Sådan rettes Netflix fejl F7111-1957-205040

Fejlmeddelelsen “F7111-1957-205040”Opstår, når enten Netflix-tjenesterne er nede, eller der er problemer med den browser, du bruger. Netflix har også officielt anerkendt denne fejlmeddelelse på deres websted.

Denne fejlmeddelelse er unik, da den for det meste dukker op, når Netflix-serverne enten er nede eller utilgængelige. Dette skete tidligere, og Netflix offentliggjorde også en officiel erklæring:

Da denne fejlmeddelelse 'tidligere' var relateret til serverproblemer, er der ikke meget, du kan gøre, hvis den dukker op igen i den nærmeste fremtid. Men hvis serverne ikke har nogen problemer, og problemet kun vedvarer ved din afslutning, er der et par fejlfindingstrin, som du skal udføre.

Hvad forårsager Netflix-fejlmeddelelsen 'F7111-1957-205040'?

Som nævnt før kan denne fejlmeddelelse vedrøre både server- og klientsideproblemer. Nogle af grundene til, at du oplever denne vanskelighed, er:

  • Netflix-servere er enten ned eller slukket for vedligeholdelse.
  • Der er dårlige data i din browser eller cache.
  • Netflix nægter at streame videoer på grund af at du bruger en VPN eller Proxy.
  • Der er dårlige data gemt mod din brugerprofil lokalt i din browser.

Inden vi går videre til løsningerne, skal du sørge for, at du har en aktiv internetforbindelse med administratorrettigheder på den konto, du bruger.

Løsning 1: Deaktivering af proxyer og VPN

Netflix leverer service til hver geografisk region separat under hensyntagen til ophavsretten og lovligheden. Brugere bruger forskellige proxyer og VPN'er for at få adgang til en bestemt region og narre Netflix til at tro, at du fysisk er til stede på den adresse.

Netflix har forsøgt at modvirke denne måde at se videoer på, og hvis noget ikke matcher ved deres side angående din IP eller placering, kan du få denne fejlmeddelelse. Derfor skal du sluk dine proxies og VPN'er og prøv at få adgang til hjemmesiden igen.

Løsning 2: Nulstilling af browseroplysninger og genlogging

Hvis du ikke bruger nogen form for VPN eller proxy, men stadig står over for denne fejlmeddelelse, skal du prøve at logge ind på din konto igen, når du er logget af. Dette vil sandsynligvis fjerne problemer, som din konto kan have med dårlige data, der er gemt i cachen eller den midlertidige brugerprofilmappe.

  1. Klik på Brugerikon vises øverst til højre på skærmen og vælg Log ud af Netflix.
  1. Nu omdirigeres du til hjemmesiden. Indtast nu dine legitimationsoplysninger igen og log ind på din konto en gang til. Prøv streaming og kontroller, om problemet er løst.

Hvis du stadig oplever fejlmeddelelsen, skal du navigere til din guide Sådan løses Netflix-fejl M7703-1003, og udfør alle browserrelaterede kontroller for at løse problemet.

Løsning 3: Deaktivering af udvidelser og kontrol af browserkompatibilitet

Der har tidligere været tilfælde, hvor brugere ikke er i stand til at bruge Netflix, fordi de har en dårlig udvidelse, eller deres browser ikke er kompatibel. Udvidelser er stikbare kodestykker, der kan integreres i din browser og hjælper med at øge den samlede funktionalitet.

Hvis du har en dårlig udvidelse, kan Netflix ikke indlæse på grund af dens sikre visningsmekanisme. Desuden er det også vigtigt, at din browser er kompatibel med hjemmesiden og inkluderer alle de nyeste teknologier (HTML5).

Du kan tjekke vores artikel Sådan løses Netflix-fejlkode M7121-1331-P7 og M7111-1331-4027 og udfører alle de anførte løsninger for at løse problemet, hvis ovenstående metoder mislykkes.