Fix: Laptop bipper 8 gange under opstart

Hvis din bærbare computer begynder at bippe otte gange igen og igen, når du prøver at starte den op, men faktisk ikke starter op i operativsystemet (og ikke engang viser noget på skærmen), er der et problem med din bærbare computers skærm eller grafikprocessor. Dette problem berører kun bærbare computere, især dem, der er fremstillet af Dell. Hvis en bærbar computer bipper otte gange igen og igen, når den startes op og ikke viser noget på sine skærme, selvom det er tydeligt (på grund af tænd / sluk-knappens lys og støj fra dens interne komponenter), at den er tændt, påvirkes den ved dette problem.

Dette problem kan skyldes en lang række forskellige ting, som alle har at gøre med enten den berørte bærbare computers skærm eller dens grafikprocessor. Nogle af de mest almindelige årsager til dette problem inkluderer dårligt siddende eller løse forbindelser mellem en bærbar computers bundkort og dens skærm, en defekt bærbar skærm og en defekt grafikprocessor. Til dette problem er der et par metoder, der kan bruges til at bestemme, om en bærbar computers skærm forårsager problemet eller ej, selvom disse to metoder i mange tilfælde også fungerer som løsninger på dette problem. De to metoder er som følger:

Metode 1: Tænd / sluk-knap + D ved opstart

Tryk på computerens tænd / sluk-knap for at starte opstart.

Så snart den bærbare computer starter op, skal du trykke på og holde nede D

Slip D knappen, når du ser farverne blinke over din bærbare computers skærm. Dette er en skærmdiagnostisk test designet specielt til bærbare computere.

Hvis farverne blinker over den bærbare computers skærm fuldstændigt og uden pauser, skyldes problemet næsten helt sikkert den grafiske processor. Men hvis diagnosen viser nogen problemer med skærmen, kan problemet være på din bærbare computers skærm eller forbindelserne mellem skærmen og bundkortet. Hvis denne metode også lykkedes at løse problemet, starter den bærbare computer op som normalt efter anvendelsen af ​​denne løsning.

Metode 2: Tænd / sluk-knap + Fn-tast ved opstart (til bærbare Dell-computere)

Tænd den bærbare computer.

Så snart den bærbare computer begynder at tænde, skal du trykke på og holde nede Fn nøglen på din bærbare computer.

Slip Fn når du ser Dell-logoet på skærmen med teksten "Diagnostisk start valgt" i hjørnet.

LCD BIST-testen begynder at følge denne skærm. LCD BIST-testen tester din bærbare computers skærm uafhængigt af grafikprocessoren, så hvis din skærm udfører de optimale værdier i LCD BIST-testen, er den bærbare computer grafikprocessor sandsynligvis en fejl her. LCD BIST-testen løser muligvis også dette problem, og hvis det gør det, skal den bærbare computer kunne starte med succes efter LCD BIST-testen eller næste gang du prøver at starte op.

Hvis de to metoder, der er anført og beskrevet ovenfor, viser sig at mislykkes med at løse dette problem, er de mulige løsninger sandsynligvis hardware-baserede. Uanset om du finder ud af, at problemet er med den defekte bærbare computers skærm eller dens grafikprocessor, ville det være bedst at få en professionel til at se på den for at løse problemet.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found