Hvorfor mangler fanen Start-menu fra proceslinjens egenskaber i Windows 10?

På Windows 8.x og lavere versioner af Windows er du i stand til at anvende tilpasninger til Start-menuen under proceslinjen og startmenuegenskaberne, som du kan finde, når du højreklikker på proceslinjen. På Windows 10 er denne indstilling ikke tilgængelig, når du vælger proceslinjen og startmenuegenskaberne på proceslinjen, og i den seneste version af Windows 10 kan du slet ikke se egenskaberne.

Startmenuindstillingerne i proceslinjens egenskaber er blevet fjernet i Windows 10, derfor kan du ikke finde indstillingerne for Startmenu eller proceslinjen, som du ville gjort i tidligere versioner af Windows. Denne indstilling for tilpasning af startmenuen er flyttet til Indstillinger> Tilpasning> Start mens procesindstillingerne er flyttet til Indstillinger> Tilpasning> Aktivitetslinje. Trinene nedenfor illustrerer yderligere, hvordan du får adgang til denne indstilling på Windows 10.

  1. Højreklik på Opgavelinje og vælg Indstillinger
  2. I venstre rude (Tilpasning), vil du se to yderligere indstillinger “Start og Proceslinje”Hvor de manglende ting fra Windows 7 er lagt til i Windows 10.