Sådan nulstilles HP-bærbar computer til fabriksindstillingerne

Fabriksnulstilling anses for at være en god løsning, når du oplever stædige problemer, når du giver din computer væk, eller når du sælger den. Listen fortsætter, og her i denne artikel viser vi dig to enkle måder, hvorpå du kan nulstille.

Nulstillingsprocessen sletter alle brugerindstillingerne på din computer. Du bliver spurgt, om du vil beholde filerne, eller om du vil have en total ren nulstilling. Du kan vælge en af ​​mulighederne i henhold til din sag. Der er to måder, hvorpå du kan nulstille din HP bærbare computer: enten kan du nulstille det, mens du er logget ind, eller du kan nulstille det fra gendannelsesmiljøet.

Metode 1: Nulstilling ved hjælp af Windows-indstillinger

Hvis Windows fungerer, og du er i stand til at gå til dit skrivebord, kan du nemt nulstille din HP ved hjælp af applikationen Indstillinger. Hvis du ikke kan få adgang til Windows, kan du prøve at nulstille det ved hjælp af RE (gendannelsesmiljø) fra den anden metode.

  1. Tryk på Windows + S, skriv “nulstil denne pc”Og åbn systemindstillingen, der vender tilbage som et resultat.
  1. Når du er i gendannelsesindstillingerne, skal du klikke på Kom igang til stede nedenunder Nulstil denne pc.

  1. Vælg en af ​​indstillingerne (gem mine filer eller fjern alt). Vælg efter dit scenarie.

  1. En anden prompt vil frem og informere dig om tabet af programmer, som du vil stå over for. Når du nulstiller din pc, vil listen over alle installerede programmer også blive gemt på dit skrivebord til nem visning.

  1. I det sidste vindue vil du være bekræftet sidste gang inden nulstillingsprocessen begynder. Sørg for, at du har lavet alle de vigtige sikkerhedskopier af din HP bærbare computer, inden du nulstiller den.

  1. Efter nulstillingen, genstart din computer og prøv din nye HP bærbare computer!

Metode 2: Nulstilling ved hjælp af gendannelsesmiljø

En anden måde at nulstille din HP bærbare computer på er at bruge gendannelsesmiljøet. RE hjælper, når du ikke kan åbne dit skrivebord på den normale måde og har tekniske problemer med din computer. I dette tilfælde kan du nemt nulstille det i RE. Bemærk, at det altid tilrådes at sikkerhedskopiere alle dine eksisterende data først ved at starte i fejlsikret tilstand.

  1. Når du er i RE, skal du vælge indstillingen Fejlfinding.
  2. Her har du to muligheder. Enten kan du opdater din pc uden at miste nogen filer, eller du kan nulstil din pc ved at miste alle filerne på din computer.

Valget afhænger primært af, om du vil beholde filerne eller ej. Det er helt op til brugeren, men hvis du har softwarekonflikter, anbefales det, at du nulstiller din pc fuldstændigt.

Hvis du vælger Nulstil denne pc, kan du også få en mulighed for at rense alle dine drev. Vælg en hvilken som helst mulighed i henhold til din sag, og nulstil din HP bærbare computer med et klik på en knap.