Sådan rodfinder du Huawei P8

Populariteten af ​​Huawei P8 er langt fra enhver Samsung, LG eller endda Sony flagskibsenhed, især så vidt det kommer til de rodfællesskaber. På grund af dette kan det være svært at finde en fungerende, pålidelig guide til at lære dig at rodfæste Huawei P8. Heldigvis har vi en ligetil guide, der kan bruges til at rodfæste enheden. Hvis du vil rodfæste Huawei P8, skal du følge de trin, vi har angivet nedenfor.

Før vi kommer i gang, skal du være opmærksom på, at denne vejledning ikke er til Huawei P8 Lite. Det er strengt til Huawei P8.

Trin 1: Lås din Bootloader op

Det første skridt til denne vejledning involverer at låse din Huawei P8 bootloader op. Heldigvis kan denne proces udføres ret let, og de oplysninger, du har brug for, kan modtages direkte fra Huawei. Besøg dette link for at modtage oplåsning af din bootloader.

Gennemgå vilkårene og gennemgå loginprocessen. Vi har fundet ud af, at det kan være meget lettere at logge ind via Facebook - denne metode giver dig mulighed for straks at modtage koden.

Når du har registreret dig, skal du indtaste oplysningerne på din enhed. Som de fleste låser bootloader skal du bruge IMEI og serienummer, som begge kan findes på smartphonens kasse eller i 'omkring telefonen' i indstillingsmenuen.

Du skal også bruge dit produkt-id-nummer. Dette kan findes ved at ringe til * # * # 1357946 # * # * på opkaldet til din Huawei H8.

Når du har indtastet de krævede oplysninger, skal du fortsætte gennem processen på Huawei-webstedet, indtil der er mulighed for at modtage din oplåsningsnøgle. Hvis du har valgt e-mail, sendes din kode til din e-mail-adresse til download. Alternativt tilsluttede Facebook-konti modtager et link til at downloade det direkte.

Trin 2: Download af TWRP og ADB & Fastboot

Til det næste trin skal du downloade TWRP, så du kan installere det på din enhed. TWRP er et brugerdefineret gendannelsesprogram, der senere kan bruges til at rodfæste din enhed og forberede sikkerhedskopier. Desværre forårsager den nyeste version af TWRP en bootloop til Huawei P8, men et medlem af XDA Developers forum har leveret en fungerende version. Det kan downloades her.

Når du har downloadet TWRP, skal du pakke den ud og lægge den i en mappe, som du hurtigt kan få adgang til.

Du skal nu installere ADB & Fastboot - dette er et værktøj, der er nødvendigt for at rodfeste de fleste enheder - det kan bruges via kommandovinduet i Windows. Du kan finde den seneste downloadversion til ADB & Fastboot her.

Installationsprocessen er ret ligetil. Gå gennem installationsguiden, men sørg for at gemme den i et område, som du let kan få adgang til til næste trin.

Når du har installeret ADB & Fastboot, skal du finde den TWRP-fil, du tidligere har downloadet, og placere den i samme mappe som ADB & Fastboot-værktøjet.

Trin 3: Installation af TWRP med ADB & Fastboot

På din Huawei P8, besøg indstillingsmenuen og naviger til 'Enhedsoplysninger.' Find derefter indstillingen 'build nummer' og tryk på den 10 gange. Efter at have tappet indstillingen nok gange, vil udviklerindstillinger blive aktiveret.

Du kan nu finde udviklerindstillinger i indstillingsmenuen. Naviger til udviklerindstillinger, og tryk på for at aktivere USB-fejlfinding i menuen til udviklerindstillinger.

Tilslut derefter din Huawei P8 til din pc via USB-kabel, og tryk for at acceptere eventuelle pop op-vinduer, der måtte vises på Huawei P8s skærm.

På din pc, naviger til den mappe, der har ADB & Fastboot-værktøjet og TWRP-filen. Når du er i filen, skal du holde Skift nede og højreklikke og klikke på 'åbn kommandovinduet her' mulighed.

Når kommandovinduet er åbnet, skal du sikre dig, at din Huawei P8 stadig er tilsluttet din pc. Første type 'ADB-enheder'I CMD-vinduet for at bekræfte, at din Huawei P8 er tilsluttet korrekt. Hvis der ikke vises nogen enhed, skal du prøve at afbryde enheden, installere Huawei P8-drivere og tilslutte enheden igen.

Når du har bekræftet, at din Huawei P8 er tilsluttet, skal du skrive 'adb genstart bootloader'Ind i CMD-vinduet. Denne kommando genstarter din Huawei P8 og bringer den til en ny skærm. Skriv derefter 'fastboot-enheder'I kommandovinduet for at bekræfte, at enheden stadig er tilsluttet korrekt til pc'en. Hvis enheden er tilsluttet, er du nu klar til at installere TWRP på din enhed. Du kan gøre dette ved at skrive følgende kommando i CMD-vinduet.

Når CMD-vinduet har bekræftet, at processen er afsluttet, skal du tage din Huawei P8 og holde genstartsknappen nede, indtil den genstarter.

Trin 4: Sidste rodfæstningstrin

På dette tidspunkt er du kun få minutter væk fra en rodfæstet Huawei P8. Til det næste trin skal du bruge den nyeste version af SuperSU fra dette link. Du kan spare tid ved at få adgang til dette link på din Huawei P8. Ellers kan du downloade filen til din pc og derefter overføre filen via USB.

Filen angivet på ovenstående link er en .apk-fil, men den kan ikke installeres via normale metoder. I stedet skal du først slukke for din enhed og derefter lydstyrke op og tænd / sluk-tasten for at genstarte telefonen til TWRP-gendannelsen. Hvis du får muligheden, skal du vælge 'skrivebeskyttet tilstand'.

Gå derefter til fremskreden, naviger derefter til terminal. Tryk på Vælg og indtast følgende kode: ekko SYSTEMLESS = sand >> / data / .supersu. Når du har indtastet denne kode, skal du navigere tilbage til hovedmenuen og trykke på installationsindstillingen. Brug filbrowseren til at finde SuperSU .apk-filen, du tidligere har downloadet, og vælg den til installation. Når .apk-filen er installeret, skal du genstarte telefonen.

Din enhed skal nu være rodfæstet!

Du kan bruge en app som denne til at bekræfte dine rodrettigheder.