Fix: Tcpip.sys Blå skærmfejl

Fejlmeddelelsen “tcpip.sys”Gyder i en blå skærm af død, hvor fejlkoden‘ tcpip.sys ’betyder‘Tgenudsendelse Control Protocol over jeginternet Protocol ’og er et bibliotek med et sæt regler, der bruges til at forbinde forskellige enheder via internettet. Denne fil er en driver, og hvis fejltilstanden på din blå skærm inkluderer dette, betyder det, at enten driverfilen er korrupt / inkompatibel, eller at der er nogle programmer, der er i konflikt.

Der er flere løsninger på dette problem, hvor de vigtigste drejer sig om opdatering af driverfilerne og kontrol af problematisk software på din computer. Vi starter med den nemmeste løsning og arbejder os ned i overensstemmelse hermed.

Løsning 1: Kontrollerer for inkompatibel / modstridende software

Et andet problem, der forårsager denne BSOD, er problematiske programmer, der kolliderer med dit eksisterende operativsystem og computerarkitektur. Vi modtog rapporter om adskillige programmer, der hovedsageligt er designet til at forbedre brugerens oplevelse, men i virkeligheden giver konflikt med dit system dig problemer og fejl.

I denne løsning skal du identificere dig selv hvilke programmer der kan være i konflikt med din computer. Se efter programmer, der er relateret til netværk, computeroptimering eller ethvert program, der har en tendens til at gøre det lettere ved at give lettere kontrol.

Nogle af de programmer, der blev rapporteret at skabe problemer var GameFirst, GeForce Experience, Networx, Webroot, Virtualbox, Cyberlink etc.

 1. Tryk på Windows + R, skriv “appwiz.cpl”I dialogboksen, og tryk på Enter.
 2. Her vises alle de applikationer, der er installeret på din computer. Højreklik på det problematiske program og afinstaller det i overensstemmelse hermed.

 1. Genstart din computer efter afinstallationsprocessen, og kontroller, om det aktuelle problem er løst.

Løsning 2: Deaktivering af antivirussoftware

Antivirussoftware er kendt for at være i konflikt med operativsystemet og blokere for nogle vigtige handlinger. Dette får igen operativsystemet til at mislykkes og forårsager dermed den blå skærm for døden. Antivirussoftware er designet til at yde beskyttelse ved at overvåge alle handlinger i operativsystemet. Der er mange tilfælde, hvor antivirussoftwaren giver en falsk positiv og lukker et modul ned, selvom det ikke var harmløst. Disse falske positive anerkendes af antivirussoftwareudviklerne og rettes i en opdatering. Nogle af de bemærkelsesværdige software, der blev rapporteret forårsager problemer inkluderet Malwarebytes, Symantec etc.

For det første skal du sørge for, at din antivirussoftware opdateres til den nyeste version, der er tilgængelig derude. Hvis det ikke er tilfældet, skal du opdatere det med det samme. Hvis du får en fejl, hver gang du starter din computer normalt, kan du starte i sikker tilstand og opdatere antivirusprogrammet derfra.

Hvis du stadig ikke kan løse problemet ved at fjerne markeringen af ​​nogle indstillinger, kan du deaktiver det antivirus helt. Du kan tjekke vores artikel om, hvordan du deaktiverer dit antivirus. Genstart computeren efter deaktivering, og se om fejlmeddelelsen stadig vedvarer.

Løsning 3: Opdatering af alle drivere

Fejlmeddelelsen, vi ser på, er tæt knyttet til din netværksdriver som angivet før. Drivere har tendens til at blive korrupte eller forældede en gang imellem, og det er ikke overraskende, at de kan komme i konflikt med dit operativsystem og få det til at gå i en fejltilstand.

Hvis den blå skærm sker igen og igen, og du ikke har adgang til dit system, skal du gøre brug afen andencomputer og download de relaterede drivere til en ekstern USB-enhed. Derfra kan vi installere driverne.

 1. Du kan entenautomatiskopdater driveren ellermanueltved hjælp af nedenstående metode. Det anbefales altid, at du opdaterer driveren manuelt, fordi nogle gange selv Windows-opdatering ikke henter de nyeste tilgængelige opdateringer. Før det vil vi prøve at installere standarddriverne og se om de fungerer.
 2. Tryk på Windows + R, skriv “devmgmt.msc”Og tryk på Enter.
 3. Når du er i enhedsadministratoren, skal du udvide netværkskort og finde din hardware. Højreklik på den og vælg “Afinstaller”.

 1. Nu vil Windows bede dig om at bekræfte dine handlinger. Tryk på Ja og fortsæt. Efter afinstallation af driveren skal du højreklikke på et tomt område og vælge “Scan efter hardwareændringer”. Operativsystemet registrerer automatisk hardwaren og installerer standarddriverne. Genstart din computer og se om dette gør tricket.

Hvis tilbagevendende drivere ikke gør tricket, kan vi prøve at installere de nyeste drivere. Her bruger vi de drivere, du lige har downloadet.

 1. Åbn enhedsadministrator, højreklik på din Ethernet-hardware og vælg “Opdater driver software”.
 2. Vælg den anden mulighed “Gennemse min computer for driversoftware”. Gå til den driver, du downloadede, og installer den i overensstemmelse hermed. Genstart computeren, og kontroller, om adapterne fungerer som forventet.

Bemærk: Husk også på de indbyggede moduler fra din computer / bundkortproducent som f.eks Gigabyte LAN-controller osv. Sørg også for, at de er opdateret.

Ud over ovenstående løsninger kan du også prøve:

 • Indtastning af nøjagtige nøgleord af hele fejlen på vores websted og kontrollere den nøjagtige målrettede artikel i stedet for at følge denne generiske.
 • Sørg for, at Windows er opdateret til nyeste version tilgængelig.
 • Udfører en systemgendannelse hvis intet andet fungerer. Hvis du ikke har et gendannelsespunkt, kan du overveje at installere en ny version af Windows.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found