Sådan repareres høj CPU-brug af RuntimeBroker.exe på Windows 10

RuntimeBroker.exe er den mediumproces, hvorigennem adgang til (Universal) / (Metro Apps) gives. Dette betyder, at processen RuntimeBroker.exe kører apps som navnet antyderpå vegne af andre apps. Nogle brugere har oplevet problemer med det, hvor processen bruger næsten hele eller for meget af CPU'en, hvilket får systemet til at gå langsomt. Vi kan deaktivere det via Registreringseditor og også via en indstilling, der konstant bruger RuntimeBroker.exe til at foretage opkald til Windows Update-indstillinger fra opdateringerne. Da dette er et arbejde rundt; vi bliver stadig nødt til at vente på, at Microsoft frigiver en patch eller opdatering til en permanent løsning i fremtiden; når dette sker, vil det automatisk skubbe og anvende opdateringen, forudsat at dine Windows-opdateringer er tændt.

Bemærk: Deaktivering af RuntimeBroker.exe forhindrer butiksapps i at køre. Brugere har også rapporteret underlig opførsel, når de har deaktiveret RuntimeBroker.exe; så jeg vil foreslå, at du prøver de to andre metoder først, og hvis de ikke hjælper, skal du deaktivere RuntimeBroker. De to andre metoder er angivet nedenfor. (Metode 2 og metode 3)

Deaktivering af RuntimeBroker.exe for at stoppe høj CPU-brug via Registreringseditor

  1. Hold Windows-nøgle og Tryk på R, for at åbne Kør dialog. I kør-dialogboksen, der åbner typenregeditog klik Okay
  2. Dette åbner Registreringseditor. Gå til følgende sti i Registreringseditor:
  3. [HKEY_LOCAL_MACHINE \ SYSTEM \ CurrentControlSet \ Services \ TimeBroker] “Start” = dword: 00000003
  4. Dobbeltklik på registreringsdatabasen kaldet "Start" og skift 3 til 4.
  5. 4 er til deaktivering, 3 er manuel og 2 er automatisk. Vi er nødt til at indstille den til 4 for at deaktivere den. Efter detteRuntimeBroker.exevil stoppe; da det er deaktiveret.

Du kan gå et skridt videre og deaktivere opdateringerne fra "mere end et sted" for yderligere at begrænse processen.

[METODE 2]

  1. Klik på Start og skrivSøg efter opdateringer,vælg derefterAvancerede indstillinger.
  2. Klik derefter påVælg, hvordan opdateringer leveres,Deaktiver derefter kontakten for “Opdateringer fra mere end ét sted

[METODE 3]

Nogle brugere har også rapporteret succes ved at deaktivere Notifikationer, som kan gøres i “Indstillinger ->System ->Meddelelser