Sådan stoppes pop op-annoncer fra Galaxy Phones

Samsungs Galaxy Lineup indeholder virksomhedens fineste smartphones. En telefon føjes til lineup hvert år med 2 til 3 variationer i modellerne. UI inkluderet på smartphones er super glat og nem at bruge. Imidlertid er der for nylig rapporteret om telefonen, der viser pop op-annoncer, mens du bruger applikationer og nogle gange endda mens du er på startskærmen.

I denne artikel vil vi give dig levedygtige løsninger, der vil sikre fuldstændig udryddelse af problemet. Vi giver dig også årsagerne til, at denne fejl udløses. Sørg for at følge hvert trin i den specifikke rækkefølge, som det præsenteres i, for at sikre, at der ikke opstår konflikter.

Hvad får POP-UP-annoncer til at vises på Galaxy-enhederne?

Ifølge vores rapporter er der to hovedårsager til, at denne fejl udløses, og de er angivet som følger:

 • Googles personlige annoncer:Google har en funktion til folk, der bruger en google-konto på enheden, hvor den sporer brugerens præferencer og giver dem personaliserede annoncer alt efter deres interesser. Denne funktion kan undertiden fungere, som følge af hvilken Google kontinuerligt begynder at vise annoncer på din telefon, uanset om en applikation bruges eller ej.
 • Ondsindede applikationer:I nogle tilfælde, hvis du downloader noget fra en ukendt kilde, hentes og installeres også vira og ondsindede applikationer automatisk på din telefon. Disse applikationer bruger derefter dine data og viser kontinuerligt annoncer på din enhed.

Nu hvor du har en grundlæggende forståelse af problemets art, går vi videre mod løsningerne.

Løsning 1: Slå personlige annoncer fra

Googles personaliserede annoncer kan undertiden fungere forkert og begynde at vise annoncer på brugerens mobile enhed kontinuerligt, selvom der ikke bruges nogen applikation. Derfor deaktiverer vi i dette trin funktionen til tilpassede annoncer. For det:

 1. Træk ned underretningspanelet og vælg “Indstillinger“.
 2. Inde i Indstillinger, rul ned og tryk på på "Konti“.
 3. I Konti fanen, klik på “Google”Og derefter på”PersonligInfo&Privatliv“.

  I nogle tilfælde er “Google”Mulighed findes uden i GenerelIndstillinger, bare tryk på på det og Blive ved med processen.

 4. Når siden er indlæst, skal du trykke på “AnnonceIndstillinger”Valgmulighed og sluk for“AnnoncerTilpasning”-Funktion.
 5. Nu “Genstart”Telefonen og kontrollere for at se om problemet er løst.

Løsning 2: Sletning af ondsindet applikation

Nogle gange kan ondsindede applikationer downloades på din telefon vedhæftet filer, der er downloadet fra ukendte kilder, og vise annoncer på din enhed. Derfor vil vi i dette trin slette sådanne ondsindede applikationer. For det:

 1. Træk ned underretningspanelet og vælg “Indstillinger“.
 2. Inde i indstillingerne skal du rulle ned og trykke på “Ansøgninger" mulighed.
 3. På listen over applikationer skal du kontrollere, om der er nogen applikationer uden -en navn og billedeeksisterer hvis så klik på det og tryk på på den "Afinstaller”-Knappen.
 4. Også, kontrollere for at se om nogen Ansøgning er til stedeinde at liste at du gjorde ikkeinstalleredig selv.
 5. Slet enhver mistænkelig ansøgning fra aflytning på det og derefter aflytning på den "Afinstaller" mulighed.
 6. Genstart din telefon og kontrollere for at se, om problemet fortsætter.