Sådan aktiveres en iPhone X, XS, XS Max og XR

Før du begynder at bruge en iPhone, er den vigtigste ting eller metode, du skal gøre, Aktivering. For nogle brugere fungerer denne proces problemfrit og uden problemer, men nogle gange kan du stå over for nogle fejl under aktivering. I denne artikel viser vi dig, hvordan du aktiverer din iPhone jævnt og sikkert, så du kan begynde at bruge din iPhone til opkald, og vi viser dig også, hvad du skal gøre, hvis du har problemer med aktivering. Disse metoder fungerer på iPhone XS, XS Max, XR og alle andre iPhones, der kører iOS 12.

Metode nr. 1. Brug af mobil- / mobilforbindelse eller Wi-Fi.

 1. Indsæt dit SIM-kort i din iPhone. Hvis du har din telefon helt ny eller brugt, skal du sandsynligvis indsætte SIM-kort.
 2. Tænd din enhed. Tryk på iPhone-låseknappen, og hold den nede, indtil Apple-logoet vises på skærmen.
 3. Opsætning af din iPhone. Start med at vælge sprog og region.
 4. Vælg en forbindelsesmulighed. Du kan forbinde din enhed på wi-fi, eller du kan bruge mobildata til at aktivere din iPhone. Hvis du trykker på Wi-Fi, skal du vælge en forbindelse og indtaste en adgangskode. Og for mobildata skal du være opmærksom på, at hvis du ikke har medtaget mobildata i din plan, vil du blive opkrævet på din månedlige regning for at bruge den.
 5. Vent til din iPhone aktiveres. Så snart din enhed er tilsluttet internettet, vil din iPhone forsøge at aktivere sig selv. Denne proces kan vare et par minutter, før aktiveringen er afsluttet. Inden aktiveringsprocessen starter, kan du blive bedt om at indsætte dit Apple-id og din adgangskode.
 6. Afslut med at konfigurere din iPhone. Du bliver bedt om at vælge en sikkerhedskopi, hvorfra din iPhone skal gendannes, eller du kan konfigurere den som en ny iPhone, derefter indtaste dit Apple-id og indstille dine ønskede præferencer. Din iPhone vil blive konfigureret og aktiveret, når du når låseskærmen.

Metode nr. 2. Brug af iTunes.

 1. Åbn iTunes. Kontroller, om du har den nyeste version af softwaren. Fra den øverste menu skal du åbne fanen Hjælp og klikke på Søg efter opdateringer, og vent på, at softwaren ser efter dem. Hvis et vindue bliver bedt om det, skal du klikke på Download iTunes.
 2. Tænd din iPhone, og start med at indstille Du bliver bedt om at vælge et sprog og en region.
 3. Vælg Opret forbindelse til iTunes. Denne mulighed vises under de tilgængelige wi-fi-netværk.
 4. Tilslut din iPhone til pc'en eller Mac. Du skal bruge et kabel for at gøre det. Når din iPhone er tilsluttet, starter iTunes automatisk.
 5. Vælg mellem Gendan fra denne sikkerhedskopi eller Opsæt som ny iPhone. Vælg en mulighed, dette påvirker ikke aktiveringsprocessen.
 6. Klik på Kom i gang og derefter på Synkroniser. Dette synkroniserer din iPhone med iTunes-biblioteket, og det aktiverer din iPhone.
 7. Afslut med at konfigurere din iPhone. Du bliver bedt om at vælge en sikkerhedskopi, hvorfra din iPhone skal gendannes, eller du kan konfigurere den som en ny iPhone, derefter indtaste dit Apple-id og indstille dine ønskede præferencer. Din iPhone vil blive konfigureret og aktiveret, når du når låseskærmen.

Metode nr. 3. Fejlfinding.

 1. Aktiveringslås. Hvis du har købt din iPhone brugt, kan du muligvis støde på et Apple ID-login-skærmbillede, før din iPhone er i stand til at aktivere. Dette betyder, at din iPhone har en aktivering. Denne funktion er designet til at forhindre, at mistede eller stjålne iPhones aktiveres. Den nødvendige ting at gøre er at kontakte den tidligere ejer af den iPhone og bede ham om at fjerne telefonen fra deres Apple-konto eller logge ind på telefonen. Det er den eneste måde at gøre dette på.
 2. Ugyldigt SIM-kort. Hvis du støder på dette, skal du genstarte din iPhone. Dette fungerer muligvis, og hvis ikke, er der et par andre muligheder, du kan prøve.

  - Tænd og sluk for flytilstand.

  - Kontroller, om din iOS er opdateret.

  - Fjern og indsæt dit SIM-kort igen.

  - Sørg for, at din iPhone er låst op, og hvis den ikke er det, skal du sørge for at bruge SIM-kortet, der kommer fra den rigtige operatør.

 1. Kan ikke aktivere din iPhone. Hvis du ikke kan aktivere din iPhone, skal du gendanne til en tidligere sikkerhedskopi med iTunes. For at gendanne det skal du prøve de næste trin:

  - Tilslut din enhed til pc eller Mac, og åbn iTunes.

  - Vælg din iPhone, og klik på gendan iPhone.

  - Vent, indtil processen er afsluttet, og start derefter installationsprocessen igen.

  - Hvis dette ikke aktiverer din iPhone, skal du kontakte din operatør. De har svar på denne form for problemer, og de kan guide dig igennem over telefonen.