FIX: Windows 10 WiFi-problemer efter dvale / vågne eller dvale

Mange Windows 10-brugere rapporterede problemet om ikke automatisk at oprette forbindelse til deres WiFi-netværk. Dette starter normalt, når du har opgraderet til Windows 10 fra en tidligere version af Windows. Der kan være mange årsager, der kan forårsage dette problem; mens dette muligvis ikke er tilfældet før opgradering, men efter min forståelse er dette af design i Windows 10. Jeg var i stand til at løse problemet med succes for en bruger med et par løsninger, som jeg vil nævne i denne vejledning.

Inden du begynder, skal du kigge på windows 10 automatiske problemer med wifi-forbindelse

Deaktiver Ethernet

Det første trin er at sikre, at du kun har forbindelse til Wi-Fi og ikke begge. Deaktiver hurtigt Ethernet, hvis det er tilsluttet sammen med Wi-Fi. Oprettelse af forbindelse til dem begge skaber undertiden en konflikt og er ikke nødvendig, fordi du allerede bruger Wi-Fi. At gøre dette:

HoldWindows-nøgleog Tryk på R. Skriv i dialogboksen Kørncpa.cplog klikOKAY. 

Højreklik på din Ethernet adapter, og vælg Deaktiver.

Hvis et af disse trin ikke gælder for dig, skal du bare gå videre til det næste. Når dette er gjort, skal du gå til næste trin nedenfor.

Skift WiFi-netværksplacering

Sørg nu for, at WiFi-netværksplaceringen ikke er offentlig, hvis den er offentlig, skal du ændre den til Privat. For at kontrollere dette åbne netværk og delingscenter og se under dit netværksnavn.

Hvis du vil skifte fra offentlig til privat, skal du holde nede Windows-nøgle og Tryk på R. Skriv i dialogboksen Kørregeditog klik Okay

Udvid og gennemse til følgende sti i Registreringseditor

HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ Windows NT \ CurrentVersion \ NetworkList \ Profiles

Når du er der, se under Profiler mappe, kan der være en eller flere derefter en mappe der. Klik på Hver mappe under Profiler, og se efter Datafelt i Profil navn folder. Det er her, du skal se dit nuværende trådløse netværksnavn og dine tidligere navne i Andre mapper. Når du har identificeret den korrekte mappe med det rigtige navn, skal du forlade den og slette alle andre mapper ved at højreklikke og vælge Slet. Når du er færdig, skal du vende tilbage til den korrekte mappe og dobbeltklikke på kategoriværdien og sætte den til 1. Hvis den er 0, betyder det, at den blev indstillet til Offentlig, og hvis den er 2, er det domænet. (inden du ændrer dette, skal du tale med din netværksadministrator). 1 Det betyder, det er privat. Ændringer træder i kraft efter genstart. Når du er færdig, skal du afslutte. Genstart pc'en og test. Hvis det stadig ikke fungerer, skal du fortsætte med denne metode nedenfor.

Genstart computeren og test. Sørg for, at wi-fi er indstillet til automatisk at oprette forbindelse, hvis det ikke er, skal du indstille det til automatisk og genstarte igen. Hvis det stadig ikke fungerer, skal du fortsætte med nedenstående trin for strømindstillinger.

Strømstyring og systemindstillinger

Hold Windows-tasten nede, og tryk på X. Vælg Strømindstillinger. VælgeKræv en adgangskode, når du vågner op fra venstre rude,og klikSkift indstillinger, der i øjeblikket ikke er tilgængelige.

Under adgangskodebeskyttelse ved vågning skal du vælge,Kræv ikke en adgangskode.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found