Gaming-bærbare computere i 2020: Det værd?

Hjem/Udtalelser/ Gaming-bærbare computere i 2020: Det værd?

Gaming-bærbare computere i 2020: Det værd?

Af Bill Wilson 25. februar 2020 4 minutter læst

Der kan ikke benægtes, at gaming-bærbare computere er kommet langt siden de startede. Tilbage, da de blev introduceret, blev de set som de udstødte enheder, som ingen rigtig ville have, blot på grund af deres omfangsrige design og generelle grimme udseende samt forfærdelige batterilevetid og termiske problemer.

Men i moderne tid er gaming-bærbare computere blevet meget bedre, end du måske tror. Indrømmet, de koster stadig en smuk krone, men du kan få så meget mere til dit budget, end du var i stand til for et par år siden. Før du begynder at tjekke dine bankkontoer for pengene, er vi nødt til at fortælle dig, at hvis du ønsker at få fat i den bedste gaming-bærbare computer, behøver du ikke bruge en formue. Faktisk kan du også gøre det ret godt med nogle budgetmuligheder.

Hvorfor? Fordi du kun skulle bruge på en bærbar computer, der har de specifikationer, som du synes er passende til dine behov. Der er ingen grund til at bruge en formue på en bærbar computer, som nogle måske har fortalt dig.

I denne udtalelse skal vi dog diskutere, om det at bruge penge på en gaming-bærbar computer faktisk er det værd eller ej. Dette er vigtigt, fordi bærbare pc'er til spil nu er mere tilgængelige end nogensinde, og vi vil sikre os, at du lægger dine penge på det rigtige sted.

Hvor dyre er de?

Første ting først, hvis du ønsker at få en gaming-bærbar computer, der også kan køre de fleste af spilene i mellem til høje indstillinger med god rammer og overordnet kvalitet. Du ønsker at bruge $ 1.000 eller derover. Sandt nok kan du få en spil-pc i dette budget, der overgår den bærbare computer, men denne sammenligning er uretfærdig i øjeblikket.

At bruge $ 1.000 eller derover kan nemt give dig en bærbar computer med en anstændig GPU og en god CPU også. Disse bærbare computere giver mulighed for at opgradere RAM samt opbevaring. Så du behøver slet ikke bekymre dig om den del.

Hvis du også er på udkig efter noget, du kan tage med dig og spille på farten. Derefter vil det ikke være et problem at gå med en god gaming-bærbar computer. Jo mere du bruger, jo bedre bliver det selvfølgelig. Du bliver dog nødt til at bruge mindst $ 1.000 for at sætte din fod gennem døren.

Er de bærbare?

Sandt nok er der nogle rigtig klumpede gaming-bærbare computere til rådighed på markedet, der er meget større og tykkere end din gennemsnitlige gaming-bærbare computer på markedet, men ikke alle passer til regningen. De bærbare computere, som vi taler om, er langt høje ende og ærligt talt betragtes de ikke engang som bærbare computere, fordi det næsten er umuligt at lægge så meget vægt på dit skød.

De fleste af gaming-bærbare computere kommer med en 15,6 eller 17-tommers skærm og vil være tykke nok til let at passe til rygsækken. Selvom du bærer dem, er det måske ikke et problem, hvis du leder efter stjernebatteriets levetid, vil det være et problem, som du vil stå over for.

De fleste af bærbare bærbare pc'er på indgangsniveau står stadig over for problemer med at opretholde en god batterilevetid, så det er altid en ting at huske på.

Hvor magtfulde er de?

Tilbage på dagen, på trods af hvor kraftige de var, var gaming-bærbare computere simpelthen ikke i stand til at holde sig mod deres tilsvarende desktop-kolleger. Ting har dog ændret sig i moderne tid.

Da Nvidia introducerede GTX 1000-serien, introducerede de også, at alle grafikkort i 1000-serien, der skal bruges i bærbare computere, vil være de samme som desktopvarianterne, hvilket gør dem lige så kraftige i ydelse.

Indrømmet, der er nogle uoverensstemmelser involveret, der kan ændre ydelsen som temperatur, men generelt vil du få ret god ydeevne, når det kommer til bærbare computere, den ydeevne, der til tider også vil matche ydeevnen på desktops.

Så hvad præstationen angår, er gaming-laptops bestemt kommet langt, og hvordan tingene ser ud lige nu, ser fremtiden også lys ud.

Hvad med vægten og byggekvaliteten?

Gaming-bærbare computere betragtes ofte som store, tunge og grimme af mange mennesker. Ting er dog begyndt at ændre sig meget. Ikke alle gaming-bærbare computere er lavet med gamere i tankerne, for at være ærlig. Der er nogle fantastiske bærbare computere til rådighed på markedet, som du kan bære med dig på kontoret, og du vil ikke have nogen problemer, fordi disse bærbare computere ligner dine almindelige professionelle bærbare computere med en stor mængde hestekræfter under emhætten.

For så vidt angår den samlede byggekvalitet, har den også været konsekvent. Bygningskvaliteten på de mest gaming-bærbare computere er solid, men udad. Sikker på, de er lidt tunge på grund af kobber heatsinks installeret inde, men de almindelige bærbare bærbare computere er ikke så lette, så vi kan forsikre dig om, at du ikke løber ind i nogen problemer, der kan afskrække din oplevelse.

Så skal du virkelig købe en gaming-bærbar computer i 2019?

Alt, hvad vi har talt om, fører os godt ind i konklusionen. Skal du virkelig købe en gaming-bærbar computer i 2019? Nå, hvis du leder efter et kort svar, der forklarer de fleste af de spørgsmål, du måske har i tankerne, skal du helt sikkert gå videre og købe et. Dette er måske det bedste tidspunkt at købe en gaming-bærbar computer, da de endelig er modnet til det punkt, hvor de giver fremragende muligheder for spil- og produktivitetsopgaver.

Bare sørg for, at når du er på markedet for at købe en gaming-bærbar computer, beslutter du dit budget med stor årvågenhed. Når du først har besluttet dig for det, er der intet, der forhindrer dig i at få den bedst mulige bærbare pc til rådighed på markedet.

Vær sikker på at du ikke vil blive skuffet over antallet af tilgængelige muligheder på markedet, da vi allerede har dækket de bedste gaming-bærbare computere under 1000 $, se dem her!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found