FIX: VPN-fejl 691 på Windows 7/8 og 10

Når der opstår en VPN-fejl, er det normalt et problem med forbindelsesindstillingerne. Fejl 691 er en opkaldsfejl, der vil opstå, selv når den forbindelse, du har, ikke er opkald. Dette har at gøre med den måde, som netværkslaget i OSI-modellen fungerer på, at det vil bruge det, der ikke er brudt. Da fejlen er forårsaget af samme årsag, kaster netværkslaget denne opkaldsfejl, selvom forbindelsen ikke er en opkaldsforbindelse specifikt.

Fejl 691 opstår, når indstillingerne er forkerte på en af ​​enhederne (klient eller server), og det kan ikke sikre ægtheden af ​​forbindelsen. Den mest almindelige årsag er et forkert brugernavn eller en adgangskode. Det kan også være tilfældet, hvis du bruger en offentlig VPN, og din adgang er tilbagekaldt, du forsøger at logge ind på VPN med et domæne, der ikke er tilladt, eller domæner er slet ikke tilladt, ELLER de nødvendige sikkerhedsprotokoller til håndtrykket stemmer ikke overens.

Fejlen opstår på den enhed, der forsøger at oprette forbindelse til VPN-serveren.

Fejl: 691: Fjernforbindelsen blev afvist, fordi brugernavnet og adgangskodekombinationen, du angav, ikke genkendes, eller den valgte godkendelsesprotokol, du valgte, ikke er tilladt på serveren til fjernadgang.

Metode 1: Tillad Microsoft CHAP version 2

Derudover, fordi dette er en fejl med VPN-forbindelsen, skal du muligvis ændre VPN-egenskaberne for at få adgang. Mens ændring af godkendelsesniveauet og krypteringsindstillinger kan hjælpe med den modtagende ende af VPN-forbindelsen, kan problemet også være med afsendelsen af ​​forbindelsen, hvorfor du muligvis skal ændre protokollen for VPN for at oprette forbindelse til VPN forskelligt .

Hold Windows-nøgle og tryk på R. Typencpa.cplog klikOKAY.

Højreklik på din VPN-forbindelse og vælgEjendomme.

Gå til fanen Sikkerhed, og tjek de følgende to indstillinger.

Tillad disse protokoller og Microsoft CHAP version 2

Metode 2: Fjern markeringen med Inkluder Windows-logindomæne fra VPN-indstillinger

Hvis VPN-klienten forsøger at logge ind med deres domæne, mens domænet på serveren er anderledes, eller serveren er konfigureret til at godkende med kun brugernavnet og adgangskoden, kan du muligvis se denne fejl.

Hold Windows-nøgle og tryk på R. Typencpa.cplog klikOKAY.

Højreklik på din VPN-forbindelse og vælgEjendomme.Gå tilMulighederfane, og fjern markeringen fra “Inkluder Windows-logindomæne ”

Metode 3: Ændring af LANMAN-parametre

Normalt, hvis klienten har et nyere operativsystem og forbinder og VPNning til en ældre server, kan krypteringssættet på klienten også udløse denne fejl.

Hold Windows-nøgle og Tryk på R. Typesecpol.mscog klikOKAY.Gå til Administrative værktøjer ->Lokal sikkerhedspolitik ->Lokale politikker ->Sikkerhedsindstillinger og vælgNetværkssikkerhed: LAN Manager-godkendelseniveau ogdobbeltklik på den.

Inden i Lokal sikkerhedsindstilling, skift indstillingen til Send kun LM- og NTLM-svar.

Klik på OKAY.

Gå derefter til Netværkssikkerhed: Minimumsessionssikkerhed for NTLM SSP og Klik på på det. Inden i Lokal sikkerhedsindstilling, deaktiver Kræv 128-bit kryptering mulighed.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found