Fix: Kontinuerlig Apple Logo Loop

Den kontinuerlige Apple-logo-løkke er et problem, som mange iOS-brugere over hele kloden står over for - et problem, hvor en Apple-enhed nægter at starte op, når den er tilsluttet sin oplader og fortsætter med at vise en løkke med Apple-logoet. Derudover slukkes enheden, når opladeren er afbrudt, uanset hvor lang tid den blev tilsluttet opladeren.

Der er tilsyneladende ingen universel årsag til det kontinuerlige Apple-logo-sløjfe-problem, da brugere, der har formået at afhjælpe problemet, har erklæret en række faktorer fra et defekt batteri til en simpel opbygning af elektrisk opladning i kredsløbene for at være problemet. Derudover ser det ud til, at forskellige rettelser fungerede for forskellige mennesker, der lider af dette problem. Følgende er de tre rettelser, der har vist sig at være i stand til at løse dette problem for de fleste iOS-brugere, der lider af det:

METODE 1: Start enheden i DFU-tilstand                                                              

  1. Tilslut enheden til dens oplader, og vent på, at Apple-logo-sløjfen starter.
  2. Tryk og hold tænd / sluk-knappen og startknappen nede samtidigt i 10 sekunder.
  3. Slip tænd / sluk-knappen, men hold hjemme-knappen nede i yderligere 15 sekunder.
  4. Enheden er nu startet i DFU-tilstand, hvorfra den kan sluttes til iTunes.

Så simpelt som denne løsning kan synes at være, har den fungeret for de fleste mennesker, der lider af den kontinuerlige Apple-logo-loop.

METODE 2: Udskift enhedens batteri

  1. Køb et udskiftningsbatteri til enheden, og sørg for, at APN-nummeret på det nye batteri er det samme som det gamle.
  2. Åbn enheden, da batteriet på en hvilken som helst Apple-enhed ikke kan udskiftes af brugeren. Selvom dette trin kan virke vanskeligt og hårdt, så længe en person følger dybest set enhver online tutorial om at åbne deres enhed og går omhyggeligt med processen, skal de være i orden.
  3. Træk det gamle batteri ud, og installer det nye.
  4. Luk enheden tilbage med sikkerhed.
  5. Start enheden op, og det kontinuerlige Apple-logo-løkkeproblem burde være aftaget.

METODE 3: Udskift ladestationen

Sidst, men bestemt ikke mindst, erstatter en anden løsning, der ser ud til at have fungeret for et betydeligt antal mennesker, der lider af den kontinuerlige Apple-logo-løkke, opladningsdocken.

Alt, hvad en person skal gøre, er at købe en ny opladningsdock og bruge den til at oplade enheden, og enheden skal starte normalt op.