fabriksnulstilling af din enhed. Sikkerhedskopier alle dine vigtige brugerdata, inden du fortsætter!

Krav

ADB-værktøjer (Se Appual's guide "Sådan installeres ADB på Windows")

 1. Først skal du begynde med at fjerne alle Google-konti på din enhed, og også enhver form for skærmlås, du har (Indstillinger> Konti og Indstillinger> Sikkerhed).
 2. Sluk for din Verizon Pixel, og skub SIM-kortet ud.
 3. Tænd din Verizon Pixel igen, og udfør derefter en Gendan fabriksindstillinger. Du kan gøre dette ved at holde Power + Volume Down nede, indtil Bootloader-menuen vises, og brug derefter lydstyrkeknapperne til at fremhæve Recovery Mode og Power for at vælge.

 4. Fra Android Recovery Mode skal du markere "Wipe data / factory reset" og bruge Power til at bekræfte. Dette nulstilles alle data på din enhed!
 5. Når din telefon nu er færdig med at udføre sin fabriksindstilling og starte tilbage i Android-systemet, tager den dig til den indledende Android-installationsguide. Spring alt over! Opret ikke forbindelse til WiFi eller tilføj nogen form for fingeraftryk eller skærmlåsemønstre.
 6. Gå til Indstillinger> Om telefon> tryk på "Build Number" 7 gange, indtil Developer Mode er aktiveret. Gå derefter til Indstillinger> Udviklerindstillinger, og aktiver USB-fejlfinding.

 7. Tilslut din Verizon Pixel til din pc via USB, og start en ADB-kommandoterminal (hold Skift + højreklik og vælg "Åbn et kommandovindue her" inde i din primære ADB-installationsmappe).
 8. Skriv nu i ADB-kommandoterminalen: adb shell pm afinstallere –bruger 0 com.android.phone
 9. Genstart din Verizon Pixel, og opret forbindelse til WiFi.
 10. Åbn Chrome-browseren, og gå til ethvert websted.
 11. Gå tilbage til udviklerindstillingerne, og aktiver OEM-låsning.
 12. Sluk nu din Verizon Pixel igen, og start i Bootloader-tilstand, og i ADB-vinduetype: fastboot oem oplåsning
 13. Alternativt kan du skrive: fastboot blinkende oplåsning

Denne oplåsningsmetode har været bekræftet som at arbejde for Android Oreo og Android P Developer Preview. Nogle brugere nævnte, at efter trinene med at åbne Chrome og besøge et websted, måtte de vente 3 til 5 minutter med skærmen tændt for OEM-oplåsning mulighed for at blive tilgængelig i Developer Options.