Fix: Fejlkode 80070490 på en Windows Phone

Selvom Windows Phone-operativsystemet har et par fordele i forhold til sine konkurrenter og er et operativsystem, der passer til nutidens smartphone-bruger, er det ikke uden en rimelig andel af problemer og problemer, ligesom alle de andre aktionærer på det mobile OS-marked . Et af de mest almindelige problemer, der vides at plage smartphones, der kører på Windows Phone OS, især de af Nokia Lumia-overtalelse, er Fejlkoden 80070490 problem.

Fejlkoden 80070490 problemet efterlader brugeren ikke i stand til at downloade eller opdatere nogen Windows Phone-applikationer fra butikken, da de hver gang de prøver at gøre, står de over for en fejlmeddelelse, der indeholder koden “80070490”. Mens årsagen til fejlkode 80070490 kan være alt fra problemer ved Microsofts afslutning til en ubekræftet Microsoft-konto, er følgende de mest effektive metoder, som en Windows Phone-bruger kan bruge til at prøve at løse problemet fra deres slutning:

Metode 1: Sørg for, at telefonen er indstillet til den rigtige dato og det rigtige tidspunkt

1. Gå til Indstillinger >tid + dato.

2. Indstil højre tid.

3. Indstil højre dato.

4. Kontroller til sidst, at enheden er indstillet til højre tidzone.

Metode 2: Synkroniser din Microsoft-konto manuelt

1. Gå til Indstillinger >e-mail + konti.

2. Tryk og hold på Microsoft-konto registreret på telefonen.

3. Når der vises en menu, skal du vælge Synkronisere for at manuelt synkronisere Microsoft-kontoen med enheden.

4. Hvis der er en advarsel, der siger opmærksomhed krævet tryk på den på skærmen.

5. Følg instruktionerne på skærmen til bekræft e-mail-adressen, og når e-mail-adressen er blevet bekræftet, vil fejlkoden 80070490-problemet være løst.

Metode 3: Fabriksindstil enheden og konfigurer den ved hjælp af en anden konto

Hvis alt andet mislykkes, er den eneste mulighed, som en Windows Phone-bruger har tilbage, så træt som det måtte være, at nulstille deres telefon til fabriksindstillingerne og derefter konfigurere den ved hjælp af en anden konto. Nulstilling af en Windows-telefon, der er berørt af Fejlkode 80070490-problemet og derefter opsætning af den med en helt anden (helst ny) Microsoft-konto er bundet til at løse problemet.