Sådan gendannes startmenuen til Windows 10-jubilæumsopdatering

Efter jubilæumsopdateringen, som kom ud som en gratis opdatering til Windows 10-brugere den 2. august 2016, blev et stort antal brugere fascineret af de mange ændringer, der kom til operativsystemet. Imidlertid var ikke alle reaktionerne positive, da Microsoft har ændret nogle af de funktioner, som et antal brugere var vant til, og mange af dem har ingen måde at få Windows tilbage, som de vil have det.

Sådan er tilfældet med Start-menuen i Windows 10. Efter et velkomment comeback i Windows 10 lider det af ændringer i jubilæumsopdateringen. De to største er fjernelse af Alle apps knap, i stedet for som du nu har en alfabetisk liste over alle apps som standard og implementerer en fliseliste hvis du vil have alle apps i fuld skærm. Den anden blev lavet for bedre at imødekomme brugere af enheder med touch-input, men ikke alle ønskede dette.

Hvis du er en af ​​de brugere, der hellere vil undgå dette, er der en ting, du kan gøre, og det er at slukke Fuld skærm Start. Det er rigtigt, at dette snarere er en løsning og ikke ligefrem en løsning, men du kan få det til at se ud og føles næsten som om du brugte indstillingen Fuld skærm.

For at gøre dette ville det første skridt være at komme til Tilpasning menu i menuen Indstillinger. Åbn Start menu ved at trykke på Windows tast på tastaturet og skrive Indstillingereller klikke på Knappen Indstillinger i menuen Start.

En gang inde i Indstillinger menu, skal du klikke på Tilpasning

og vælg i den venstre navigationsrude Start.Find Brug Start fuld skærm i indstillingerne, og se om dette er slået til eller fra. Hvis det er tændt, når du åbner menuen Start og klikker på Alle apps knappen, vil du se en liste over alle apps med fliserne, der ligner meget Windows 8 / 8.1, hvilket er hvad brugerne vil undgå. Indstil det til Af.

Start-menuen vil være meget forskellig, men du kan udvide den for at maksimere pladsen og placere så mange apps, som du har brug for. Klik på for at gøre dette på kanten i Start-menuen, og træk den for at udvide den. Hvor meget du kan udvide afhænger af skærmens opløsning. Og nu har du det Alle apps, rulles på venstre side og ikke i fliser over hele skærmen.

Selvom dette ikke rigtig tilbyder den samme oplevelse som før opdateringen, er det den næstbedste ting. Og i betragtning af at dette er en ændring, som Microsoft implementerede bevidst i opdateringen, er chancerne for, at det forbliver sådan, i det mindste indtil den næste store opdatering.