Sådan Root Moto X Play

Moto X play er en mellemklasse Android-smarttelefon, der blev frigivet I tredje kvartal af året 2015 leveres den med et 21MP bagkamera, der har 1080p-optagelse med et f / 2.0-objektiv, mens frontskytten har en 5MP-sensor, skærmen er en 5,5 incher med Full HD-skærm, den leveres med en okta-kerne 1,7 GHz snapdragon 615 chipsæt med et internt lager på enten 16 eller 32 gb, som kan udvides gennem micro SD-kortsporet, der når op til 128 GB. Moto X Play-batteriet er et enormt 3630mAh-batteri, der også understøtter hurtig opladning, der går fra 0% til 50% på bare 30 minutter. Moto X-spillet er en vidunderlig telefon, der fortjener mere frihed, vi vil vise dig, hvordan du giver det netop det ved at rodfæste det.

Rooting din telefon betyder at give dig selv administrativ adgang, det er den ultimative frihed. Efter rooting kan du gøre hvad du vil med din telefon inklusive, men ikke begrænset til, at lave sikkerhedskopier ved hjælp af din brugerdefinerede opsving, tilpasse din grænseflade og funktionalitet ved hjælp af Xposed-moduler og sidste men ikke mindst, flash fuldt tilpassede ROM'er. Bemærk, at i løbet af denne proces går alle dine data tabt, så tag eventuelle sikkerhedskopier af dine data til din bærbare computer eller din Google-konto.

For at sikre, at din enhed bliver genkendt, skal du have Motorola usb-drivere installeret på din pc, som du kan downloade her.

Forudsætninger:

  • En bærbar pc / pc med Windows med internet og USB-port.
  • USB-kabel.
  • Din telefon er godt opladet.

Trin 1: Download ADB (Android Debug Bridge)

ADB er et link mellem din telefon og din pc, det gør det muligt for din pc at fortælle din telefon nogle objekter at gøre. Først skal du downloade adb-opsætning til dit pc-system herfra, når du først har downloadet køre adb-setup.exe-filen ved hjælp af højreklik og derefter køre som administrator, når et kommandovindue åbnes, skal du trykke på Y eller ja for at installere ADB og fastboot, tryk igen Y eller ja, når du bliver spurgt, om du vil installere ADB-systemet bredt, og igen, når du bliver bedt om at installere drivere, og vent et par sekunder på at afslutte installationen.

Trin 2: Lås op Bootloader

På din telefon skal du aktivere ADB-fejlretningstilstand, dette kan fås ved at gå til Indstillinger ->Om enhed og tryk på build-nummer et par (ca. 7) gange, når du først ser en meddelelsesindikation, er du en udvikler, gå tilbage til indstillingsmenuen og få adgang Udvikler muligheder og såAktivér ADB-fejlretning.

Sluk for din telefon, og genstart den derefter til fastboot-tilstand, hold lydstyrke ned og tænd / sluk-knappen i et par sekunder, indtil den starter, tilslut din telefon til din pc ved hjælp af et USB-kabel, og søg derefter i startmenuen efter CMD og åbn filen. Skriv din kommandoprompt fastboot oem get_unlock_data . Du vil se en tekststreng vises på din kommandoprompt, kopiere den tekststreng til et notesblok og fjerne alle mellemrumene (få det til at se ud som om det er en linje, ingen mellemrum). Når du er færdig, skal du gå til Motorola-oplåsningswebstedet, du vil se en advarselsside, der fortæller dig, at oplåsning af din bootlader kan forårsage problemer (rolig, du kan altid låse bootloaderen igen, hvis du har brug for at sende den til garantien) , tryk på næste og log ind ved hjælp af google + (eller din Motorola-konto, hvis du har en), mens du følger instruktionerne, bliver du bedt om at indsætte den tekststreng, du lige har kopieret og ryddet mellemrummet fra før, indsæt den og følg instruktionerne på skærmen .

Når processen er afsluttet, modtager du en oplåsningsnøgle i din e-mail-adresse, og noter den nøgle. Skriv nu dette på din kommandoprompt fastboot oem oplåsningIndtast din nøgle her, vent på, at din boot loader er låst op, og genstart derefter din enhed ved at skrive genstart af fastboot

Trin 3: Flash Custom Recovery

En opsving er en software i hver telefon, der giver dig mulighed for at blinke systembilleder, gendanne fabriksindstillinger og andre, men lagergendannelse er begrænset, så vi har brug for en tilpasset. Efter at du låser op din boot loader, skal du muligvis genaktivere ADB-fejlretning på din telefon (følg venligst den fed skriftlinje efter 'Unlocking boot loader title'). du bliver nødt til at downloade denne TWRP-gendannelse herfra (download den nyeste version) på din pc og gemme den i en mappe på dit skrivebord, derefter slukke for din telefon og genstarte den til hurtig starttilstand ved at holde lydstyrken nede og tænd / sluk-knapperne sammen. Slut din telefon til en pc, og søg i startmenuen efter 'cmd', kopier den fil til den mappe, du downloadede twrp-genoprettelsesbillede til tidligere. Åbn cmd-kommandoprompten, kopier navnet på twrp-billedet (med udvidelsen, for eksempel ‘twrp-lux-2.8.7-r7.img) og skriv 'fastboot flash opsving "skriv det navn, du har kopieret her" "og tryk på enter. Du skal se kommandoprompten, der blinker din brugerdefinerede gendannelse til din telefon, når du er færdig, skriv 'fastboot-genstart' for at genstarte din telefon.

Trin 4: Root din telefon

På din pc skal du downloade denne superSU-zip-fil herfra og kopiere den til din telefon ved hjælp af filudforskeren. Afbryd nu din telefon fra din pc og sluk den. Genstart den igen til hurtig opstartstilstand (ved at holde VOL nede og afbryderknappen i få sekunder). Vælg nu gendannelse fra de muligheder, der vises på din hurtige opstartsskærm.

Når du er i TWRP-gendannelse, skal du trykke på installere fra menuen og gennemse den superSu-zip-fil, du tidligere har kopieret til din enhed, trykke på den og stryge for at bekræfte blitzen, vente på, at den er færdig med at blinke og genstarte din enhed ved at klikke på genstart i menu efterfulgt af System. Din telefon skal være rodfæstet med superSU-applikationsinstallation, den første initialisering kan tage en gang, men efter det vil din telefon være lige så jævn som nogensinde.