Sådan konverteres CR2-filer til JPG-filer

Når du tager et billede ved hjælp af et digitalt kamera, er det sandsynligt, at kameraet gemmer billedet som et råbillede. Rå billeder kan gemmes i en række forskellige filformater, hvoraf den ene tilfældigvis er CR2-formatet. CR2 (Canon Raw version 2) -filformatet er filformatet Canon digitalkamera gemmer rå billeder i. CR2-filformatet er baseret på TIFF-formatet, og det er tilfældet, CR2-filer er generelt af høj kvalitet. Bortset fra at være af høj kvalitet, er CR2-filer også ukomprimerede og er derfor også ret store i størrelse, især sammenlignet med andre billedfiler i andre formater.

Desværre understøtter de fleste billedvisningsapplikationer til Windows-operativsystemet generelt ikke CR2-filer og kan ikke åbne dem. Det er tilfældet, hvordan CR2-filer kan konverteres til JPG-filer (det mest almindelige filformat for billeder) er noget, som mange undrer sig over. Heldigvis er det ret nemt at konvertere en CR2-fil til en JPG-fil på en Windows-computer, og en bruger kan gå omkring ved at gøre det på en af ​​to forskellige måder. Følgende er de to metoder, du kan bruge til at konvertere en CR2-fil til en JPG-fil på en Windows-computer:

Metode 1: Konvertering af en CR2-fil til en JPG-fil ved hjælp af Photo Gallery

Hvis du harFotogalleripå din Windows-computer kan du bruge den til at konvertere CR2-filer til JPG-filer, selvom du bliver nødt til at gøre det en fil ad gangen. For at bruge denne metode til at konvertere en CR2-fil til en JPG-fil skal du:

 1. StartFotogalleri.
 2. Find den CR2-fil, du vil konvertere til en JPG-fil, og dobbeltklik på den.
 3. Klik påStyreLav en kopi.
 4. Naviger til, hvor du vil gemme den konverterede fil, og savekopien af ​​det rå billede med et navn efter eget valg og filformatet for det nye billede indstillet tilJPEG.

Så snart du klikker påGemme, en nøjagtig kopi af det CR2-billede, du ønskede at konvertere, gemmes på det sted, du har angivet som en JPG-fil.

Metode 2: Konvertering af en CR2-fil til en JPG-fil ved hjælp af en online konverter

Konvertering af CR2-filer til JPG-filer er så let, at du ikke engang har brug for en egentlig dedikeret applikation til opgaven - du kan simpelthen gå online og konvertere et råbillede fra et Canon-digitalkamera til en JPG-fil. En af de absolut bedste online billedkonverterere, der er i stand til at konvertere CR2-filer til JPG-filer, er//raw.pics.io/. Hvis du vil konvertere en CR2-fil til en JPG-fil ved hjælp af//raw.pics.io/, ganske enkelt:

 1. Start en internetbrowser efter eget valg.
 2. Type//raw.pics.io/ ind i adresselinjen, og tryk påGå ind.
 3. Klik påÅbn filer fra computeren.
 4. Naviger til biblioteket på din computer, hvor den CR2-fil, du vil konvertere til en JPG-fil, ligger, find CR2-filen, klik på den for at vælge den, og klik påÅben for at uploade det til online konverteren.
 5. Klik påGem valgti værktøjslinjen til venstre.
 6. Sørg for atjpger valgt i rullemenuen direkte nedenunderType
 7. Klik påGemme

Så snart du klikker påGemme, vil en kopi af den CR2-fil, du har uploadet, i JPG-filformat begynde at downloade.