Fix: d3dx9_42.dll mangler

En masse spil har ikke startet på grund af d3dx9_42.dll. Når spil som Need For Speed, Sid Meier's Civilization V og Blur lanceres, er fejlen "Programmet kan ikke starte, fordi d3dx9_42.dll mangler på din computer. Prøv at installere programmet for at løse dette problem. ” vises.

Denne fejl kommer som et direkte resultat af fraværet af DirectX. Den nævnte dll er en DirectX 9 afhængighed og fungerer ikke, hvis den er installeret. Den eneste måde at løse dette problem på er at installere DirectX, hvilket er hvad vi skal gøre i denne artikel. Vi prøver også at opdatere grafikdriverne, da de indeholder visse vigtige biblioteker.

Metode 1: Installation af DirectX-slutbrugerkørsel

  1. Besøg dette link og download DirectX 9.
  2. Besøg downloadmappen, og start DirectX 9-installationsprogrammet med filnavnet: dxwebsetup.exe.
  3. Følg anvisningerne for at installere og fuldføre installationen.
  4. Prøv at starte spillet for at bekræfte, om problemet er løst.

Metode 2: Opdatering af grafikdrivere

Det er meget usandsynligt, at du kommer til denne metode, men du bør prøve at opdatere grafikdriveren, hvis DirectX ikke fungerer.

  1. Trykke Windows + X og vælg Enhedshåndtering. Alternativt kan du trykke på Windows + R for at åbne kommandoprompten skal du skrive devmgmt.msc og klik Okay.

  2. Udvid Displayadaptere kategori og højreklik derefter på videokortet, vælg Opdater driver, og følg vejledningen.

  3. Efter installation af videodriveren på din pc, skal du derefter genstarte og kontrollere, om spillet starter fejlfrit.

Tjek også:d3dx9_43.dll mangler