FIX: Brother-printer ikke fundet i Kontrolcenter

Selvom Brother-printere er ganske prisværdige og temmelig gode, er de ikke uden fejl, hvorfor brugere af Brother-printere har været udsat for en række forskellige problemer i løbet af tiden. Et af de mest almindelige og mest alvorlige problemer, som Brother-printerbrugere har lidt af og fortsat er påvirket af, er, at deres trådløse printere ikke registreres og genkendes af deres computer og ikke vises i ControlCenter4 (den residente suite til Brother-printere), selvom de er både computeren og printeren forbundet trådløst til hinanden. Da printeren ikke registreres af computeren, kan brugeren ikke udskrive, scanne eller fotokopiere noget, da deres computer ikke kommunikerer med deres printer, hvilket gør deres printer temmelig ubrugelig.

I sådanne tilfælde modtager brugerne en fejl, der angiver, at (modelnummer på printeren) LAN ikke kan findes. Dette problem kan skyldes alt fra sikkerhedsproblemer til beskadigede registreringsdatabasenøgler eller poster, der er oprettet efter en Windows-opdatering. Dette problem er mest kendt for at påvirke brugere af Brother MFC-7860DW trådløs printer, men kan stort set påvirke alle printere, der er produceret af Brother. Heldigvis er det ret simpelt og let at løse dette problem og få din computer til at registrere, vise og kommunikere med din Brother-printer med succes. Følgende er de to mest effektive løsninger, som du kan bruge til at løse det problem, der får din Brother-printer til ikke at blive vist i ControlCenter4 og ikke fungerer:

Metode 1: Ryd alle twain-, twunk- og .mtx-filer i Temp-mappen

Hold Windows-tasten nede og Tryk på R. Skriv i dialogboksen Kør %Midlertidig% og klik Okay.

Find og slet alle filer i Midlertidig mappe, der har vilkårene twain eller twunk i deres navne eller har .mtx som deres filtypenavn. Eksempler på sådanne filer inkluderer log, twain001.mtx, twunk001.mtx og twunk002.mtx.

Når du har slettet alle sådanne filer, genstart din computer og din Brother-printer skal ikke kun registreres, men skal også begynde at fungere, når computeren tændes.

Metode 2: Rens din computers registreringsdatabase ved hjælp af CCleaner

Hvis metode 1 ikke fungerer for dig og ikke fører til, at din Brother-printer bliver fundet, er et scenario, der er ret usandsynligt, en anden løsning, der har vist sig at fungere for utallige Windows-brugere, der er blevet berørt af dette problem, bruger CCleaner til at rense op på den berørte computers registreringsdatabase.

Hent CCleaner ved at gå her og klikke på Gratis download

Installere CCleaner.

Åben CCleaner.

Naviger til Registreringsdatabase

Sæt et flueben ved siden af ​​alle elementerne på listen i højre rude ved at klikke på afkrydsningsfelterne.

Klik på Scan efter problemer og vent på, at scanningen er afsluttet.

Når scanningen er afsluttet, skal du sørge for, at alle de opdagede problemer har et flueben udover dem og klikke på Løs udvalgte problemer

Når du bliver spurgt, om du vil oprette en sikkerhedskopi af din registreringsdatabase i sin nuværende tilstand, skal du klikke på Ja og gem en sikkerhedskopi af din nuværende registreringsdatabase bare i tilfælde af CCleaner ødelægger noget og sletter poster i registreringsdatabasen eller nøgler, der er kritiske for dit system.

Når en dialog åbnes, skal du klikke på Løs alle valgte problemer. Når alle valgte problemer er rettet, skal du lukke dialogen ved at klikke på Tæt.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found