Fix: Indholdet af denne meddelelse understøttes ikke i Skype

Fejlen 'Indholdet af denne meddelelse understøttes ikke i Skype ' opstår ofte, når brugere bruger videoopkald eller beskedfunktionen i Skype. På cirka 60 sekunder mislykkes opkaldet, og 'Indholdet af denne meddelelse understøttes ikke' vises på skærmen. Andre funktioner som chats er imidlertid upåvirket.

Denne fejl kan findes i Windows 10, Xbox, Android, iOS Skype, og den opstår selv med Echo / Sound Test. Dette problem er også blevet isoleret til kun Skype Home-brugere, mens Skype for Business forbliver fri for fejlen. Et andet mærkeligt aspekt er, at selve fejlen ikke helt giver mening. I stedet for at sige "Opkald mislykkedes" eller nogen anden lignende meddelelse om forbindelsesfejl vises denne meddelelse 'Indholdet af denne meddelelse understøttes ikke'. hvilket betyder, at problemet er hardware-relateret, eller at et opkald foretages / besvares til / fra ikke-understøttet enhed.

Hvad får Skype-indholdet til ikke at blive understøttet?

 • Et hardwareproblem: Da Skype-fejlen faktisk peger på 'ikke-understøttet indhold', indebærer det et problem med funktionaliteten af ​​din hardware, eller at din hardware er forældet. Derfor skal du sørge for, at al din hardware er opdateret og fungerer korrekt, før du gennemgår alle disse trin.
 • En fejl i Windows 10 indbyggede versioner af Skype:Denne særlige fejl findes ikke i ældre versioner af Skype, det betyder, at der er en fejl i selve den nyeste version. Af fejlens art, og det er løsninger, ligger fejlen sandsynligvis i appens forbindelsesevner.

Metode 1: Download den klassiske version af Skype

Da et flertal af Skype-brugere bekræfter, at de ikke før havde haft denne fejl i den ældre version af Skype, kan vi med sikkerhed antage, at den gamle eller klassiske version af Skype fungerer godt. Derfor, hvis du ikke havde nogen problemer med den ældre version, er den hurtigste og mest garanterede metode at vende tilbage til den klassiske version af Skype. Denne metode fører dig gennem trinnene for at gøre netop det.

Først afinstallerer vi vores nuværende version af Skype:

 1. Afslut Skype.
 2. Tryk påWindows  + Rtasterne på dit tastatur.
 3. Skriv nu i dialogboksen, der dukker opappwiz.cpl, og klikOkay.
 4. FindeSkype på listen skal du højreklikke på den og vælgeFjerne ellerAfinstaller.

ELLER

 1. SøgPowershell
 2. Højreklik på det, og klikKør som administrator
 3. Nu vises et vindue, skriv get-appxpackage * skype * | Fjern-appxpackage for at begynde at afinstallere Skype

Nu hvor vi er færdige med det, kan vi begynde at downloade den klassiske version:

 1. Åbn linket til Skypes officielle hjemmeside: Download Skype
 2. Fra de tilgængelige Skype-downloads. Vælg Skype til Windows og klik derefter på den blå downloadknap.
 3. Gem opsætningsfilen, hvor du vil.
 4. Dobbeltklik nu på det, og kør installationsprogrammet.
 5. Følg instruktionerne i installationsfilen.
 6. Når du er færdig, skal du begynde at bruge din Skype-app, fri for fejl!

Metode 2: Geninstallation og genstart

En anden populær hurtig løsning på denne fejl er en simpel geninstallationsmetode. Afinstallation af appen, lade Windows genstarte sig selv og geninstallere Skype, kan faktisk løse forbindelsesproblemerne mellem den nye Skype (Windows 10) og Skype installeret på nogle enheder, der ikke er Windows.

 1. Afinstaller Skype i henhold til trinene anført i metode 1.
 2. Genstart din pc
 3. Nu åben Microsoft Store og søg efter Skype.
 4. Klik på det blå indstilling og derefter Installere
 5. Når installationen er afsluttet, kan du kontrollere, om fejlen er løst.

Metode 3: Opdater Windows 10

Der har været rapporter om, at der nu er en Windows 10-opdatering tilgængelig, der fikset fejlen i funktionaliteten i den indbyggede version af Skype. Derfor er en nem løsning på 'indholdet af denne meddelelse ikke understøttet' Skype-fejl simpelthen at opdatere din Windows 10 og kontrollere, om opdateringerne har løst fejlen.

 1. Klik på Indstillinger app.
 2. VælgOpdatering og sikkerhed mulighed.
 3. Klik på 'Søg efter opdateringer' mulighed.
 4. En liste over nye opdateringer, der for nylig er udgivet af Windows-teamet, vil være tilgængelig og klar til installation.
 5. Når installationen er afsluttet, skal du bruge Skype-appen igen. Dine opkald skal være i stand til uden fejl.