Fix: ADobeGCClient.exe systemfejl

Mange af os bruger Adobe-software dagligt. Der er en masse nyttige programmer, der tilbydes af Adobe Systems. Selvom Adobe Systems er kendt for deres pålidelige programmer af høj kvalitet, er der nogle scenarier, hvor du får et ud af det blå AdobeGCClient.exe fejl ved navn MSVCP140.dll. Fejlen vil sandsynligvis påvirke Adobe Acrobat-brugere, men det kan også påvirke andre. Denne fejl præsenteres, når du prøver at starte programmet og forhindrer dig i at bruge Adobe-softwaren. Denne fejl kommer ikke med nogen advarsel, så du ikke kan forudsige eller stoppe problemet.

Problemet opstår grundlæggende på grund af Adobe-opdateringerne. Adobe Systems kan skubbe deres opdateringer alene, hvilket forårsager dette problem. De nye opdateringer er afhængige af MSVCP140.dll, så hvis du ikke har det installeret på din computer, får du denne fejl.

Adobe Systems har officielt meddelt, at de vil rette denne fejl i de næste opdateringer, så du har noget håb der. Men hvis du ikke har de nyeste opdateringer, så fortvivl ikke, der er masser af måder at komme rundt eller løse dette problem fuldstændigt.

Metode 1: Microsoft C ++ kan omfordeles

Din tilgang til løsning af dette problem skal være at downloade Microsoft C ++ Redistributable. Installation af denne omfordeling løser problemet for mange brugere. Normalt er filen inkluderet i opsætningen, hvis den er vigtig for, at et program fungerer korrekt. Men da afhængigheden af ​​filen, dvs. MSVCP140.dll, er inkluderet via en opdatering, bliver du nødt til at downloade filen alene. Den krævede fil kommer i Microsoft C ++ Redistributable-pakke.

  1. Gå her og download Microsoft C ++ Redistributable ved at klikke på Download-knappen.

  1. Når du er downloadet, skal du installere begge dele x64.exe såvel som vc_redist.x86.exe. Men hvis du har en 64-bit system installer derefter vc_redist.x86.exe først og installer derefter vc_redist.x64.exe.

Når computeren er installeret, skal du genstarte computeren og kontrollere, om problemet er væk. Hvis problemet stadig er der, skal du afinstallere Microsoft C ++ kan omfordeles 2010 (eller andre ældre versioner) fra dine programmer, og genstart derefter. Det skal helt sikkert løse problemet.

Hvis du ikke ved, hvordan du afinstallerer Microsoft C ++ Redistributable 2010, skal du følge trinene nedenfor

  1. Holde Windows-nøgle og tryk på R
  2. Type appwiz.cpl og tryk på Gå ind

  1. Find Microsoft C ++ kan omfordeles 2010, Højreklik det og vælg Følg eventuelle yderligere instruktioner på skærmen, og det skulle være det. Du kan også bare klikke på Microsoft C ++ Redistributable 2010 og klikke Afinstaller også fra toppen.

 

Metode 2: Omdøbning af AdobeGCCLient

Omdøbning af AdobeGCClient.exe til AdobeGCClient.old løser også problemet. Bare rolig, men dette er en Adobe-fil, der er af sikkerhedshensyn. Filen kontrollerer, om du har en juridisk kopi af Adobe-produkter eller ej. Så ændring af det skaber ingen problemer.

  1. Holde Windows-nøgle og tryk på R
  2. Type C: \ Program Files (x86) \ Common Files \ Adobe \ AdobeGCClient og tryk på Gå ind

  1. Højreklik det AdobeGCClient.exe og vælg Omdøb

  1. Navngiv AdobeGCClient.exe til AdobeGCClient.old og tryk på Gå ind. Klik på Ja hvis den beder om en bekræftelse.

Det er det. Nu skal fejlen ikke komme op.