Fix: dxgmms2.sys Blå skærmfejl

Gaming er en ressourcetung opgave for enhver computer, og det kræver en avanceret computer for at køre nyere spil, der er afhængige af grafik i høj kvalitet. Gaming-pc'er har ofte meget RAM / hukommelse, en stærk multi-core processor og et dyrt grafikkort. Selv alt dette er dog ikke nok til at forhindre, at visse fejl vises, når du ikke forventer dem. Blue Screen of Death er enhver spillers mareridt, især hvis det forekommer regelmæssigt. Dette problem holder normalt op med at opstå alene, men der er også gode løsninger til rådighed.

PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA (dxgmms2.sys) Fejl

Denne fejl er normalt forbundet med spil, men den kan forekomme tilfældigt, selvom du slet ikke spiller videospil. Det ser ud til, at dette problem er eksklusivt for Windows 10, og det er sikkert at sige, at Nvidia ikke reagerede på mange mennesker, der rapporterede at have det samme problem. Derfor er den nøjagtige årsag ukendt.

Det virkelige problem med denne fejlmeddelelse er, at det sker tilfældigt, og det kan få dig til at miste dine fremskridt i dit videospil, det dokument, du skriver osv. Tjek nedenfor for at se, hvordan du håndterer dette problem. Læs de mest almindelige rettelser til BSOD.

Løsning 1: Gendanne din grafikkortdriver

Det ser ud til, at denne særlige fejlmeddelelse er eksklusiv for Windows 10 med Nvidia-grafikkort. Den nye Windows 10-opdatering skal have haft inkompatibilitetsproblemer med den nyeste Nvidia-grafikdriver, der førte til ustabilitet i systemet og nedbrud.

 1. Åben Kontrolpanel og skift til Ikonevisning.
 2. Vælg Enheder og printere mulighed.
 3. Under EnhederHøjreklik på pc-ikonet med navnet på din pc, og vælg Enhedsinstallationsindstillinger.
 4. Du bliver bedt om at vælge, om Windows skal downloade apps automatisk eller ej. Klik på Nej (din enhed fungerer muligvis ikke som forventet) og fortsæt.
 5. Vælg også Installer aldrig driversoftware fra Windows Update.

Nu har vi forhindret Windows i at downloade nye opdateringer automatisk. Nu skal vi skifte til en tidligere version af Nvidias grafikdriver.

 1. Skriv “Enhedshåndtering”I dit søgefelt, og åbn det.
 2. Find Displayadaptere og udvid listen nedenfor.
 3. Find dit grafikkort, Højreklik på den og vælg Afinstaller enhed.
 4. Bare rolig for nu at kunne bruge din computer, fordi du stadig har dit integrerede grafikkort til rådighed til brug.
 5. De fleste brugere har foreslået at bruge 347,88 Nvidias driver som det altid har fungeret for dem. Download det fra Nvidias officielle side.
 6. Kør den fil, du lige har downloadet, og følg instruktionerne på skærmen. Din computer genstarter sandsynligvis, og din skærm kan stamme under installationen.
 7. Kontroller, om problemet er løst. Problemet ser ud til at være relateret til en bestemt Windows 10-version, så ved, at du kan vende tilbage til den nyeste driver efter den næste Windows 10-opdatering.

Løsning 2: Deaktiver nogle af dine skærme

Nogle brugere har rapporteret, at de begyndte at opleve dette særlige problem, da de tilføjede flere skærme til deres opsætning. Det kan være klogt at deaktivere dem, indtil en ny Windows- og Nvidia-opdatering ruller ud.

 1. Du kan deaktiver dine sekundære skærme af højreklik på dit skrivebord og vælge “Skærmindstillinger”. Deaktiver blot skærmen, når appen Indstillinger åbnes.
 2. Du kan også bruge Windows-nøgle + P kombination for at deaktivere din sekundære skærm.
 3. Hvis du ikke kan finde indstillingen Deaktiver skærm i appen Indstillinger, skal du bruge denne Kør kommando for at få adgang til gamle indstillinger, hvor indstillingen er tilgængelig:
control.exe desk.cpl, Indstillinger, @ Indstillinger

Du kan også bruge Nvidia Kontrolpanel, hvis du har det installeret.

