League of Legends vil ikke spille på grund af serverfejl? Brug disse rettelser

"Fejlkoden 003" vises på League of Legends, mens spillet bliver patched eller installeret, og det skyldes normalt på grund af høj forsinkelse mellem klienten og serverens forbindelse. Dette kan skyldes et problem med serveren eller med, at internettet bruges af klienten.

Hvad forårsager "Fejlkode 003" på League of Legends og hvordan fikser man det?

Vi fandt de underliggende årsager til at være:

 • Serverproblemer:I nogle tilfælde udløses fejlen på grund af et problem med serveren. Serverne går ofte under vedligeholdelse for at blive opgraderet, eller de har muligvis erhvervet en bestemt fejl, der forhindrer dig i at være i stand til at installere spillet.
 • Korrupt indhold:Det er muligt, at indholdet, der er downloadet af launcheren, muligvis er blevet ødelagt, hvorfor fejlen udløses under opdateringen af ​​programrettelsen. Vigtige filer kan ofte blive beskadiget, hvis der er en ustabilitet i forbindelsen, eller hvis internettet afbryder og genopretter forbindelse hurtigt under downloadet. Dette kan også forårsage et scenarie, hvor League of Legends ikke åbner.
 • Anti-Virus:I nogle tilfælde blokerer antivirussen, der er installeret på systemet, muligvis ikke launcheren fra at kunne installere patch / spillet, som fejlen udløses af. Dette er normalt forårsaget af en falsk alarm i Anti-Virus-enden, der markerer nogle af computerens filer som mistænkelige, og dette forhindrer launcheren i at kunne installere disse filer.
 • Internetudgave:Hvis problemet udløses på grund af, at internetforbindelsen oprettes fra en fjernplacering, der ikke er tilladt af serveren, eller hvis forbindelsen er markeret som mistænkelig af serveren, kan filerne ikke installeres. Derfor anbefales det enten at bruge en VPN til forbindelsen eller prøve at oprette forbindelse til en anden forbindelse.
 • Windows opdatering:I nogle tilfælde, hvis en Windows Update afventer installation, kan fejlen muligvis udløses. Det er vigtigt, at alle Windows-opdateringer er installeret, og at opdateringskøen er klar. Hvis der er opdateringer, der afventer installation, kan denne fejl muligvis udløses.

Løsning 1: Sletning af mappeindhold

Opdateringsindholdet er muligvis blevet beskadiget, hvorfor opdateringsprocessen kapres, og fejlen udløses. Derfor vil vi i dette trin slette alt indholdet i mappen for at slippe af med det beskadigede indhold, og det geninstalleres af launcheren. For det:

 1. Naviger til vigtigste mappen til spillet.
 2. Naviger til følgende placering inde i hovedmappen.
  Riot Games \ League of Legends \ RADS \ projects \ league_client \ releases \ 0.0.0.151 (eller det højeste tal i mappen)
 3. Slet alle filerne i mappen.
 4. Kør nu opdateringen igen og kontrollere for at se, om problemet fortsætter.

Løsning 2: Reparation ved hjælp af Hex Tool

I nogle tilfælde kan fejlen muligvis udløses på grund af problemer med spilfilerne, og dette kan løses ved at scanne spillet ved hjælp af et pålideligt værktøj, der tilbydes af udviklerne.

 1. Download værktøj herfra.
 2. Kør “.exe”Og installer det.
 3. Åbn værktøjet med administrativt privilegier og følg instruktionerne på skærmen for at reparere dit spil.
 4. Efter reparation, kontrollere for at se, om problemet fortsætter.

Løsning 3: Brug af en VPN

Det er muligt, at internetforbindelsen blokeres, fordi spillet ikke kan spilles på din placering, eller fordi din forbindelse er begrænset. Derfor anbefales det at bruge en VPN til at oprette forbindelse og kontrollere, om det hjælper din sag.

Bemærk:Det anbefales også at kontrollere, om der er opdateringer tilgængelige til din Windows.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found