Sådan bruges to Whatsapp-konti med GBWhatsapp?

Hjem/Lære/ Sådan bruges to Whatsapp-konti med GBWhatsapp?

Sådan bruges to Whatsapp-konti med GBWhatsapp?

Af Kevin Arrows 19. juni 2020 3 minutter læst

Alle er vi fortrolige med Whatsapp, alligevel bruger de fleste af det i vores daglige liv. Det er en tekst- og stemmemeddelelsesapp, der lader os kommunikere med mennesker. Det blev lanceret i 2009 og er blevet opdateret adskillige gange siden med mange sikkerhedsrettelser og nogle nye funktioner. Whatsapp, der er mere stabil end sine konkurrenter, går stadig glip af nogle nøglefunktioner, der endnu ikke er introduceret i appen.

Det er her, GBWhatsapp kommer ind. GBWhtasapp er en ændret version, eller hvad du kalder en modificeret version af Whatsapp til Android. Det udnytter kernefunktionerne fra Whatsapp og tilføjer nogle vigtige nye funktioner oven på det. Nogle af dens funktioner inkluderer tilføjelse og ændring af temaer, tilføjelse af flere Whatsapp-konti, forskellige sprogstøtte, deling af større filer, gendannelse af slettede meddelelser og mange andre tilpasningsmuligheder.

I dag vil vi tale om, hvordan du kan tilføje to Whatsapp-konti ved hjælp af GBWhatsapp. Dybest set, hvad GBWhatsapp gør, er at det giver dig mulighed for at bruge dit første nummer i den officielle Whatsapp-applikation og bruge det andet nummer i GBWhatsapp-applikationen. Dette giver dig mulighed for at bruge din smartphone med to forskellige Whatsapp-konti, som du ikke kunne gøre med en enkelt Whatsapp-applikation. Vi starter fra installationen, hvis du ikke allerede har gjort det, og fortsætter derefter mod den aktuelle opgave.

1. Sikkerhedskopier dine data

 1. Før installation anbefales det, at du gemmer en sikkerhedskopi af dine Whatsapp-chats. Åben din Whatsapp-applikation.
 2. Gå til IndstillingerChats, og såSikkerhedskopiering af chats.
 3. Klik derefter på sikkerhedskopier knap. Dette opretter en lokal sikkerhedskopi på din telefon. Du kan også lave en Google Drive-sikkerhedskopi.

2. Installation

 1. Du kan installere GBWhatsapp fra flere websteder, der giver dig modificerede APK'er, men det er bedre, hvis du downloader det fra gbapps websted, fordi det giver dig den senest opdaterede version. Andre websteder kan give dig en ældre og usikker version.

  Klik her fra din smartphone for at downloade den nyeste version (fra 26. maj 2020).

 2. Vælg Download GBWhatsapp pro knappen for at downloade appen. Appstørrelsen er ca. 52 MB.
 3. Din telefon fortæller dig, at den app, du downloader, kan skade din enhed, og hvis du stadig vil beholde den. Du kan springe det over og vælge Okay. Downloaden starter.
 4. Du kan tjekke din meddelelseslinje for at vide, hvornår appen er færdig med at downloade. Klik derefter på meddelelsen og installere appen.
 5. Hvis du får pop op og siger, at din telefon ikke kan tillade installation af ukendte apps fra denne kilde, skal du klikke på Indstillinger og vælg Tillad fra denne kildeindstilling. Denne mulighed giver dig mulighed for at downloade APK'er fra din browser.
 6. Vær også opmærksom på, at du ikke bør slette din officielle Whatsapp-applikation, når GBWhatsapp er blevet installeret. Du har brug for begge apps for at bruge dobbelt Whatsapp-konto på din smartphone.

3. Opsætning af din applikation

 1. Nu efter installation skal du åbne din GBWhatsapp-applikation. Godkend fortrolighedspolitikken. Appen vil sandsynligvis bede dig om at give læsning, skrivning og adgang tilladelser til GBWhatsapp.
 2. Angiv derefter det nummer, som du vil oprette din anden Whatsapp-konto på. Angiv ikke det nummer, der bruges i din officielle Whatsapp-applikation. Hvis du gør det, logger det dig ud af den oprindelige applikation.
 3. Du skal også ikke tryk på kopier Whatsapp-data.
 4. Efter at have angivet nummeret, skal du kontrollere, om det indtastede nummer er korrekt.
 5. Derefter skal du verificere dit nummer. Du bliver bedt om at give appen Send, se meddelelser tilladelse. Hvis du ikke vil, kan du undgå at give denne tilladelse til appen og manuelt bekræfte dit telefonnummer.
 6. Du modtager en besked med en nummerkode. Kopier og skriv nummerkoden i appen for at bekræfte dit nummer. Hvis du ikke modtager en nummerkode og i stedet lander på Opdater Whatsapp. Derefter :
  • Tryk på knappen Download for at downloade en opdateret version af GBWhatsapp.
  • Det omdirigerer dig til en hjemmeside. Rul ned til overskriften 'Download GBWhatsapp pro på din Android-enhed'.
  • Klik på Hent knappen for at downloade den nyeste app.
  • Inden du installerer denne version, afinstallere den ældre GBWhastapp, som du tidligere havde downloadet.
  • Nu gentage trin til installation.
 7. Efter succesfuld kontrol af dit nummer kan du blive bedt om at give GBWhatsApp tilladelse til at få adgang til dit kontakter.
 8. Endelig skal du indtaste din Navn (og billede, hvis du vil).
 9. Det er det! Dette afslutter installations- og registreringsprocessen. Du lander på siden nedenfor.

4. Kontrol af om det fungerer

Når installationen er afsluttet, og appen er konfigureret. Du kan nu med succes bruge flere Whatsapp-konti på din smartphone. Hvis du vil kontrollere, om begge konti fungerer, kan du prøve at sende en tekst til det andet nummer.