Løsning 3: Nulstilling af BIOS-indstillinger

Nogle brugere har foreslået, at rydning af CMOS eller nulstilling af BIOS-indstillinger løste deres problemer permanent. Denne løsning er ikke vanskelig at udføre, og den er også nyttig for din computer.

 1. Genstart din computer og vent på, at startskærmen vises.
 2. Teksten nederst på skærmen skal lyde "Tryk på _ for at køre Setup”. Tryk på den angivne tast, inden skærmen forsvinder.
 3. Bliv fortrolig med, hvordan BIOS-kontroller fungerer, da du bliver nødt til at stole på dit tastatur til alt.
 4. Find “Opsætningsstandarder" mulighed. Hvis du ikke kan finde den nøjagtige ordlyd, kan indstillingen muligvis også gå under navnet "Nulstil til standard", "Fabriksstandard" eller "Indstillingsstandarder".
 5. Vælg “Indlæs standardværdierne”Og tryk på Gå ind at fortsætte.
 6. Naviger til Afslut fanen i BIOS, og vælg “Afslut Gem ændringer”Option og Windows skal fortsætte med opstart.

Løsning 4: Vend tilbage til en tidligere Windows-version, eller vent på den nye

Da dette særlige problem er relateret til inkompatibiliteten af ​​Windows 10-versionen og grafikkortdriveren, kan du også vende tilbage til en tidligere version og vente på, at en ny kommer ud.

 1. Åbn Indstillinger app >>Opdatering og sikkerhed og naviger til Genopretning fanen.
 2. Find Gå tilbage til den tidligere version af Windows 10-indstillingen, og klik på Kom igang.
 3. Bemærk, at denne indstilling kun fungerer, hvis der er gået længere end 10 dage siden den sidste opdatering.
 4. Hvis du ikke kan vælge denne indstilling, skal du forblive i Opdatering og sikkerhed, gå til fanen Windows opdatering og vælg Opdatering historie.
 5. Derefter “Afinstaller opdateringer”Valgmulighed vil være øverst på skærmen, og du får besked om, hvilke opdateringer du kan slippe af med.

Du kan også vente på, at en ny version af Windows 10 kommer ud, som løser problemet.

Løsning 5: En simpel registreringsredigering

Denne hurtige lille løsning var i stand til at løse dette problem permanent for flere brugere, men det har nogle mulige bivirkninger. Hvad der er, er, at det tilføjer ekstra tid til din GPU til at reagere på problemet, mens den oprindelige tidsindstilling er 2 sekunder.

 1. Skriv “regedit”I din søgefelt eller i dialogboksen Kør, og klik Okay.
 2. Naviger til
  HKEY_LOCAL_MACHINE \ SYSTEM \ CurrentControlSet \ Control \ GraphicsDrivers.
 3. Højreklik og opret en “DWORD (32-bit) ” type nøgle (hvis du bruger 64-bit OS, skal du oprette DWORD (64-bit)) og sætte navnet til “TdrForsinkelse”. Indstil dens værdi til 10 den første gang. Dette giver 10 sekunders responstid til din GPU i stedet for 2 (den oprindelige værdi). Hvis dette ikke virker for dig, kan du prøve at indstille denne værdi til 20 eller 30.

Løsning 6: Tilpasninger med DirectX

Microsoft DirectX-pakken er i stand til at tillade applikationer at kommunikere med systemets hardware. DirectX giver Windows-operativsystemet mulighed for problemfrit og effektivt at kommunikere med systemets grafik- og lyd- / videohardware for at give brugeren den bedst mulige multimedieoplevelse. Da problemet indikerer, at det er relateret til DirectX, kan vi prøve at opdatere det og se, om det løser problemet.

 1. Reparer og geninstaller DirectX.
 2. Nu genstart systemet, og kontroller, om dit system fungerer fint.

Løsning 7: Deaktiver hardwareacceleration

Hardwareacceleration gør gengivelse af grafik på en computer hurtigere og jævnere ved at aflæse grafikgengivelsesegenskaber til computerens grafikhardware, dvs. GPU i stedet for software / CPU. Hvis dit system ikke kan håndtere spillet, kan deaktivering af hardwareacceleration muligvis løse problemet.

 1. Deaktiver hardwareacceleration.
 2. Genstart systemet, og kontroller, om problemet er løst for godt.