Fix: iPhoto-problemer efter opgradering til Yosemite

Når du har opgraderet til Yosemite; din tidligere iPhoto-version holder op med at arbejde. Dette skyldes, at opgraderingen ikke er kompatibel med den ældre version af iPhoto. Ikke sikker; hvorfor Apple ikke har holdt deres brugere informeret, men da jeg har haft et par kunder i træk med dette problem; Jeg troede, jeg skulle gøre guiden. Kort sagt, for at løse problemet med iPhoto; det skal opgraderes.

Nu kan du muligvis opgradere til den kompatible iPhoto-version på Yosemite GRATIS, men du skal kontrollere dette i App Store. Hvis der ikke er nogen gratis opgraderinger, skal du købe det via appbutikken. MEN hvis du havde haft iPhoto før; så er du sandsynligvis berettiget til gratis opdatering.

Vær opmærksom på, at på tidspunktet for skrivningen af ​​denne vejledning måtte jeg downloade biblioteksopgraderingen som anført i trin 4, men dette er muligvis ikke tilfældet i fremtiden; da iPhoto muligvis automatisk opgraderer biblioteket. Så hvis efter opdatering af iPhoto; det gør det automatisk, så behøver du ikke downloade opgraderingen.

1. Åbn først Finder, og find App Store.

2. Åbn derefter App butikog i søgefeltet øverst til højre søge efteriPhoto.

Klik nu på det lilleGET-knap,for at begynde at installere iPhoto. Du bliver muligvis bedt om at logge ind med dit Apple ID. Når installationen er afsluttet, skifter denne status til ÅBEN. Klik på ÅBN og se om du nu kan se fotos.

Du bliver muligvis bedt om et pop op-vindue, som det er nødvendigt for at forberede biblioteket

3. Klik på Afslut for at lukke pop op-vinduet og downloade iPhoto Library Upgrader

4. Når den er downloadet, skal du installere den fra den downloadede dmg-fil og derefter åbne den.

Klik på knappen Fortsæt, og vent på, at den indlæses, og begynd at opgradere biblioteket. Klik på Start iPhoto, når du ser det som en mulighed. Normalt kommer efter opgraderingen er færdig med sit job.

Åbn derefter iPhoto, og processen skal starte automatisk.