Sådan aktiveres hotspot på bærbare LG-telefoner, der ikke kræves rod

En håndfuld LG-telefoner, inklusive LG Stylo 3, LG V10 og andre, sælges under forudbetalte abonnentlåste planer - og dette inkluderer typisk, at Mobile Hotspot er en ekstra funktion som du skal købe. Hvis du vil aktivere det mobile hotspot på din LG Stylo 3 uden at abonnere på en ekstra plan, vil din telefon sige "Denne funktion er ikke tilgængelig" og deaktivere automatisk hotspot igen.

Men det er virkelig ret simpelt at omgå denne transportørlås af, hvad der virkelig er en meget grundlæggende Android-funktion - faktisk kan vi ikke engang tro, at nogle luftfartsselskaber overhovedet låser denne funktion, da deres idé er, at du skal betale ekstra for at dele dine mobildata til andre enheder, hvilket giver dem "gratis data" eller noget lignende. Men du betaler for dataene, så du skal være i stand til at gøre, hvad du vil med det - så hvis du vil aktivere mobil hotspot på en transportørlåst LG-telefon, skal du følge vores meget enkle guide.

Bemærk: Denne vejledning fungerer ikke på alle enheder - det blev bekræftet, at den fungerer på LG Stylo 3 og LG V10, men fungerede ikke på en LG Stylo 4.

Krav:

  • Indstillinger Database Editor fra Google Play Butik

Settings Database Editor er en fantastisk app til at manipulere de forskellige interne indstillinger på din telefon og også forskellige apps - for eksempel før YouTube frigiver Dark Mode, kunne Settings Database Editor bruges til at skifte et internt flag til YouTube-appen, der aktiverede den tidligere skjult mørk tilstand.

  1. Så hvad du skal gøre er først at installere Settings Database Editor, men åbn det ikke endnu. Forsøg at aktivere dit hotspot via den normale Android-indstillingsmenu, og lad det fortælle dig, at hotspot ikke kan aktiveres på din enhed.
  2. Luk nu menuen Indstillinger, og start Settings Database Editor. Hvad der lige skete er, at da vi forsøgte at åbne mobil hotspot, skrev det en linje til din telefon, der læser "tether_entitlement_check_state" "5".
  3. Start nu Settings Database Editor, og rul ned til "Systemtabel", og find den linje, vi lige har nævnt. Skift værdien "5" til en 0, så den læser "tether_entitlement_check_state" "0", gem og luk Settings Database Editor.

Nu skal du være i stand til at aktivere den indbyggede mobile wifi på din LG-telefon. Vær meget forsigtig med fremtidige opdateringer fra LG, der kan bryde denne løsning, og hvis denne vejledning ikke fungerer på din enhed, er der nogle alternativer at prøve.

For eksempel er der NetShare - Ingen roddeling på Google Play, som muligvis fungerer, hvis denne vejledning ikke gør det.

Mærker LG

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found