Fix: Find.exe-adgangspunkt ikke fundet fejl

En af de mange fejl, som Windows 10-brugere i øjeblikket klager over, er fejlen "Indgangspunkt ikke fundet". Denne fejl læser normalt noget i retning af. Fejlen "Indgangspunkt ikke fundet" dukker i de fleste tilfælde op, når du prøver at åbne en applikation, og afhængigt af de specifikke omstændigheder omkring fejlen kan applikationen muligvis åbnes eller ikke. Fejlen "Entry point not found" kan påvirke et hvilket som helst antal applikationer og programmer og kan endda begynde at dukke op hvert 10. minut uden nogen åbenbar grund, hvorfor denne fejl er en af ​​de mest irriterende og irriterende fejl forbundet med Windows.

“Proceduren Indgangssted? Initialiser @ CLASS_DESCRIPTOR @@ QAEEXZ kunne ikke findes i det dynamiske linkbibliotek.

C: \ Brugere \ Bruger \ AppData \ Roaming \ Safe_nots_gh \ find.exe

Fejlen "Entry point not found" kan skyldes alt fra en virus- eller malware-infektion til en eller flere vitale systemfiler, der på en eller anden måde er blevet beskadiget. Heldigvis kan denne fejl løses, og følgende er de tre mest effektive metoder, som du kan bruge til at bekæmpe fejlen "Entry point not found" og frigøre din computer fra dens rækkevidde:

Metode 1: Brug Microsoft Safety Scanner til at scanne din computer for malware

En af de to mest almindelige årsager til fejlen "Entry point not found" er en virus- eller malware-infektion, hvor den anden mest almindelige årsag er en beskadiget eller ødelagt systemfil. Hvis en virus eller malware er årsagen til "Entry point not found" -fejl, skal du downloade Microsoft Safety Scanner fra her og bruge det til at scanne din computer og slippe af med alle vira eller malware, som den indeholder, løser problemet.

Metode 2: Kør en systemfilkontrolscanning

Hvis "Entry point not found" -fejlen er forårsaget af en systemfil, der er blevet beskadiget eller ødelagt af dig eller af en eller anden form for malware eller virus, vil kørsel af en systemfilkontrolscanning finde alle beskadigede systemfiler, rette dem og slippe af med problemet.

Højreklik på Start og klik på Kommandoprompt (administrator).

Hvis din computer beder dig om en administratoradgangskode, skal du indtaste den, og hvis den beder dig om at bekræfte handlingen, skal du klikke på Give lov til eller Blive ved eller noget i den retning.

Skriv dialogboksen Kommandoprompt sfc / scannow.

Hit på Gå ind

Når kommandoen er udført, vil din computer kontrollere for beskadigede systemfiler og reparere dem, og dette skal slippe af med "Entry point not found" -fejl, hvis en beskadiget systemfil var synderen bag den.

Metode 3: Gendan dit system til en version uden fejlen

Microsofts systemgendannelsesfunktion er virkelig og fuldstændig en livredder for Windows 10-brugere, der lider af enhver form for problem overhovedet. Systemgendannelsesfunktionen giver dig mulighed for at vende uret tilbage og gendanne din computer til et tidligere oprettet systemgendannelsespunkt, og funktionen gendanner alt fra de programmer, der er installeret på din computer til dine indstillinger og præferencer. Hvis alt andet mislykkes, vil gendannelse af din computer til et gendannelsespunkt, der blev oprettet, før fejlen "Indgangspunkt ikke fundet" startede, helt sikkert løse problemet for dig, og alt, hvad en systemgendannelse tager, er cirka 15 minutter. (se trin her)