Sådan gendannes TrustedInstaller som filejer i Windows

TrustedInstaller er en indbygget brugerkonto i alle versioner af Windows. TrustedInstaller ejer en række systemfiler inklusive nogle filer i mappen "Windows" og "Program Files". Hvis du af en eller anden grund har ændret ejerskabet af disse filer, eller hvis de er korrupte, anbefales det stærkt, at du gendanner ejerskabet tilbage til TrustedInstaller, fordi det bruges af Windows Module Installer Service. Som standard er tjenesten indstillet til at starte manuelt, hvilket betyder, at den kun kører, når Windows bruger tjenesten til at installere et af modulerne.

Den eksekverbare er placeret i C: \ Windows \ servicing \

Processen bruger muligvis høj CPU-brug, men normalt lægger den sig af sig selv. Dette skyldes, at det installerer noget, det har tilladelse til, sådanne operationer er normale på Windows. Høj CPU-brug ved denne proces er ikke permanent, men hvis den ikke slipper brugen i sig selv, vil jeg foreslå at køre en SFC Scan for at reparere systemfiler.

Gendan TrustedInstaller som ejer af en fil i Windows

  1. Højreklik på filen, mappen, drevet eller registreringsdatabasenøglen, som du vil ændre ejerskab for. På den Sikkerhed klik på fanen Fremskreden knap, nær nederste højre hjørne.
  2. Ejer skal du klikke på Redigere knap. Du kan muligvis se en meddelelse fra UAC. Klik på Blive ved/Give lov til/Ja.
  3. Klik derefter på,Andre brugere og grupper,I tekstfeltet under etiketten Indtast objektnavnet for at vælge, type NT SERVICE \ TrustedInstaller og klik Tjek navne knap. Din indtastede tekst ændres fra NT SERVICE \ TrustedInstaller til TrustedInstaller.
  4. Klik på OK

Hvis du skifter ejerskab af en mappe, der har undermapper, skal du markere afkrydsningsfeltet med titlen Udskift ejer på undercontainere og objekter,Klik på OKAY,Klik på Okay igen i popup-vinduet Windows Security, klik Okay i vinduet Avancerede sikkerhedsindstillinger, og klik derefter på Okay i fil / mappeegenskabsvinduet igen. Du har gendannet TrustedInstaller som ejer af den specificerede vare.