Fix: Steam Disk Læsefejl

Steam-problemer kan normalt løses ved blot at opdatere installationsfilerne, hvis problemet er relateret til klienten eller ved at kontrollere integriteten af ​​spilcachen, hvis et enkelt spil forårsager noget problem. Der kan dog forekomme visse problemer, hvor brugeren ikke er sikker på, hvad han skal gøre, fordi der er flere løsninger til et enkelt problem. Det er her, folk bliver irriterede, men heldigvis er vi her for at prøve at hjælpe dig og alle, der oplever lignende problemer med deres Steam-klient. Denne gang går problemmeddelelsen som "Der opstod en fejl under opdatering [indsæt spil her] (disklæsningsfejl).

Denne fejl opstår for det meste, når et enkelt spil forårsager problemer for dig, og det vises normalt, når du downloader eller opdaterer et spil. Meddelelsen "disk read error" vil stoppe opdateringsprocessen, og du kan ikke spille spillet, selvom du allerede har downloadet det fuldt ud. Det vigtigste led i denne fejl er, at Steam har problemer med en enkelt fil med flere filer, fordi de kunne låses af ukendte årsager. Det er ikke svært at løse dette problem, og det kræver kun, at brugeren følger instruktionerne korrekt.

Åbn logfilen

Åbn din Steam-mappe, og åbn mappen, der hedder "logs". I den mappe skal der være en fil, der hedder content_log.txt, og du skal åbne den fil med en teksteditor som f.eks. Notesblok eller WordPad. Du skal rulle ned til bunden af ​​filen og finde din diskfejl. Du skal være i stand til at finde det, da det skal være i bunden, hvis du for nylig har forsøgt at åbne spillet. Derudover skal det være den længste linje i dokumentet, og teksten "Disklæsningsfejl" er i slutningen af ​​linjen.

Find filen

Denne fil er den, der skal låses op eller redigeres, og du skal navigere til den mappe, hvor filen er placeret. Filens placering vil blive skrevet på samme linje som disklæsningsfejlen. Det er normalt i mappen "downloading" under \ Steam \ steamapps, men det kan også vise sig at være i den "almindelige" mappe i "steamapps".

To forskellige muligheder

Først og fremmest kan du prøve at låse filen op ved at højreklikke og vælge Egenskaber >> Sikkerhed >> Rediger >> Tilføj >> Avanceret >> Find nu.

En liste over forskellige konti skal vises, og du skal vælge den med navnet på din computer og ikke administratoren. Når du har valgt din computers navn, skal du klikke på "OK" og markere det felt, der siger "Fuld kontrol". Klik på OK, indtil du lukker disse felter, og dit spil skal fortsætte med opdateringen, ellers kan du spille med det samme. Dybest set er det, der skete, at en fil ikke tillod at blive redigeret med din nuværende indloggede konto, og at den skulle låses op på en måde for at tilføje nødvendige tilladelser til, at Steam kunne installere den.

Din anden mulighed er igen at finde filen og blot omdøbe eller slette den. Sørg for at lave en sikkerhedskopi i tilfælde af det. Derefter skal du åbne Steam >> Bibliotek og højreklikke på det spil, der har forårsaget problemer. Vælg Egenskaber, og naviger til fanen Lokale filer. Vælg Bekræft integritet af spilfiler, og Steam finder den fil, du har slettet eller omdøbt, og download den igen uden problemer.