Hvordan bruges Google Home som et intercom?

En intercom er en enkeltstående enhed, der bruges til at overføre meddelelser fra et punkt til et andet. Dette system er helt uafhængigt af dit almindelige telefonnetværk. Du har måske set en sådan forsamling i forskellige huse. Intercoms tjener også et sikkerhedsformål, fordi enhver, der ønsker at komme til dit hus, skal søge tilladelse via intercom. Når du har modtaget beskeden, skal du svare tilbage enten med en aftale eller uenighed. På denne måde kan du endda redde dig selv fra besværet med at gå til din hoveddør hver gang når nogen ringer på døren.

Det ved vi alle sammen Google Hjem er en smart højttaler udviklet af Google. Men meget få af os ved, at disse smarte højttalere også kan bruges som en intercom. Der er faktisk tre måder, hvorpå vi kan bruge disse højttalere som intercom. Vi kan sende vores meddelelser via vores telefoner eller tablets på Google Home. En besked kan overføres fra en Google Home-enhed til en anden. Desuden kan du også sende et svar, hvis du er i den modtagende ende af udsendelsen. Så lad os sammen finde ud af, hvordan vi kan bruge Google Home som intercom på alle de tre måder.

Hvordan bruger jeg Google Home som et intercom ved at bruge din tablet eller telefon?

For at bruge Google Home som en intercom ved at bruge din telefon eller tablet, skal du udføre følgende trin:

  1. Start Google Home-applikationen på din tablet eller smartphone, og find den Udsende knappen på den.
  2. Når du har fundet den knap, skal du trykke på den. Så snart du gør dette, spørger Google dig: "Hvad er meddelelsen?".
  3. Når du har gjort det, starter det automatisk optagelsen, og du formodes at tale det, du vil formidle. For eksempel, hvis du vil fortælle dine homies, at du vil være hjemme om en halv time, så bliver du nødt til at sige, "Jeg kommer hjem om 30 minutter".
  4. Når du er færdig med din optagelse, Google Assistent det vil tage lidt tid at transskribe din stemme. Derefter viser den en besked på din enhed, der siger: ”Fik det. Broadcasting nu ”. Og din besked vil blive sendt på Google Home, uanset at du ikke var til stede der fysisk.

På grund af dette ved de mennesker, der bor i dit hjem straks, at du vil være hjemme inden for en halv time. På denne måde får de middag / frokost eller hvilke ting du vil have, klar til dig inden du når. Og det bedste er, at du ikke engang skulle ringe eller sende en sms til din familie, men alligevel blev din besked overført bare på grund af Google Home Intercom.

Sådan udsendes en besked fra en Google Home-enhed til en anden?

Denne metode er til den situation, hvor du har flere Google Home-enheder hjemme. For at sende en besked fra en Google Home-enhed til en anden, skal du følge nedenstående trin:

  1. Først og fremmest bliver du nødt til at aktivere dit Google Home med triggerordet "OK Google" eller "Hey Google" og derefter sige Udsende.
  2. Når du har aktiveret dine smarte højttalere og bedt dem om at sende, skal du bare begynde at tale din besked. Dit Google Home registrerer det automatisk.
  3. Når du er færdig med din optagelse, afspilles din besked på alle dine Google Home-enheder inklusive den, du brugte til at udsende din besked.

Denne metode kan bare bruges til sjov eller til en særlig meddelelse om, at du vil have alle dine familiemedlemmer til at lytte. Desuden kan denne opsætning også vise sig at være nyttig i store sammenkomster, hvor børn for det meste går tabt. Disse flere udsendelser hjælper med at finde dem let.

Hvordan sendes et svar til en udsendelse ved hjælp af Google Home?

For at sende et svar tilbage til en udsendelsesmeddelelse ved hjælp af Google Home, skal du udføre følgende trin:

  1. Start med at optage din besked til din nærmeste Google Home-enhed.
  2. Når meddelelsen er optaget, afspilles den kun på den enhed, der startede denne udsendelse. Men hvis du har startet udsendelsen med din mobiltelefon eller tablet, får du svaret på din Google Assistent app.

Denne metode portrætterer Google Home Intercom som en rigtig tovejskommunikator, der er i stand til at sende og modtage meddelelser. På denne måde behøver du ikke bruge penge på at få et separat intercom-system. Dit arbejde kan kun udføres med dine Google Home-smarte højttalere.