Microsofts opdatering af patch-tirsdag fra december 2019 forårsager genstart-loop på Windows 7-systemer

Hjem/Nyheder/Windows/ Microsofts opdatering af patch-tirsdag i december 2019 forårsager genstart-loop på Windows 7-systemer

Microsofts opdatering af patch-tirsdag i december 2019 forårsager genstart-loop på Windows 7-systemer

Af Alex Schoff 15. december 2019 2 minutter læst

Som vi alle ved, har opdateringer til Patch Tuesday en frygtelig historie med at bringe alvorlige problemer og fejl til Windows-brugere. Microsoft har frigivet nye opdateringer til Windows 7-pc'er som en del af denne måneds Patch Tuesday-cyklus.

Det ser ud til, at den seneste opdatering KB4530734 falder ind under kategorien problematiske opdateringer. Som rapporteret af Windows 7-brugere oplever mange af dem problemer under installationen af ​​den nyeste programrettelse.

Nogen sagde problemet på Microsofts fællesskabsforum:

Jeg anvendte Windows Update-opdateringer i december. Min computer gik i en reboot-loop i slutningen af ​​installationen, så jeg vendte tilbage til det forrige gendannelsespunkt. Efter undersøgelse havde alle programrettelser været anvendt undtagen KP4530734 (December Security Monthly Quality Rollup for Win 7). Jeg genanvendte alle de andre programrettelser undtagen den ene, og computeren genstartede fint.

OP tilføjede yderligere, at ethvert forsøg på at geninstallere opdateringen tvang systemet til at gå i en genstartsløjfe. Windows 7-pc'en genstartes hvert 6. minut. Brugeren måtte til sidst afbryde installationsprocessen og gendanne systemet.

Seneste Windows 7-opdatering går ned på pc'er

Desuden rapporterede nogle brugere, der med succes installerede de nyeste Windows 7-opdateringer på deres pc'er, andre problemer. Ifølge forumrapporterne medfører de kritiske opdateringer, at systemer går ned eller fryser.

Microsoft har endnu ikke officielt anerkendt nogen problemer med denne opdatering. Hvis du også har problemer med de seneste opdateringer, er det bedre at vente til slutningen af ​​måneden med at installere dem.

Slutningen af ​​deadline for support til Windows 7 er kun et par uger væk. Efter 14. januar 2020 vil sikkerhedsopdateringerne kun være tilgængelige for dem, der har købt udvidede sikkerhedsopdateringer. Den månedlige opdatering KB4530734 inkluderer en ny meddelelse på fuld skærm, der minder Windows 7-brugere om afslutningen på supportfristen.

Den store M rullede dybest set en ny version af programmet EOSnotify.exe for at vise meddelelsen. Alarmen har følgende format:

Din Windows 7-pc er ude af support

Fra 14. januar 2020 er support til Windows 7 ophørt. Din pc er mere sårbar over for vira og malware på grund af:

* Ingen sikkerhedsopdateringer

* Ingen softwareopdateringer

* Ingen teknisk support

Microsoft anbefaler kraftigt at bruge Windows 10 på en ny pc til de nyeste sikkerhedsfunktioner og beskyttelse mod ondsindet software.

Mange af jer vil måske undgå disse irriterende alarmer. I så fald anbefales det, at du bruger denne metode til at opgradere til Windows 10 så hurtigt som muligt.

Mærker Microsoft Windows 7