Sådan fuldføres tema Android med Xposed-moduler

At temme og tilpasse en Android-enhed kan være en skuffende oplevelse med lagerapps. Producenternes temabutikker har ofte et begrænset antal tilgængelige temaer, der ændrer hel system-GUI, hvorimod du måske kun vil temaere din meddelelseslinje eller menuen Indstillinger. Oprettelse af dit eget tema fra bunden er et massivt projekt, der involverer dekompilering og redigering af filer i / systempartitionen. Så hvordan kan en gennemsnitsbruger helt tilpasse deres Android-enhed så smertefrit som muligt?

Svaret ligger inden for en kombination af dedikerede Xposed-moduler. Xposed er en overlay-ramme, der kan gøre det muligt for dig at ændre næsten alle aspekter af din Android-telefon med moduler (plug-ins), individuelt. Der er endda apps til at tilpasse og temaspecifikke apps som WhatsApp, Facebook Messenger og andre apps, der normalt ikke tillader brugeren at tilpasse deres oplevelse.

Denne guide fører dig gennem installation af Xposed via systemløs rod og viser de forskellige moduler for at opnå maksimal tilpasningspotentiale for din enhed. Bemærk, at Xposed i øjeblikket ikke er tilgængelig for Nougat, men udviklerne arbejder på en frigivelse for Nougat-support.

Advarsel: Samsung-enheder, der kører TouchWiz ROM, skal ikke installere Xposed, men AOSP-baserede Samsung-enheder skal være i orden.

Nogle Sony-enheder starter muligvis bootloop efter installation af Xposed på grund af et antal Sony ROM'er, der sendes med beskadigede services. Code - Xposed-udvikleren kan ikke løse dette.

Forfatterens bemærkning: Jeg inkluderede ikke nogen moduler til ændring af din systemfont i denne vejledning, fordi Appuals har en omfattende guide til den absolut bedste måde at ændre din systemfont på uden at bruge nogen tredjepartsapps eller -moduler. Se "Sådan ændres Android-systemfont uden apps”.

Installation af Xposed - systemløs MagiskSU-rodmetode (Android 5.1 - 6.0)

Xposed Material Design Installer

Disse trin antager, at du allerede er rodfæstet med Magisk - hvis ikke, bedes du søge i Appuals efter en Android rod guide til din enhed.

  • Start Magisk Manager og gå til afsnittet "Downloads". Rul ned og installer Xposed Framework-modulet til din enhedsarkitektur. Det gemmes som en .zip-fil på dit SD-kort (eller hvor som helst du har indstillet din downloadsti i Magisk).
  • Download Material Design Xposed Installer APK fra linkene ovenfor til din enhed og installer appen.
  • Genstart din enhed til brugerdefineret gendannelse og flash Xposed Framework .zip, og genstart derefter din enhed.

Installation af Xposed-moduler til tilpasning af din Android-enhed

I Xposed Installer-appen skal du først sikre dig, at Xposed Status har et grønt flueben. I så fald kan du fortsætte.

Gå til afsnittet "Download" i Xposed Installer. Du vil blive mødt med en kæmpe stor liste over tilgængelige moduler. Der er dog nogle få nøgler, vi ønsker til Android-tilpasning, og du kan søge efter dem fra søgefeltet.

Efter download af et modul skal du gå ind i afsnittet "Moduler" i Xposed Installer, trykke på afkrydsningsfeltet for at aktivere det og genstarte din enhed. Men du kan aktivere eller deaktivere flere moduler på samme tid, før du genstarter.

De mest nyttige Xposed-moduler til Android-tilpasning

GravityBox

GravityBox giver dig mulighed for at tilpasse en enorm mængde ting på din Android-enhed, og faktisk er det det mest populære Xposed-modul til dette formål.

Det giver dig mulighed for at tilpasse udseendet på din låseskærm, statuslinje, navigationslinje og mange andre nyttige funktioner, som at trykke langvarigt på dine lydstyrkeknapper for at springe eller spole musikspor tilbage.

Indstillingseditor

Settings Editor giver dig mulighed for at tilpasse din Android-indstillingsmenu fuldstændigt. Du kan tilføje eller fjerne ikoner og sektioner, ændre baggrundsfarven og ændre antallet af kolonner.

XStana

Hvis GravityBox ikke tilbyder tilstrækkelig statuslinje og tilpasning af navigeringsknapper til dig, giver XStana dig mulighed for at ændre disse ikoner til dem fra andre producenter og et par tilpassede også.

KMOD FWA til WhatsApp

Dette modul giver dig mulighed for at tilpasse WhatsApp-udseendet efter din smag. Det giver muligheder for baggrunde, skrifttyper, ikoner og en direkte adgangsknap til modulet fra selve WhatsApp.

Ingen overlayadvarsel

Dette er ikke nødvendigvis et temamodul, men det er værd at nævne og meget nyttigt, hvis du er ved hjælp af mange temamoduler. Ofte i Android, når du prøver at tillade tilladelser til bestemte apps (f.eks. Google Drev), modtager du en advarsel om, at du skal deaktivere skærmoverlay. Du bliver derefter nødt til at deaktivere alle dine appoverlejringer (Facebook-talehoveder, blåt lysfiltre osv.), Før du kan give tilladelsen til den app, der anmoder om dem.

NoOverlayWarning giver dig mulighed for helt at omgå denne procedure, og dermed er det utroligt nyttigt for enhver Android-bruger, der bruger mange overlays i deres apps og temaer. Der er ingen indstillinger at justere - du skal bare installere det og glemme det!