Sådan rettes fejl 0x80070544 Den anmodede valideringsoplysningsklasse var ugyldig

De fleste windows-brugere støder på et problem, hvor de bliver bedt om fejlen, når de prøver at tage en sikkerhedskopi til et netværksdrev ”Den anmodede klasse om validering var ugyldig. 0x80070544 ”.Den mest almindelige årsag til denne fejl er netværkslegitimationsoplysninger, som det ikke kan godkende, selvom du indtaster det korrekte brugernavn og den korrekte adgangskode med det rigtige sæt tilladelser.

Problemet opstår fra den formatering, som Windows har angivet for at tillade adgang, der kræver, at brugeren forud for brugernavnet med den for den eksterne server eller enhed, for eksempel: \ servernavn \ brugernavn i stedet for kun brugernavnet.

Powershell-metode

Hvis ovenstående ikke fungerede for dig, kan du prøve at køre Powershell og udføre følgende kommando for at starte sikkerhedskopieringen.

wbadmin start backup -backuptarget: \ remoteserver \ foldername -user: remoteserver \ username -password: yourpassword -include: C: -allCritical -quiet

BEMÆRK: Hvis sikkerhedskopidrevet er tilsluttet via USB til routeren, er servernavnet routernavnet, og hvordan Windows ser det. For eksempel: På tplink-routere er servernavnet tplinklogin.net

Linux eller SMB Server eller en NAS-enhed

Da alle enheder varierer, er et andet arbejde for at få dette ordnet på en NAS- eller SMB-server at tilføje følgende parameter til filen SMB.conf.

streng tildeling = ja

Du bliver nødt til at Google, hvordan du redigerer smb.conf-filen. Generelt er stien til smb.conf på en Linux-maskineetc / samba / smb.confog du bliver nødt til at have rodadgang for at redigere den.