Sådan ordnes IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL (bwcW10X64.sys) fejl

bwcW10X64.sys er driverfilen til Killer Networking netværkskort. Selvom den bruges i en række premium-pc-opbygninger såvel som integreret på et antal bundkort af høj kvalitet, er denne driver kendt for at forårsage nogle problemer med Windows.

Du kan opleve dette problem ud af det blå, og det er ret let at genkende - du får den frygtede blå skærm af døden og en besked, der angiver, at bwcW10X64.sys er filen, der forårsager fejlen. Mens ja, det er en mulig årsag, er der også en ting mere, der kan forårsage dette problem.

Der er en løsning til begge årsager til dette problem, og de er begge ret lette, så længe du følger instruktionerne.

Metode 1: Opdater eller geninstaller dine netværksdrivere

Som tidligere nævnt er .sys-filen, der forårsager BSOD'erne, driveren til Killer Networking-kort, og hvis den er angivet som årsagen til problemet, er der en meget høj mulighed for, at den faktisk forårsager problemer. Løsningen er at opdatere eller geninstallere de nyeste drivere til dit bundkort og netværkskort.

Mulighed 1: Opdater driverne

Opdatering af driverne er den første ting at prøve, og det første trin er at trykke på Windows tast på tastaturet og skriv Enhedshåndtering.

Klik på resultatet, og find på listen over enheder Netværkskort og udvide det. Du burde finde din Killer Networking netværksadapter inde.

Højreklik det, og vælg fra rullemenuen Ejendomme. Naviger til Chauffører fanen, og klik på Opdater driver. Følg guiden for at opdatere dine drivere, og genstart dit system til sidst.

Mulighed 2: Geninstaller driveren

Dit første skridt her er at Hent driveren til dit netværkskort fra dit bundkortproducents websted. Gå derhen, find dit specifikke bundkort og den korrekte version af det operativsystem, du bruger, og download netværksdriverne til Killer Networking-adapteren. Dette skal gøres Før afinstallere din nuværende driver, bare hvis noget går galt.

Når du har downloadet det, skal du åbne Enhedshåndtering og åbn Ejendomme af din netværksadapter, som beskrevet i den foregående mulighed. Denne gang skal du dog klikke på i stedet for Opdater driver Afinstaller. Igen skal du følge guiden, indtil dine drivere afinstalleres, og genstart dit system.

Når dit system starter igen, skal du navigere til dit Downloads mappen og installer de drivere, du tidligere har downloadet. Når dette er gjort, skal du genstarte dit system igen, så ændringerne træder i kraft. Efter dette skal du ikke få BSOD'er. Hvis du dog er det, skal du fortsætte til den næste metode.

Metode 2: Kontroller og udskift om nødvendigt din RAM-hukommelse

Den anden mulige årsag til dette problem er dårlig RAM. Dette kræver en hardwarekontrol for at opnå de bedste resultater, men det er ikke svært at gøre.

Mulighed 1: Du har kun en RAM-stick

Hvis du kun har en pind installeret på dit bundkort, skal du låne / købe en anden til testformål. Hvis du fjerner det fra dit bundkort og installerer et andet, så starter du dit system dig, hvis RAM'en er okay, eller hvis du skal udskifte den. Hvis du ikke længere får BSOD med en anden RAM-stick, ved du, at den skal udskiftes

Mulighed 2: Du har flere RAM-sticks

Hvis der imidlertid er installeret to eller flere pinde, skal du kontrollere hver enkelt af dem. Fjern alle undtagen en, og start og kør systemet sådan. Hvis en af ​​RAM-sticks er dårlig, vil du sandsynligvis fortsætte med at få BSOD, når den specifikke RAM-stick er installeret på bundkortet. På denne måde ved du, at du skal udskifte det.

Uanset hvilken af ​​de førnævnte årsager, er det i værste fald, at du skal købe ny hukommelse til dit system, hvilket slet ikke er dårligt, i betragtning af hvor billig RAM i dag. Ligegyldigt hvad, vil du have dit system i gang på en minimal tid.